Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 111 210
  • 778
  •   2
Отговори
# 180
*Serendipity*, аз едва ли с нещо някога бих могла да те съгрея. Дори и да искам, останала съм с впечатление, че с теб много сме различни. Simple Smile
Имена съм споделяла през годините много.  
Основният астролог, за който съм разказвала, че много ми е дал,  не е между нас, на земята.

# 181
Пиша последен пост по темата за хороскопа на Мира Кунева, че започна да става скучно Simple Smile
Задаваш въпроси какво те интересува - в моя случая зададох конректни два въпроса по отношние на рожденния хороскоп, за области от живота, в които никога не ми е вървяло - е получих отговорът според звездите. Що се отнася до прогнозите  - през следващите 5 години ми предстоят доста транзити и прогресии, та не е трудно да се предостави доста информация в рамките на тези 20 мин. Да, предоставена е сравнително сбито, но пък ми отговаря на въпросите, които ме тормозят в момента. И да, има съвети - кога да се действа и кога да се внимава.
Това, което беше важно за мен го получих, препочитах прогноза пред детайлен рожден хороскоп. Бих пробвала и при друг астролог, но моля, споделяйте опит с конкретни имена Simple Smile Бих предпочела лична среща, в която да дискутираме конкретни транзити и прогресии в картата ми, но се съмнявам някой астролог да ми изнесе такъв мини урок по астрология Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 21:13 от tristesse

# 182
Дотук добре, само че прогноза не се прави по транзити и прогресии, това е на ниво астропсихология.
Разбира се, няма как да знаем какви други прогностични методи са били използвани от астролога. Може просто да е преценил според нивото на познания на клиента и да му е дал кратки разяснения за някои по-популярни методи, а за други е решил да не изпада в излишни подробности.

Всъщност дори не е нужно да се споделят с клиента детайли относно използваните техники за анализ и прогноза, него го интересува само крайният резултат. Някои се отегчават от такива разяснения, но има и хора, които проявяват любопитство. Само на ниво елементарни техники обаче – транзити и прогресии, оттам нататък без сериозна астрологична подготовка трудно смилат. Как да им обясняваш в детайли за изгревни времена, афезиси, даши и т.н.? Те и повечето популярни астролози не знаят какво е това.

# 183
*Serendipity*, аз едва ли с нещо някога бих могла да те съгрея. Дори и да искам, останала съм с впечатление, че с теб много сме различни. Simple Smile
Имена съм споделяла през годините много.  
Основният астролог, за който съм разказвала, че много ми е дал,  не е между нас, на земята.

Значи 10 мин отделих да ровя, но го намерих - тема 20 Астрология от стр. 16, пост 232 започва една малка дискусия за имената на твоите астролози, които или не помниш или:

Цитат
Цитат на: a.l.e.n.a в сб, 17 юли 2021, 17:12
Не помниш името на астроложката, от която си доволна? Или не желаеш да кажеш коя е?

Не искам, не мога. Заради вярата ми.

Чета темите редовно, и имам слонска памет, освен остър изказ, който не ти допада, но щях да запомня, ако си споделяла име на астролог. Не, че са ми супер важни астролзите, при които си била, просто за да сме коректни, когато пишем нещо, па било то и с благ, богонравен тон.

# 184
starintheinthesky, твърди, че в рамките на 20 мин, е възможна пълноценна прогноза за 5 г, че и  в доп.12 месеца по-обширна даже прогноза - т.е клиентката на Кунева, това написа, че е получила. Моля, ще се запиша опитно зайче, направи ми такава прогноза. Публично ще се извиня, ако съм сгрешила.

Така ли ? Цитирай къде съм твърдяла дословно написаното от теб ? Думи от контекста всеки може да вади по свое усмотрение.

# 185
*Serendipity*,
Да, това е съвсем наскорошна публикация. Ставаше дума конкретно за астроложката, с която съм имала писменна консултация (за период от няколко години; многократно) и с която имам противоречив опит.
Нейните са например репликите, че не съм родена в своето време ( понеже съм родена след сестра ми), че детето ми също не е родено в своето време. Има и други неща.. писала съм нееднократно през годините.
Не бих я препоръчала, въпреки, че съм го правела.
Не веднъж съм споделяла имена, отговаряла съм на конкретни въпроси от съфорумнички относно опита ми, включително и на лична поща.
Или не си следила, или си пропуснала.
Писала съм за Н. Дойнов, за д-р Димитър Колев, за Силва Дончева, за Антоанета Георгиева, за Ирина Димитрова, за един мъж-астролог, на който за съжаление не си спомням името, който приемаше преди много години на Гурко срещу старата зоогическа градина, за руски астролози...

