Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 301
  • 778
  •   3
Отговори
# 300
Аз не разбирам нищо от нещата, които той предлага. Май едното е ирисова диагностика, това за какво помага примерно? Защото за моя гинекологичен проблем няма как да ми помогне, но за общ преглед бих отишла, интересна ми е тази ирисова методика. И тогава евентуално да го питам?

# 301
Д-р Колев прилага ирисова диагностика не само за конкретен проблем, а за да определи общото състояние на организма, на енергията на човека, на всички органи и системи.
Също така,  има и един друг уред, в който се поставят показалец и евентуално още 2-3 пръста. С него той също определя лични показатели на имунната система и общо състояние. Това играе основна роля при поставяне на  диагноза и определяне на лечението.
Планетното разположение в наталната карта, както и конфигурациите са му допълнителен ориентир.
Тях ги анализира и във времето, с астр. програма. Тогава даде препоръки в перспектива. Но не прогнози. А препоръки.
Много бързо ми мина времето при него. Като един миг... с такива хора ти се иска да общуваш повече... и не само за конкретен възникнал проблем, а за въпроси, свързани с живота като цяло, нашето пристъствие и място в него, като един нескончаем път на развитие.

# 302
Д-р Колев прилага ирисова диагностика не само за конкретен проблем, а за да определи общото състояние на организма, на енергията на човека, на всички органи и системи.
Също така,  има и един друг уред, в който се поставят показалец и евентуално още 2-3 пръста. С него той също определя лични показатели на имунната система и общо състояние. Това играе основна роля при поставяне на  диагноза и определяне на лечението.
Планетното разположение в наталната карта, както и конфигурациите са му допълнителен ориентир.
Тях ги анализира и във времето, с астр. програма. Тогава даде препоръки в перспектива. Но не прогнози. А препоръки.
Много бързо ми мина времето при него. Като един миг... с такива хора ти се иска да общуваш повече... и не само за конкретен възникнал проблем, а за въпроси, свързани с живота като цяло, нашето пристъствие и място в него, като един нескончаем път на развитие.
Колко струва прегледа?

# 303
Здравейте. Моля мнение за Весела Лечева от Пловдив. Благодаря.

# 304
Здравейте,
Интересувам се от астролог за направа на хороскоп. Прегледах предишните теми и писах на Илиана Магерова на посочен мейл, но нямам отговор. Може ли да ми кажете как се осъществява връзка с нея ?
Благодаря

# 305
  • в 1001-та нощ
По телефона - 0885536982

# 306
  • Варна
Здравейте,
Търся си вариант за хороскоп - може във Вн, може и за Сф (често пътувам).
Във Варна съм си правила две години подред годишен хороскоп при Димитър Кожухаров. Честно казано не мога да кажа, че не съм доволна, но нямам конкретни прогнози, а по скоро са общи приказки.
Имам конкретни въпроси които ме вълнуват, но общо взето хороскопа е: може това, може онова, ето имам един пример на една клиентка еди какво си, внимавай защото може да си наранена, може да си разочарована. Това всичко може да е така казано Simple Smile
Иначе за хороскопа - ходя лично на място, около един час, но има много общи приказки, хороскопа не е повече от 20мин за мен лично.
Прочетох цялата тема назад, и като че ли не можах да харесам конкретни имена.
Иначе наистина е бюджетен като цена при Димитър Кожухаров. Поръчвала съм и за подарък, на файл. И обратната връзка е че пак е доста общо.
Дано да съм била полезна на някой.

