ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 32 191
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Ние гласувахме около 10ч. Не мога да преценя натовареността. Обикновено има по около 5-6 човека пред секция и сега беше така. Рано сутринта е нямало хора, но и са малко тези дето ще се вдигнат още в 7ч сутринта в неделя. Машини гласувахме. Стана много бързо. Добро впечатление ми направи машината. Спомням си, че предишния път имах проблеми с тъч скрина.
Не знам дали ще доживея момента, да ми се наложи да забранят учене. На мен ми се налага да ръчкам за учене.
Ние се сдобихме с куче малко случайно, но не съжалявам и за момент. Основно си е моя грижа за разходки и обслужване, но това не ми пречи.

# 241
  • Пловдив
Ох, дадоха едни жени от Италия, че са гласували, пътували са над 100 км в посока, казаха, че са гласували за децата си да останат тук. Просълзиха ме, честно казано.
Нашето куче не бих го взела, ако няма на кой да го оставя. Честно казано, живи и здрави да сме, въпреки това, си е ангажимент и не бихме повторили. Иначе е чудесна и умна, като види човек тича до него и сяда да я галят. Не лае. Замества прасето с остатъците от храната и в това отношение е безценна, няма такова лакомо куче, което да обича хляб повече от пържоли.

# 242
  • София
Точно пътуванията ме спират да не вземем куче. Много ги обичам, но точно в момента сме на ръба на оцеляване времево и енергийно и не мога да си го причиня. Грижа си е, ежедневна с разходките и периодично при всяко пътуване. И човек трябва да е наясно с какво се захваща. Може би като ни порасне и второто дете живот и здраве и се освободи енергиен ресурс Wink.

# 243
Много е готина, Любче. Да ти е жива и здрава.
Нашата кокерка също е много лакома, харесва човешка храна всякаква - яде броколи, краставици, хляб, банани, ориз. Пържоли, риба. Всичко. Според мене даже и не се замисля какво поглъща, ако е от човешката трапеза. Гранулите не ги пипа по цял ден. Трябва нищо да не е хапнала, за да посегне към гранули.
А Карльо  не е лаком.Хляб не вкусва, иска само месо и гранули. Първо се радва на ръката, която го гали, след това на другата, която дава храна. Куче, което има огромна нужда от любов.
Преди малко ги проконтролирах какво правят, големият беше на разходка с кучетата в дъжда. Сами се сещат.
За ученето и на мене надали ще ми се случи да забранявам. А наскоро приятелка със седмокласничка  ми разказа, че трябвало да пътуват до Велико Търново с детето и момичето през цялото време се вайкало, че губи в път ценно време за учене. Каза, че и нощем учи..

# 244
  • Велико Търново
И аз познавам такова дете - учи до късно вечер, през ваканцията също, само това й е в ума. Моята дъщеря е на светлинни години от такова мислене 😉тя, милата, да не се презори я е страх, умерено, и без излишно натоварване, ще видим докъде ще я докара.
Кучета съм имала и понеже знам какъв ангажимент е, затова сега ще си вземем коте 🙂 вече имаме и уговорка кой ще му носи храна и изхвърля тоалетната докато ни няма. Много ми се гушка вече, може би защото винаги съм искала котка и никога не са ми давали...
Гласувах и аз, опашки имаше по обяд и в нашата секция. На другите парламентарни избори и наборката ще гласува 😉

# 245
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ако са по това време на годината, моята няма да се класира. Ще е чак след 8 години.

# 246
Люба, страхотно е кученцето ви!❤
Аз имам слабост към рижоците.

Аманда, колко мило ми стана като те прочетох❤ Отговорни и човечни момчета имаш!

# 247
  • софия
... На другите парламентарни избори и наборката ще гласува 😉
Ааа, не се знае кога ще са другите 😂
Иначе и ние това смятахме, но ако са по план, мрън няма да може за няколко месеца.

# 248
  • София
И ние в този кюп.
То статистически около 1/4 от съответния навършващ пълнолетие набор се класира за избори в началото на годината.

# 249
  • Отвъд алеята зад шкафа
Звънче, стига де, хич не ни трябват предсрочни избори с тоя ковид!

# 250
  • София
Верно е и това.
Ама като гледам прогнозните резултати, такъв миш маш се очертава в бъдещия парламент, че не е задължително бързо да сдобием с правителство.

# 251
След 4 години всички набор 2006 ще са на 18. Мислех, че само Иво и Оги от форумни деца са 2007.

# 252
  • София
Мария, ако са пак в началото на април, малцина ще ги огрее. Нали се гласува при навършени 18, а не изобщо в годината на навършването им.
Нищо де, местни избори, за европарламент, все ще се отчетат някъде.

# 253
  • софия
Звънче, стига де, хич не ни трябват предсрочни избори с тоя ковид!
За мен по-тревожно е икономическото състояние, мани го Ковида. Но като гледам резултатите към момента почти не мога да се обзаложа, че няма да има.
На есен има президентски. Не е да не е имало 2 в 1 🙃

# 254
Мария, ако са пак в началото на април, малцина ще ги огрее. Нали се гласува при навършени 18, а не изобщо в годината на навършването им.
Нищо де, местни избори, за европарламент, все ще се отчетат някъде.
Нещо се усъмних в математиката ми, но всички деца, набор 2006 до края на 2024 ще са навършили 18г. Т.е. след 4 години (през 2025г.) някои ще са на 18, а тези от първите месеци дори на 19г. Къде бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт