Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 42 994
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, как намирате време за всичко...работа, семейство, хобита, спорт, грижи и време за себе си... мноооого ми е труден този баланс
Ами как, нали сме вече момичета с пораснали деца...! Аз нямам достатъчно време за спортуване и разходки, а страшно обичам да живея навън и когато съм в отпуск буквално се прибирам само за час да хапна...

# 61
Тъкмо говорите за лакове, кажете някой трик как да се направи този мини френч маникюр, говоря за тънката ивица по ръба.

# 62
С тънка четка и добра ръка. Simple Smile На мен не ми се получава.

# 63
И едни лентички за френч има.

# 64
Pep, 2 начина:
1. Ползват се лентички за френски.
2. Прави се ръчни по-широка ивица и после с четка се оформя отдолу докато се получи нужната ширина.[

Агент, напомни ми за мен, когато си взех dslr в началото мъкнех всички обективи, сакън да не видя нещо и да нямам подходящия с мен....

И аз се лакирам сама, но едноцветно.
Разбира се, че едноцветно!
https://www.instagram.com/agent_provocateur_maitresse/

Научих се и да си подбирам прайм обективите и да наемам зумове понякога, вече нямам сили, въпреки, че мерак още ми се намира Simple Smile

Момичета, как намирате време за всичко...работа, семейство, хобита, спорт, грижи и време за себе си... мноооого ми е труден този баланс
Не успявам да постигна баланс! Изобщо!
Като имам сили готвя и се грижа за семейството, като нямам им казвам да сготвят и отивам да тренирам/чета/релаксирам!
Имам приятелки, които като са под стрес готвят или чистят. За мен е абсурдно! Имам 5 перални за сгъване, но пиша във форума в момента, след малко ще тренирам. ММ нахрани децата.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 21:26 от Agent Provocateur

# 65
  • София
Пепа, има лепенки, които предпазват от разнасяне, но аз нещо не се справям с тях, а и основата трябва да е много добре изсъхнала.

# 66
С тънка четка и добра ръка. Simple Smile На мен не ми се получава.
И на мен никак не ми се получи Joy Засрамих се от себе си. Мислех да си изрежа шаблонче, ама пипкава работа...Grinning
А къде ги има тези лентички?

# 67
Лентички за френски маникюр или тънка четка на лака. Има и четки специално за френски маникюр. Аз, понеже обожавам френски маникюр, си правя такъв с различни цветове и потвърждавам, че всичко е до тренинг. Един, два пъти се омазваш и после свикваш и го правиш и без лентички и специални четки. Wink

# 68
https://www.amazon.com/dp/B07FZ5NY41?tag=amz-mkt-chr-us-20&a … &ref=aa_scomp
(различни форми има)

И всяка дрогерия при мен!

# 69
  • Mediterraneo

Много лесно- работата и семейството. Хобита нямам, не спортувам. Грижите по мен не ми отнемат никакво време- не се лакирам, не се гримирам. Досега и на фризьор не ходех, сега се налага да поддържам късата коса, ама подозирам, че няма да е дълго( не обичам, не обичам, направо мразя да ходя на фризьор). Моето време е с филм или книга, достатъчно ми е. А, имам ли 8 часа сън, друго не искам, сънят ми е най- важен.
Децата са самостоятелни. Обичам да готвя, въпреки че в натоварените месеци лятото, когато работя повече, гледам да е бързо и лесно- нещо на скарата или в тигана, салата, таратор и дотам. Баници, козунаци, десерти- през зимата, когато не работя. Пране, миялна и чистене си го поделяме с децата и ММ по братски, повечето за мен, ама аз съм контрол фрийк, та се налага.

# 70
И мен ме мързи да се лакирам. Ръцете ми са с чисти и оформени нокти, но без лак. Когато си надделея и сложа , е червен или черен, на къси нокти, без декорции и др.

След дълги години активно колоездене, вече нямам никакво желание. Велосипедите ми събират прах в гаража. И двата са хубави, единият с професионални компоненти, но искрата вече я няма.

Домакинските задачи ги намествам лесно, не са ми проблем. По-досадно ми е да установя, че хладилникът е празен и спешно трябва да се ходи до магазина.

# 71
  • София
Много зависи от работата. Имала съм периоди, в които и да сготвя не съм смогвала. Ползване на помощ за почистване и гладене спестява три часа на седмица, които могат да се ползват за нещо приятно.
Децата са големи и нямам никакъв ангажимент с тях.

# 72
Верно зависи и от работата, аз живея на 5 минути от нея, така, че бързо се връщам и отивам, готвя на уреди - кукъри, слоукукъри и т.н. Гледам да съм изчистила до петък вечерта и събота и неделя - пей сърце...! Често пътуваме, ходим по плажове... грижите по мен не ми отнемат време, крем, спирала, червило, рокля /сандали или рокля/ботуши... В сряда/ събота минавам на лак, и то не всяка седмица и съм готова. Blush

# 73
Аз нямам проблеми, справям се с работата ми и домашните задължения и с грижите за себе си. Работя много, но имам добра организация.

# 74
Аз пък имам цялото време на света. Обожавам да чистя, успокоява ме тази дейност. Занимавам се в кухнята, тествам нови рецепти, тренирам 3 пъти дневно - когато ми хрумне, излизам на шопинг (импулсивен купувач съм) Sweat Smile , часове в нета, четене... Но и навремето като бях заета, бях много организирана. Това е типично за козирожката ми природа.

Общи условия

Активация на акаунт