Допълвам, че сега видях новите редакции в предните публикации🙂
Цитат
Защитните и магически талисмани са отделна тема за печалбарство и спекулация с човешкото незнание. Там цените са от няколкостотин вероятно до няколко хиляди лева. Зависи какви материали се използват за изработка. Била съм на такъв семинар при Румен Колев, от него тръгна тази мода и при други астролози. Това е ниша за печелене на пари от заможни клиенти, като обслужваш тяхното его, алчност, тщеславие и т.н. Само ще вметна нещо – такива талисмани не могат да се правят от астролог, прочел 1-2 окултни книжки. Те се изготвят от посветени и потомствени магове. Но всеки клиент ще си плати за сляпото доверие. А вие наясно ли сте, че при изготвяне на един такъв талисман се призовава и определена духовна същност, това е така наречената астрална магия (нисш херметизъм, в който дори не са посветени)? Повечето не са наясно, затова машината им за пари не спира да работи. На мен пък не ми пука да го заявя публично, имам си кауза и я следвам.
Благодаря, Sotis, че пишеш за този аспект, за който не се знае и хората влизат в капани.
Това е опасност, за която ни предупреждават старците.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 18:21 от Катерица

# 186
Благодаря, Sotis, че пишеш за този аспект, за който не се знае и хората влизат в капани.
Това е опасност, за която ни предупреждават старците.

Който има малко разум и съзнание, ще разбере какво говоря.
Останалите, макар и мнозинство, не ме интересуват. Нека им пълнят гушата. Те са от категорията клиенти, четящи дневни хороскопи. Има астролози на съответното ниво и за тях.

Но хубаво е да се споделят имена на астролози, които работят съвестно и имат дарба.
Вчера се разприказвах с една колежка (свързана с другата ми професия), тя спомена за жена астролог, от по-старото поколение, за която въобще не бях чувала. И сподели за уникална познаваемост, граничеща с ясновиждане. Това са астролози, които никъде не се афишират, не ги дават по телевизията, не публикуват дневни, седмични и месечни "прогнози" в медиите, не генерират дузина свързани фб страници, блогове и сайтове с комерсиална цел, не владеят и не прилагат хитринки и манипулативни похвати от интернет маркетинга. Никой не ги знае. Жалко.

# 187
И коя е тази астроложка? Поне име?

# 188
Зоя Филипова (Тимчева) се казва колежката. Досега не бях чувала за нея, но ето че успяха приятно да ме изненадат.

# 189
Зоя Филипова (Тимчева) се казва колежката. Досега не бях чувала за нея, но ето че успяха приятно да ме изненадат.

А дали някой някога ще може да се свърже с нея?
Щях да опитам при Мира Кунева, но са заети следващите две седмици и не приемат нови заявки.

# 190
За качествен астролог се чака. Има дълго чакане и при популярните комерсиални, там дори е още по-дълго.
За Зоя не зная нищо, похвали я една моя колежка, която ми следи астрологичните изяви. Не очаквах да има такава познаваемост, възможно е да използва и традиционни методи. Нямам представа по каква школа работи.

# 191

А дали някой някога ще може да се свърже с нея?
Щях да опитам при Мира Кунева, но са заети следващите две седмици и не приемат нови заявки.
Аз посетих Зоя преди 6 години. За мое съжаление нещата не се случиха, но аз съм тежък сличай. Изпратих моя позната,  при която има 100% съвпад на прогностиката. Зоя преди не приемаше всеки. Тя си избира клиентите.

# 192
За Зоя разбрах, че още изчислява хороскопа на ръка. И го рисува, тя е художничка. Но това са споделени впечатления от друг човек, не знам преди колко години е била на консултация при нея.

# 193
За Зоя разбрах, че още изчислява хороскопа на ръка. И го рисува, тя е художничка. Но това са споделени впечатления от друг човек, не знам преди колко години е била на консултация при нея.
Да, точно така е! Изчислява всичко на ръка. Картата, която ми направи беше по сидерал. Тя може би е вече над 70 години. Не зная дали имам право да пиша, но цената, която платих преди 6 години беше 100 лв. Не съм чакала много. Тя преди не живееше през цялото време в София.

# 194
Защитните и магически талисмани са отделна тема за печалбарство и спекулация с човешкото незнание. Там цените са от няколкостотин вероятно до няколко хиляди лева. Зависи какви материали се използват за изработка. Била съм на такъв семинар при Румен Колев, от него тръгна тази мода и при други астролози. Това е ниша за печелене на пари от заможни клиенти, като обслужваш тяхното его, алчност, тщеславие и т.н. Само ще вметна нещо – такива талисмани не могат да се правят от астролог, прочел 1-2 окултни книжки. Те се изготвят от посветени и потомствени магове. Но всеки клиент ще си плати за сляпото доверие. А вие наясно ли сте, че при изготвяне на един такъв талисман се призовава и определена духовна същност, това е така наречената астрална магия (нисш херметизъм, в който дори не са посветени)? Повечето не са наясно, затова машината им за пари не спира да работи. На мен пък не ми пука да го заявя публично, имам си кауза и я следвам.
Sotis,какъв е тоя мистицизъм,който проповядваш тука и откога астрологията има нещо общо с него?
Не се впрягай-закачам се само:)Разбираш ли от скъпоценни камъни и талисмани?

Общи условия

Активация на акаунт