Звездни компромати - Април'21

• 281 653
  • 2 642
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Sofia
Космосът й говори на Калевска. Значи в желанието си да е интересна и забележима, съвсем други енергийни вибрации изпраща към клетата публика. Красива жена е, да беше се ориентирала нещо към мода, фотоси...
Един Дичо преди много време
Скрит текст:
Йоко Захариев (Йоана Захариева)
Скрит текст:
Дара и асистентката
Скрит текст:
Део с децата
Скрит текст:
Силвия Кацарова
Скрит текст:
И накрая жената на Дичо с приятелки, от РД на Каринчето. Мацката със синята рокля е жената (бившата?) на Сашо Кадиев
Скрит текст:

# 2 566
Много кофти кадър на жената на Дичо!Децата на Део са чудесни

# 2 567
  • София
Тя не изглежда кой знае колко по-различно.

# 2 568
Гледам Мира Добрева по БНТ ... какво по дяволите е направила на лицето си ?

# 2 569
На мен ми симпатична Крина.  Много по-симпатична от разни инстаграмски клонинги. Какво като е женена за популярен мъж? Гледа си семейството, живее си живота без много суета. По улиците пълно такива нормални, симпатични жени, които са такива каквито са, без да припадат по диети и ботокс.

# 2 570
Ида со големиО сатър! От кой да почна?! На последната страница толкова неприятни звИзди видях! Деси Добрева ми адкси противна в топ 5 ми е със сигурност. Изгледжа ми яко злобна!
На таз бухтичка Опра няма ли кой да к каже, че НЕ Е секси?! Нито на фигурата, нито на предаването което води и отива да мандахерца тия хлябове. Превтасала е отсякъде. Какъв е тоя зор да ги вре в очите на невиниите хора не знам?!?

Калевска.... тая на кви медикаменти е не знам. Тва поезията и духовността кат цяло да не се предават по полов път?! Тя след оня пияния поет изплиска легена. Преди тва с Майонезата си беше на център.

Йоана Йоко ли е каква е и тя яко противяга от ББ и помня изпълненята и тя обича да посръбва бая.
На мъжът и не му върви и сегашната женичка не е приятна изобщо.

Кого пропуснах?!

# 2 571
Пропусна жената на Дичо, не й знам името.

# 2 572
Пропусна жената на Дичо, не й знам името.

Ами ся да ми е симпатична не ми е, но то е по- важно Дичо да си я харесва:)
Гледа си децата, домакиня е.
Визуално не ми допада.
Ма как го трае Дичо... последно го видях на едно участие на фирмено парти в 21 часа си пристигна пиян на куче... Бях чувала сега и видях.
И не му е приятно пиянството. Пускаше супер неуместни смешки.

# 2 573
  • Sofia
Ето още една жена - тази на Део, чудно косище има, ама аз обичам чорлави.
Скрит текст:

# 2 574
  • До морето
Детската ми мечта беше да съм с такава коса.
Много ми е лъчезарна тази Марияна. А Део дали още се прави на парцал и той или вече си седна на Д-то?

# 2 575
  • Sofia
Седна си отдавна мисля. Много хубаво семейство са, да му се ненадяваш, а какъв лигоч беше.

# 2 576
Цитат
Дичо... последно го видях на едно участие на фирмено парти в 21 часа си пристигна пиян на куче... Бях чувала сега и видях.
И не му е приятно пиянството. Пускаше супер неуместни смешки.
И аз съм с подобни впечатления. Преди 7-8г. дойде неадекватен на един абитуриентски бал. Пееше "Искам да те гледам на брега, искам да те хвана за г*за" и разни такива.

# 2 577
Седна си отдавна мисля. Много хубаво семейство са, да му се ненадяваш, а какъв лигоч беше.

Особено Део, като се мъкнеше с Лора Караджова беше много зле...
Не очаквах че тя е чак толкова ограничена, да не кажа глупава.
Да не беше влизала и тя ББ да и лъснат дефиците.
Помните ли дето трябаше да отговарят на въпроси така от обща култура и при грешен отговор пускат ток на съквартИрантИии, е Лорчето като отговаряше, направо светнаха кат крушки😂😂🤭🤭

# 2 578
Дичката е от типа мачота, които са си втълпили, че са звезди и всеки около тях трябва да е в захлас от звездното му присъствие. Лъха така на Наполеонов комплекс. Намерил си е жена, която да му слуша изискванията явно.

# 2 579
Направи ми впечатление, че Део си седна на дирника, след като се раздели с Лорчето Караджова. Улегна с жена си и децата. Докато Лорчето, кат Калевска - на космофаксове със звездите ми говорят.

Общи условия

Активация на акаунт