Първокласници- 2021/2022

• 34 675
  • 715
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Удар с юмрук или падане на нещо. Като пробита дупка, горе долу по средата, там където се пише/стои лаптоп.
Мъжът ми имаше навремето дървено бюро, но в таблата беше вградено стъкло. Беше го помлял от удряне-като се ядоса на някоя игра, например 🤣 И сега чат пат му се случва да тупне юмрук по плота, нещо, като се ядоса за работата. И аз търча и гледам да не го е пробил 🤣

# 301
Странна работа това с дупката! Не съм виждала такова нещо, даже надникнах в олх сега, но пак не видях. Все тая.
Надстройката не е много висока и поне както е разположено бюрото в детската стая, не пречи на светлината. Все пак смятам, че на едно бюро трябва да има лампа и поръчах тази.
Пасва си цветово със стола, който взехме към бюрото.
Идеята ми е да може да я мести и защипва на таблата на леглото си, ако реши да чете в леглото. Защото, ако прилича татко си, ще чете много.  Ако прилича на майка си може и да не му трябва 😄

# 302
  • Варна
Здравейте!
Тетрадки и всичко необходимо ще напазарувам от тук:
https://www.ozone.bg/1-klas/ доста е удобно ,малкия ще ги хареса.

Само несесера ще го вземем заедно ,защото иска сам да си го избере.
Ние бюро имаме за него и  за батко му ,заедно са в една стая.
Само трябва да му вземем стол ...какъв модел сте избрали?
Също мислим и лаптоп ,ако ще са на ДО.

# 303
Пускам подложката за чин, която взех.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 304
Пасва си цветово със стола, който взехме към бюрото.

Katerun, iзвинявайте, ако може да попитам - удобрен ли е столът? Вероятно все още не е ползван за дълго, но така на първо стояне? Благодаря!

Дези, дупката по средата на бюрата, които аз съм виждала, по принцип е да минава кабелът на монитор за компютър. Ако став въпрос за същата. Стои в края на плота, долу - горе в средата.

Дайте идеи, освен от Икеа, от къде другаде сте купили/поръчали хубаво бюро и стол?

# 305
  • София
Ние вкъщи имаме няколко лаптопа и таблети, няма да взимаме специално за него. Баща му е IT 🤣 със силно влечение към устройствата и току ср появи някаква нова джаджа. Има къде да учи, ако се наложи.
За стол не знам...първо да вземем бюрото. Аз харесвам тези детските в Икеа, но баща му не особено, искал някакъв по-хубав, каквото и да значи това.

# 306
Ние взехме този стол:
https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-8-12/childre … za-byuro/10424353
Удобен е, може да се регулира облегалката (напред, назад - за дълбочина на седалката) и височината на седалката. Калъфите се свалят.

Тези подложки, които купувате за чиновете от училищата ли ги изискват?
Още не се е състояла родителската среща и нямам идея какво трябва да се взема..

# 307
Ние взехме този стол
Скрит текст:

# 308
  • София
Минали години Икеа пускаха промоции на бюрата и столовете. Купуваха се с намаление, ако са комбинирани. Не виждам сега, само някакви кутии са обяд. Дано от началото на септември отново пуснат промоциите.

# 309
Ние взехме този стол:
https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-8-12/childre … za-byuro/10424353
Удобен е, може да се регулира облегалката (напред, назад - за дълбочина на седалката) и височината на седалката. Калъфите се свалят.

Тези подложки, които купувате за чиновете от училищата ли ги изискват?
Още не се е състояла родителската среща и нямам идея какво трябва да се взема..
Да от училището ни искат и видях,че в била са пуснати постелки за бюро и се мислех дали ще става и за чин

# 310
  • София
Минали години Икеа пускаха промоции на бюрата и столовете. Купуваха се с намаление, ако са комбинирани. Не виждам сега, само някакви кутии са обяд. Дано от началото на септември отново пуснат промоциите.
има от днес 25% на някакви бюра и столове.

# 311
  • София
Да, знам...но не на моделите, които обичайно пускат.

# 312
  • София
Имахме "завещано" това икейско бюро. Понеже доста преживя и в крайна сметка се разпадна - не е изцяло плътен пълнежа. Реално е като пчелни пити с картон направено вътре и доста празно пространство, затова не се и учудвам, че при по-силен удар се получава дупка и не тази за кабелите фабрично направената Simple Smile

Нашето бюро е такова, изключително удобно и без забележки, ползваме го от март:

Скрит текст:

За стола препоръчвам да се пробва от детето, но лично за мен подлакътниците са много удобно нещо.

# 313
  • София
Тетрадки и всичко необходимо ще напазарувам от тук:
https://www.ozone.bg/1-klas/ доста е удобно ,малкия ще ги хареса.

Само да кажа, че ако сумата е над 50лв, има и 10% отсъпка. Мернах това инфо в някоя от другите теми за по-големите ученици.
Сега само трябва да проверя какви наличности от тетрадки, моливи, бои и подобни има из нас и ще поръчам. С тримата, вече, ученици леко почвам да изтръпвам от сумите, които се заформят. Ама да са живи и здрави, ще ги напаснем нещата.

# 314
Nelita111000, столът е чудесен! Много удобен е, но! е детски. За мен е малък, но детето от може би два  месеца ползва бюрото, ест. и стола, и е много доволен. Рисува, гледа детски на телефона, сглобява си лего - много си обича бюрото и стола. Тапицерията се сваля, с цип е, височината се регулира, но облегалката не съм погледнала, а не съм в къщи сега, за да видя. Колелцата са подвижни само като е седнал на стола. Това било някаква защита - така ми отговориха в темата за Икеа.

Общи условия

Активация на акаунт