# 307
Щом и от Димитър Кожухаров не сте особено впечатлена, а той е от по-добрите практици у нас, не знам кой друг може да се препоръча. А в режим "общи приказки" според мен се влиза, дори при добър астролог, в повечето случаи, когато клиентът не е задал конкретна тема за анализ и прогноза, а хороскопът се гледа напосоки. Повечето клиенти искат да се обхване всичко, което не че не е възможно, но изисква много работа и да се отдели повече време за подготовка. Това ще рече детайлен анализ на всички по-важни теми в наталната карта. Не се сещам някой астролог у нас да го прави във формат на устна консултация, а в писмен вид е в пъти по-голям обем работа и никой не го практикува. Или много ще се оскъпи, ако случайно намерите такъв колега. В повечето случаи като "пълен хороскоп" минава по-пространен психологически профил,  в комбинация с общи приказки по различни теми и житейски сфери, но без подаване на детайлна информация, по-скоро тип обтекаеми формулировки. Моят съвет е, ако искате повече конкретика, да изберете темите, които са Ви най-важни и приоритетни в момента – от една до две-три на брой. Пък и при "бюджетен вариант" обикновено се получава нещо много общо и без конкретика – тука има, тука нема... Но все пак сте била при един от добрите практици. Просто такъв е форматът, в който протичат повечето устни консултации у нас. В рамките на един час (по стандарт) полезната информация, която се подава, е не повече от 15-20 минути. Препоръките за астролог зависят и от предпочитания тип консултация, в каква посока да бъде – дали искате да е психологически ориентирана, дали се интересувате от карми и проработки, или държите да получите точни и конкретни отговори. У нас има огромно предлагане на астрологични услуги, всеки втори – астролог. Затова изборът не е лесен, наистина.

Има и още нещо. При общи годишни прогнози, особено когато сте нов клиент, има голяма вероятност да се навлезе в режим на обтекаеми формулировки. Поради простата причина, че за да се направи каквато и да било прогноза, дори само за една година, първо се прави детайлен разбор на наталната карта. Няма как да се прескочи тази част и направо да започнем с прогнозиране. Особено когато и часът на раждане не е прецизиран и има отклонения.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 20:27 от Sotis

# 308
Здравейте, може и да е коментирано в темите, но имате ли информация дали Оксана практикува в момента и каква е цената при нея за хороскоп, ако някой има скорошен опит и впечатления ще се радвам да сподели Simple Smile

# 309
Здравейте, момичета. Правих си два хороскопа в разстояние на седмица. По един и същи въпрос. И двата да коренно различни🙈. На кой да вярвам? Не мислех, че може да има разлика в хороскопа на човек.

# 310
Здравейте, момичета. Правих си два хороскопа в разстояние на седмица. По един и същи въпрос. И двата да коренно различни🙈. На кой да вярвам? Не мислех, че може да има разлика в хороскопа на човек.

Чак пък коренно различни, какви са тия астролози?
Дори ако се направи анализ по западна и по ведическа астрология, ако астролозите си разбират от работата, нещата горе-долу се доближават, няма да са диаметрално противоположни.

Като астролог, който работи и по двете системи, и прави двойни анализи, мога да кажа, че ако в хороскопа е заложено нещо, то се вижда и по едната система, и по другата. А Вие вероятно сте потърсили двама западни астролози, не знам как е възможно да имат противоположни мнения по един и същи въпрос.
Защо ли се чудя, вече всеки втори се е самопровъзгласил за практикуващ астролог...

# 311
Като при голяма част от "модерните" астролози липсва запознаване с основите на традиционната астрология, може и да има такива резултати.

# 312
То и с психоастрология ако правиш консултации, едни и същи са клишетата, нали съм го минала това.
Затова се чудя как може да има две противоположни мнения по един въпрос. И в случая няма как да знаем кой от двамата консултанти си е свършил качествено работата.

# 313

Чак пък коренно различни, какви са тия астролози?
Дори ако се направи анализ по западна и по ведическа астрология, ако астролозите си разбират от работата, нещата горе-долу се доближават, няма да са диаметрално противоположни.

Като астролог, който работи и по двете системи, и прави двойни анализи, мога да кажа, че ако в хороскопа е заложено нещо, то се вижда и по едната система, и по другата. А Вие вероятно сте потърсили двама западни астролози, не знам как е възможно да имат противоположни мнения по един и същи въпрос.
Защо ли се чудя, вече всеки втори се е самопровъзгласил за практикуващ астролог...
Ами питах за смяна на работа. Едната ми каза края на ноември имам шанс. А другата ми каза до април да го направя, защото аспектите ми са хубави.
Мога да кажа, че и двамата астролози са известни в астрологично то общество.

# 314
И аз имам същият проблем. Единият казва един период, а другият друг и не знаеш на кой да вярваш.

Общи условия

Активация на акаунт