Отговори
# 120
Той сега я смята да развратна, а ако разбере истината за бебето не ми се мисли.
Шенис забърква поредната гадост. Иска да скара Недим и Агях. Сега това й е целта, доколкото разбирам. Но какво ще спечели ако Недим си вземе всичко?! Все пак и за нея парите са важни.

# 121
Нека гледаме, понякога ми се иска да напиша много неща... Но след финала Simple Smile
Ще, ще, ще... ДЖЕНК тепърва ще.... БЪДЕ
Но... Никак не е за подценяване прозорливоста на Джерен...

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 21:01 от nanni_123

# 122
Обаче химия братска и двамата как ги оставиха каръджимите да се прибират сами.

# 123
Мен много ме кефят като ги дадат така един срещу друг, лице в лице. Хвърчат искри направо. Сигурно биха били още по-хубава картинка усмихнати един до друг и прегърнати като братя. Мисля, че трябваше да измислят друг финал за Дженк и бебето.

# 124
Следват едни от любимите ми сцени!
Да започва шоутооо....Панаир ис коуминг
Нани всички я определяха по различни начини ама любимото ми определение беше от Дженк като я извика пред Джемре направо я направи на 5 стотинки.
Тази сцена, където я направи за 5 стотинки пред Джемре ми е в топ 3 на любими!!!

# 125
Мен много ме кефят като ги дадат така един срещу друг, лице в лице. Сигурно биха били още по-хубава картинка усмихнати един до друг и прегърнати като братя. Мисля, че трябваше да измислят друг финал за Дженк и бебето.

Ето едни Озан и Беркер

# 126
Това, което най-много ме развесели е, че Шениз уж прави интрига, а цели в десетката. Недим е син на баща си, а тя е познавала баща му твърде добре.
Другото, което ме "радва", е горкото Недимче. Как резна Джерен, че той решава как ще отмъщава, а тя само ще изпълнява. Като й каза колко е жалка, беше истинско бонбонче. Усмихва се невинно и кълца по-жестоко от Шениз.
И не, нямаше как Дженк да му постави ребром въпроса, защото Недим се прави на невинно ангелче "Направил ли си ми нещо, защото аз не помня". Тъпо ще е - ти може да не помниш, но аз съм виновен за инцидента. И съжалявам. Такава боза трудно може да се очаква от Дженк.

# 127
Това, което най-много ме развесели е, че Шениз уж прави интрига, а цели в десетката. Недим е син на баща си, а тя е познавала баща му твърде добре.
Другото, което ме "радва", е горкото Недимче. Как резна Джерен, че той решава как ще отмъщава, а тя само ще изпълнява. Като й каза колко е жалка, беше истинско бонбонче. Усмихва се невинно и кълца по-жестоко от Шениз.
И не, нямаше как Дженк да му постави ребром въпроса, защото Недим се прави на невинно ангелче "Направил ли си ми нещо, защото аз не помня". Тъпо ще е - ти може да не помниш, но аз съм виновен за инцидента. И съжалявам. Такава боза трудно може да се очаква от Дженк.

Дженк и боза? Той може само да бъде единствено и само
отлежалото вино с качествен скъп етикет....

# 128
  • Свети Влас
Джерен в много отношения си прилича с Шиниз, затова може и да я разгадае. Моите любими моменти вече ги казах.
Дразнеше ме най- много Сехер и бабата. Не знам, но все си мисля, че Сехер разделяше децата си...

# 129

Истаната е във виното Simple Smile
Ще, ще Simple Smile

# 130

Ще, ще Simple Smile
Затова и виното ЩЕ беше пожертвано за Боза с вкус на вмирисан чорап

# 131

Ще, ще Simple Smile
Затова и виното ЩЕ беше пожертвано за Боза с вкус на вмирисан чорап
Не, недей ми напомня... Ще разкажа на финала, ММ какво ми каза....

# 132
Джерен в много отношения си прилича с Шиниз, затова може и да я разгадае. Моите любими моменти вече ги казах.
Дразнеше ме най- много Сехер и бабата. Не знам, но все си мисля, че Сехер разделяше децата си...
За мен Сехер и Шениз са два типа майки орлици, които държат децата до полата чрез вменяване на вина, но по различен начин. Сещам се какви сцени прави Сехер на сватбата на Дженк и Джемре. То ръце ли не дели, след колата ли не тича, с чеиз ли не замеря... Вече започвам да се карам с телевизора като я видя как се е запътила да търси сметка на някого. Чудех се защо в началото беше гримирана, а вече не е, ама то няма грим, който да издържи толкова сълзи и сополи. И като чуя "Ти трябва да ми кажеш", ми се ще Дженк да е насреща й, за да й пусне нещо иронично, с леко вдигната вежда. А той накрая й каза, че е истинска майка. Боже, какъв Стокхолмски синдром!

# 133
Джемре много ме дразни с тези измъчени погледи към Недим, особено когато той е с Джерен. Поне малко от малко да си прикрива ревността, че и Дженк вече едвам издържа на това.
А пък Недим в някои моменти ме плаши.😂 Усмихва се уж сладко сладко и изведнъж изважда отмъстителното изражение. Няма и помен от момчето в инвалидната количка. Тогава показваше обич към Дженк въпреки всичко, искаше той да му обърне внимание, да го погледне. Докато сега виждам само ярост и желание за мъст в очите му. Само търси удобен момент, за да жегне братовчед си. Иска да му го върне малко по малко, да го пече на бавен огън. Това не ми харесва на мен..

# 134
Да не би Джерен да е изгубената дъщеря на Шениз, започва да прилича по маниер леко на нея. От днес ми хареса как Джерен не се даде на Недим. За първи път се опитва да мисли, а не да действа емоционално.
Дженк днес отново беше страхотен. Показа, че не е материалист и е готов да се изнесе. Което между другото е правилното, щом Недим и здрав и всичко е негово. . , но филм.
Репликата към Джемре страхотна. На всички по един или друг начин живота му се върти около Недим. Направо ми се иска да се развеждат и да я даде вече на Недим, тя не го заслужава. В първите епизоди и аз виждах нещо зараждащо се между Дженк и Джемре сега тя се държи така все едно той не е човек с чувства и емоции

Общи условия

Активация на акаунт