💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 258
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 840
Аз за пръв път от тях го чух това с пръскането и даже не мога да му разбера точния смисъл, явно нещо много яко ще да е  Simple Smile
Аз съм го чувала в песен на Гери Никол.😀😀😀

# 841
  • София
Аз не виждам пък нищо лошо да имат предварителна подготовка, все пак е игра и отиват за парите.

# 842
Не, не, има едно друго зяпане..ще го снимам малко по- късно. Като го попита нещо и зяпна срещу него да чака отговор

# 843
  • София
Не съм в час явно с модерния бг жаргон, и по-добре.
А за зяпането на Тина аз не казвам, че на мен ми е секси, а че вероятно тя така си мисли, може някой от мъжете в темата да ни просветли по върпоса Simple Smile

# 844
  • Sofia
И двамата са големи мрънкалници.
Какво толкова много работят в Англия?

# 845
  • София
Доколкото помня- тя почиства къщи, а той е шофьор.

# 846
Тина от 15-годишна е със Станимир, той я е покровителствал. Оттам момичето е свикнало да има опека, закрила, помощ, затова й е спряло развитието. Оправдавал я е, оправял й е кашите...
  За да има развитие, трябва сам/а с предизвикателства и трудности житейски да се сборваш, преборваш и оцеляваш. Като си все с опекун, а той ти помага и те държи във  всяко отношение, как да израстеш, особено и с нисък потенциал и нежелание за порастване!

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 17:59 от *Камея

# 847
От това предаване научих много секси прийоми - секси пулене, секси зяпане, секси присвиване на тънки устнички, секси мръщене, секси нахилване, секси набиване на канчето.

Май само на Поли не съм ѝ схванала секси техниките. Thinking

# 848
  • София
Е, как бе, Telesilla, секси командорене е прийомът на Поли Simple Smile

# 849
На Поли : говориш бавно и изразително на мъжа си все едно е дете, поощряваш всеки малък успех както при дете, мигаш скромно и доволно като те нарича богиня и го провъзгласяваш за плейбой.
 Ако разчистиш и жените около него си готова .
Тези прийоми забелязах , те прикриват манипулациите и командването .

# 850
Аз за пръв път от тях го чух това с пръскането и даже не мога да му разбера точния смисъл, явно нещо много яко ще да е  Simple Smile
Той го смята това "пръскаш" за велик комплимент,дори за мечето го използва😟

Дани също ръси много тъпи изрази ,"напрегнАх сА","филмирАх сА"и т.н.

# 851
  • Далечният изток

Май само на Поли не съм ѝ схванала секси техниките. Thinking
Бавно и отчетливо говорене, с даскалски поучителен маниер. Поглежда го с бялото на окото да установи дали всичко е разбрал. И той клати одобрително глава и се разтапя... Smile

Хаха, dany_nik, в една посока разсъждаваме. Smile

# 852
  • София
А, да, и ударението на последната сричка на глагола ми е сигнал как веднага трябва да спра да слушам някого, ако не искам да затъпея Simple Smile

# 853
Тази игра много ясно показа как всички кавалерски неща лека полека стават отживелица.

# 854
На Поли : говориш бавно и изразително на мъжа си все едно е дете, поощряваш всеки малък успех както при дете, мигаш скромно и доволно като те нарича богиня и го провъзгласяваш за плейбой.
 Ако разчистиш и жените около него си готова .
Тези прийоми забелязах , те прикриват манипулациите и командването .
Ха-ха,много точно казано! Имам чувството,че ако аз реша да ги прилагам,ще се чувствам като пълен идиот,а мъжа ми няма да пропусне да ме захапе,щото той пък ще се почувства като пълен дебил.Няма да прилагам.На някои им се отдава,на мен няма да ми се получи.

Общи условия

Активация на акаунт