Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 307
  • 778
  •   1
Отговори
# 285
Катерица, ти преди време говореше за някаква астроложка, с която преди години си се консултирала и ти е давала по-мрачни прогнози. Нещо и за детето имаше ако съм запомнила. Беше те наплашила. За Силва Дончева ли става въпрос? Не знам дали е коментирано.
Аз съм й слушала някои прогнози, някои неща се оказват верни, но нямам лични впечатления от нея.

# 286
Катерица, ти преди време говореше за някаква астроложка, с която преди години си се консултирала и ти е давала по-мрачни прогнози. Нещо и за детето имаше ако съм запомнила. Беше те наплашила. За Силва Дончева ли става въпрос? Не знам дали е коментирано.
Аз съм й слушала някои прогнози, някои неща се оказват верни, но нямам лични впечатления от нея.
Не. При Силва отидох за второ мнение.
От трън , та на глог Joy Disappointed Relieved Satisfied
Не знам дали " мрачни "е точната дума. Но имаше твърдения от типа " детето Ви не е родено в точното, в неговото време";  "Вие също не сте родена във Вашето време.... " ( защото съм втора, след сестра ми) и пр.
Дълго време ми трябваше , за да се освободя от тези думи..
Всяка дума носи своя заряд, а когато се довериш и й повярваш,  е още по- трудно.
Минаха години и сега, след толкова време,  се чудя как тези хора продължават да правят консултации и да има кой да им се доверява.

# 287
Затова е добре да се избягват всякакви подобни, които работят чрез внушения.

# 288
Преди дни Др Николай Колев ми направо хороскоп. Давам негови контакти site: astrogalaxy.info
email: nick@astrol.org. Със смесени чувства съм.

# 289
Аз съм му писала отдавна на Николай Колев, но нямам отговор.
Затова ще пробвам при  Димитър Колев. Какви са таксите му

# 290
Изглежда, че Николай Колев отговаря избирателно, зависи в какъв момент го хващате.
Препращала съм му клиенти, за астромедицински консултации, не винаги успяват да се свържат с него. Друг път се свързват.

За другия доктор и астролог, Димитър Колев, не знам какви са му таксите. Но някъде из темите една съфорумка го беше похвалила. По принцип тарифите се коментират в режим на лична кореспонденция с астролога, а и таксата се определя индивидуално според казуса, защото включва различни компоненти. Няма еднаква цена за всичко, прави се ценообразуване в зависимост от елементите, които включва работата по хороскопа.

Пробвайте при д-р Димитър Колев. На някоя от по-предните страници една дама беше споделила в коя клиника работи (в София). Ако става въпрос за доктора астролог, а не друг доктор със същите имена.

# 291
Мисля, че го открих в център Едикта. Но не пише, че е астролог. Хомеопат и невролог май се водеше. Ако е същия, ще си го питам и за астрологията..

# 292
Мисля, че го открих в център Едикта. Но не пише, че е астролог. Хомеопат и невролог май се водеше. Ако е същия, ще си го питам и за астрологията..

И аз се усъмних дали е същият. За въпросния д-р Димитър Колев, доколкото се сещам, преди някой беше споменал, че работи в някаква държавна болница в София.

При д-р Светла Балтова съвсем ли няма шанс?

# 293
Да, същият е. Работи в държавна болница и в център Едикта.

# 294
Ако отидете при д-р Димитър Колев в Едикта, не вярвам да ви прави хороскоп. Той там приема и преглежда. Ще ви направи ирисова диагностика и може би ще ви погледне картата, но не очаквайте хороскоп. Той не взима пари на ръка там. Просто си плащате за преглед на рецепцията като при всеки лекар-специалист. Той е невролог. Но практикува медицинска астрология и хомеопатия в Едикта.

# 295
Хм, а аз си мислех, че прави астромедицински консултации по зададена здравна тема от наталната карта, в комбинация със здравна прогностика. В такъв случай няма много варианти, освен другите двама колеги. Хем да е лекар, хем добър астролог – това е много рядко срещана комбинация.

# 296
Ами Николай Колев не ми отговаря, тази Стела ако и тя откаже, какво да правя.... Просто не знам вече

# 297
Хм, а аз си мислех, че прави астромедицински консултации по зададена здравна тема от наталната карта, в комбинация със здравна прогностика. В такъв случай няма много варианти, освен другите двама колеги. Хем да е лекар, хем добър астролог – това е много рядко срещана комбинация.

Доктор Димитър Колев е изключително добър астролог и доктор.
Но просто ми е правил хороскоп извън болнична обстановка. В приятелски кръг.
Той пари за това не взима.Рядък езкземпляр е. Като птицата Додо. Почти няма такива.
https://www.youtube.com/watch?v=e2huJtJqcWo

# 298
Е добре де, тогава къде да го потърся за хороскоп? Има хора в темата, на които е правил. Кажете как и къде сте го търсили за хороскоп, моля

# 299
  • в 1001-та нощ
Ако отидете на преглед - можете да споделите болката си и да попитате дали в отделна сесия, другаде и по друг начин би го направил за Вас.

Общи условия

Активация на акаунт