Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? -Тема 53

• 40 479
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
Част от улиците, поне за Драгалевци съм чела из нет-а, не могат да се третират през зимата дори със сол, защото е забранено, само опесъчаване. Защото вече са в рамките на природен парк - нещо там опазване на околната среда се намесва. Може би и паветата не могат да бъдат сменети заради това. Само хипотеза изказвам.

Този нов "проект" не е ли на терена бившия Балканкар? Ако е там, защо ми говорят за Зона Б-5? В Зона Б-5 до новия парк с басейните не е ли друг проект, който вече е почти разпродаден (съфорумки бяха питали и споделяли тук)?

А на когото не му харесва, че има нещо си наблизо, въпреки че е съвсем близо до центъра и е с удобни комуникации, си купува в Малинова долина или нещо наоколо.

# 301
Объркал съм проекта  Simple Smile https://www.bld.bg/proekti/aviva

# 302
Част от улиците, поне за Драгалевци съм чела из нет-а, не могат да се третират през зимата дори със сол, защото е забранено, само опесъчаване. Защото вече са в рамките на природен парк - нещо там опазване на околната среда се намесва. Може би и паветата не могат да бъдат сменети заради това. Само хипотеза изказвам.

Този нов "проект" не е ли на терена бившия Балканкар? Ако е там, защо ми говорят за Зона Б-5? В Зона Б-5 до новия парк с басейните не е ли друг проект, който вече е почти разпродаден (съфорумки бяха питали и споделяли тук)?

А на когото не му харесва, че има нещо си наблизо, въпреки че е съвсем близо до центъра и е с удобни комуникации, си купува в Малинова долина или нещо наоколо.

В Зона Б-5 няма нови проекти, тази сграда 1home е в кв.Сердика, другата е Aviva в Зона Б-5-3, до Лидъл.

# 303
  • София
5 входа по 15 етажа?
Благодаря, не!

# 304
4 входа по 8 етажа. Бях объркал проекта. Но цената е солена.

# 305
Печенка, няма ли да се похвалиш с покупка - със свалена цена и далеч от малцинства?

# 306
4 входа по 8 етажа. Бях объркал проекта. Но цената е солена.
Тва съседите ми. През ден го наглеждам, като ходя до Лидъл. Ако някой иска да му забия знаменце за територия, да свирка. 😀 Дано живущите се паднат повече пешеходци. Ако трябва да излизат с кола от комплекса, не знаят какво ги очаква и какво ще си причинят.

# 307
Печенка, няма ли да се похвалиш с покупка - със свалена цена и далеч от малцинства?

Не, няма Grinning

# 308
Зоните са център,  ако приемем, че и И Вазов, и Яворов, и долен Лозенец са център. За мен са квартал, прилежащ до центъра. Но заради някои особености на онази част на града, са в по-ниския ценови клас. Което не.значи, че.са лоши.
Но 4 входа по 8 етажа е прекалено много, за да е привлекателно за мен. По-добре панел в Гоце Делчев, пак ще е толкова голямо, но мястото е.по-добро, а цената по-ниска.

# 309
Близо е до центъра, така съм написала, Попея.
Но явно и ти не си наясно къде е центърът, защото според брокери (виждала съм обяви) Пирогов е в центъра.

# 310
5 входа по 15 етажа?
Благодаря, не!

Ще конкурират блок 14 в зоната - Китайската стена. Там нали са 6 входа по 16 етажа, 5 жилища на етаж...

# 311
Китайската трябва да са повече /от 5 апарт на етаж/, освен ако не са все многостайни.😀

За Авива още като се появи проекта помня общо 300 апартамента. Гледам останали са 80, значи се харчи добре на дупка.

Ако са в 4 входа и 8 етажа значи х 9 апартамента на етаж 🤫

# 312
Китайската трябва да са повече /от 5 апарт на етаж/, освен ако не са все многостайни.😀

5 са, имаме семейно жилище там. Дори е едностаен 45кв. Пада се между среден и краен апартамент. Средният е 3 стаен, крайните май са 2-стайни.

# 313
ок, може. изглеждат ми много отвън 🙂

# 314
Близо е до центъра, така съм написала, Попея.
Но явно и ти не си наясно къде е центърът, защото според брокери (виждала съм обяви) Пирогов е в центъра.
Не беше към теб, а към Гого, той го сложи за желаещите да живеят в центъра. Ред., извинения на Гого, и той говори за квартали до центъра. Ама то и Хадги Димитър е квартал до центъра, ама цените му са различни от някои други до центъра, че и много по-далеч.като Младост например.

А брокерите ги остави. Забелязала съм, че ако е по-скъп от центъра квартал, винаги ще кажат името, примерно Яворов, макар че части от Яворов са се център на практика. Ако обаче е по-евтин от центъра, като Зоните, пишат "център". Няма значение географски как е, важното е да е по-скъпото.  Търговски трикове.

Общи условия

Активация на акаунт