ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 32 193
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мария, ти си като енциклопедия! Как ги помниш всички Flowers Hibiscus .
Оги е на 13 все още (едни 19 дни) Wink .

# 256
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята е 2006, но ноември.

# 257
  • София
Нещо се усъмних в математиката ми, но всички деца, набор 2006 до края на 2024 ще са навършили 18г. Т.е. след 4 години (през 2025г.) някои ще са на 18, а тези от първите месеци дори на 19г. Къде бъркам?
Никъде.
Ние сме се объркали. 😁
И аз сега го пресметнах, така е. Нещо явно не мога да свикна с идеята, че стават на 15 т.г.

# 258
  • София
И моят набор е 2007, та смятахме, че ако изборите са редовни би трябвало да може да гласува, но вероятно до тогава ще има поне още 2-3 пъти предсрочни избори.

# 259
Да взема и аз да дам отчет...гласувахме към 10 с ММ и голямото дЕте ( януари навърши 19 и с голям мерак снощи направи проучване: в коя секция, в коя стая, за кого точно ще даде вота си...😁), и тримата решихме да не се излагаме като се "пулим" пред машината...
Прибрахме се и наборът пита : " за кого гласувахМе?" Викам му, че той не се включва този път и не е "ме",а "те", а нашия:"е, аз одобрявам избора ви и съм съпричастен..."
Днес след редовната му неделна школа( Телерик), щях" да падна" като го видях да пише домашно по БЕ..." учителите решили да не скучаем "( за първи път му се случва да му дадат домашно за ваканция), чакат го занимания по БЕЛ, мат., история. Има "светлина в тунела" - щял да си напише всичко преди 22ч в неделя 11.04?!? Трудно ми е да повярвам, но ще видим.
П.п.Забравих да спомена, че Аманда не е единствената с желание за гласуване с банкова карта...дЕтето също нея си я беше извадил, добре , че баща му го видял, че щеше да е голяма излагация( в секцията беше едно момиче с което от пет годишни ходеха заедно на АЕ и РД, но сега не се познаха...тя разпозна само мен;) ).

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 18:43 от denyil

# 260
  • София
Може ли някой да ми каже дали официално агенциите ще обявят предварителни резултати в 19 часа, или нещо са променили и ще е в 20 часа?

# 261
  • София
Чух някакъв анонс по Нова, че София е с различно мнение от това в страната.
Ще се чувствам доволна дори само на това. Smirk

# 262
Хайде да не слагаме " страната" под общ знаменател, ако обичате. Joy

# 263
  • софия
Ще обявят предварителни резултати след като ЦИК обяви официално край на изборния ден. Ако има хора пред секциите около официалния край, трябва да изчакат да гласуват, т.е. краят може официално да бъде удължен.
Следя състезание на зебри и за пореден път съм изумена от поредната нова зебра, която щяла да ни издърпа каруцата.

# 264
  • София
Ако я разбирам правилно Слънчевата, мисля, че се досещам какво иска да каже, ама не върви да го пиша, че някой може да ме докладва. 😃
Хм, ровя из новините, 20 часа. Във ФБ и Viber също било забранено изнасянето на предварителни резултати, а всъщност не е точно така. Друга е темата, че по едно време съобщиха за под една трета пожелали да отговорят на екзит пол, та въобще не е ясно.

# 265
До 20 часа е изборния ден, затова няма как преди това официално да излезе нещо. Иначе има зебри и ябълки по сайтовете, както всяка година, следя ги с интерес и стискам палци за грешка.

# 266
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мария, ако са пак в началото на април, малцина ще ги огрее. Нали се гласува при навършени 18, а не изобщо в годината на навършването им.
Нищо де, местни избори, за европарламент, все ще се отчетат някъде.
Нещо се усъмних в математиката ми, но всички деца, набор 2006 до края на 2024 ще са навършили 18г. Т.е. след 4 години (през 2025г.) някои ще са на 18, а тези от първите месеци дори на 19г. Къде бъркам?

Хахаха, Мария, много съм смотана. Добре, че си ти.

# 267
  • София
Тези с лекарствата са ми фаворит, доста се хилих днес. На имената, не на резултатите.

# 268
  • софия
Ой, ой, ой, видях, Слънчевааааа 💙
Толкова се радвам!

# 269
  • София
Едно л.с. къде да гледам?

Общи условия

Активация на акаунт