Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 67 165
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 195
Значи съм почти франсе  Sunglasses

# 196
  • София
И аз обичам  алангле.
Направих козунзците. Ползвах рецепта от форума, ама нещо или аз обърках, или рецептата беше странна. Пишеше 500гр брашно, а отиде кило. Станаха май, поне на вид.

# 197
  • София
Кротето и Веселинка все ни изпускат нас с 13 в броя на работещите в събота. Е, може да не е всяка събота работна за нас, но пък имаме и работни недели. Абе с две думи от същата секта сме, ама май не ни допускат в нея. 😄

Фрикасе като чуя и огладнявам рязко. Нищо, че съм току-що вечеряла. (Пък коректорът прави огладнявам на охладнявам и отнесе една благословия до 9-то коляно).

# 198
Рен, дай рецептата, моля. На лс.

# 199
  • София
Чирозче, https://morrennaa.blogspot.com/2019/04/blog-post.html,
Но наистина поне кило брашно отиде. Иначе беше като смес за палачинки.
Ще ги снимам сега.

# 200
Аз започвам да мисля защо не правя козунаци. Thinking Усещам желание да си хапна топъл домашен козунак. Сега чакам да се появи и желанието да го измайсторя (ако не се появи до Великден, догодина). Wink

# 201
Чирозче, https://morrennaa.blogspot.com/2019/04/blog-post.html,
Но наистина поне кило брашно отиде. Иначе беше като смес за палачинки.
Ще ги снимам сега.
Сакън, как можа Joy

# 202
  • София
Аз къде го видях туй фрикасе бленувано! 🤔😆 То друга дума е написала Сирос, но моят коректор не дава да я изпиша, поправя на гранде. 😆

С козунаците ще ме довършите. 🐷

# 203
  • София
Ето ги. Още не сме ги пробвали на вкус и незнам имат ли конци.

# 204
# 205
Панде, идвай. Синкото е фен на фрикасе, през два дни правя. И някакъв козунак ще нагласим.
Аз пиша ковид,  О* Рахал - кромид.

Ох беееи, как можа! Чудесни!

# 206
  • София
Леле, сега видях колко ми е мръсна фурната. Ще и врътна една пиролиза, ама утре.

# 207
Ре, ти у вас за всеки по един козунак ли си направила?
Браво! С тези така вкусно изглеждащи козунаци никой не ти забелязва фурната, спокойно.

# 208
  • София
Ха ха, не, 4ма сме.

# 209
  • Euskal Herria
И аз правя по тази рецепта, тъкмо днес изядох последното парченце. Разкошен става козунакът - с конци, сладък... Даже сега пробвах и втасването в хладилника - от мненията в темата си наумих. Май ще се ориентирам към този начин. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт