Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 702
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Журналята ще познаят за Илкер и певицата Съла.

Илкер Калели е  забелязан в двора на вилата на певицата  в Бодрум. Били там от месец.

Барбаросата е факт. Яваш стават нещата ,но излизат кадри от подготовката.   
Между другото Йетекин Дикинджилер също е в Барбаросата. Те са трима братя.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 13:35 от femmi2

# 406
  • София
Нещо нямам време нито да следя темите, нито да гледам сериалите... Обаче току-що случайно мернах някакво гифче от Camdaki Kız, който за мен е най-психо сериалът от всички, и малко се зарадвах, че са включили Енис Аръкан. Страшно ми е симпатичен, макар че никак не е популярен, а и не е имал някакви главни роли. А с Бурджу имат страхотна енергия и извън камера, сладури: Heart Eyes

Скрит текст:

Някой въобще гледа ли го този сериал?

# 407
Нещо нямам време нито да следя темите, нито да гледам сериалите... Обаче току-що случайно мернах някакво гифче от Camdaki Kız, който за мен е най-психо сериалът от всички, и малко се зарадвах, че са включили Енис Аръкан. Страшно ми е симпатичен, макар че никак не е популярен, а и не е имал някакви главни роли. А с Бурджу имат страхотна енергия и извън камера, сладури: Heart Eyes

Скрит текст:

Някой въобще гледа ли го този сериал?

Аз да. Направо съм учудена от жестокостта и злобата на бабата-майка Фериде. За съжаление и в живота ги има много такива като нея. Онази Джана е направо ангел в сравнение с Фериде!!!!

# 408
Енис пак имаше нещо като главна роля в Uçurum, иначе не е бил в главна, да. Близък е с Езо Мола и Шебнем Бозоклу. Малко се чудя дали не е гей. Харесвам го ама е един такъв още дечко. Smile
Живее с мама и я направи инста звезда, баща му е починал като бил на около 20 май.
След Uçurum го следях доста в туитър, пускаше смешки, но като излезе инстаграма се прехвърли там и го забрави.

# 409
Каро , позна такъв е.
Обаче не го казваме с лошо ,на мен ми е симпатяга. Не знам какъв актьор е не съм го гледала.  Много е близък с Хазал Кая още от малки си дружат.
Много ми се иска да излиза вече този филм с Онур и Хазалка и Енис участва.  Пълна мъгла е около него. Rolling Eyes
На платформа ли ще го излъчат ?

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 21:12 от femmi2

# 410
A откъде си сигурна?
Моето е предположение, но и да е такъв няма проблем. Живота си е негов.

# 411
От Хазал сме сигурни .
Тя е с различно мислене.

Забравих да напиша че ми е дерт за Секчин ,че не му се падна някое маце да си подхождат в сериала. Харесвам го като актьор и е симпатяга.

# 412
Как от Хазал си сигурна? Тя е признала, че той е гей?
Оф, гледах Невинност. Невероятно глупав финал.
Осъдиха Илкер, баща му и Бану, а Еля и Ирем се запрегръщаха и целунаха. Хепи енд.
Трейлър на Baş Belası https://www.instagram.com/p/CPRB0qKqb8O/ Rolling Eyes Laughing

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 00:06 от ~Carolina~

# 413
Damla Sonmez се присъединява към втория сезон на Saygi.

# 414
Оф, аман и от тая.

# 415
*Tincheto*
"Нещо нямам време нито да следя темите, нито да гледам сериалите... Обаче току-що случайно мернах някакво гифче от Camdaki Kız, който за мен е най-психо сериалът от всички, и малко се зарадвах, че са включили Енис Аръкан.
Някой въобще гледа ли го този сериал?"

И аз го гледам. Според  мен трябваше още в началото на сериала да има някакво обяснение какво се е случило, за да стигне Фериде дотук. Иначе изобщо не е за вярване.

# 416
Ами явно и Фериде е отгледана така и продължава и тя така, жертвата става палач и то по-лош.

# 417
Фериде всяка сутрин пристяга дъщерята в корсет /не може да ходи даже до тоалетна през деня/.  Всичко е забранено. Като това се случва в семейството на валия, на брега на Босфора. Толкова е шокиращо,  поне за мен,  че не мога да допусна, че е в резултат само на възпитание, това е и някаква диагноза, но сценаристите позакъсняха с обяснението.
Скрит текст:
Ако някоя италианка изгледа първа и втора серия няма да припари до турчин.

# 418
  • София
Помня, че някоя от вас по-напред в темата беше писала, че Налан се била родила от изнасилване на Фериде, и от там Фериде е полудяла дотолкова. Не знам дали е така, де. Но пък бащата защо позволява всичко това - не ми е ясно.
А този момък, дето играе главния (изключих и за името на актьора, и за героя, щото не го гледам - абе, партнираха си в Бурджу и в "Червената стая") - тука ми е супер невзрачен, чак смотан за главна роля. За поддържаща е добре, за епизодична също, ама просто някак ми се губи в цялата обстановка, пък съм само на фрагмани. Затова се зарадвах на Енис Аръкан, много по-добре ми стои на екран, особено до Бурджу.

# 419
Фериде е баба на Налян, а тя се е родила като чичото е изнасилил майка й.

Общи условия

Активация на акаунт