Розацея - тема 5

• 50 363
  • 838
  •   2
Отговори
# 690
  • обл. Шумен
Бузите ми стоят малко по-бели и тенът ми е по-еднакъв.

# 691
Здравейте,идвам при вас за помощ.След употреба на Филорга ми се появи розацеята,която бях забравила че изобщо имам.Бих искала да ви попитам какъв антиейдж крем ползвате,който да не ви дразни кожата? След консултация в една аптека,фармацевката ми каза да забравя за всякаква антиейдж грижа!
На 43години съм,със суха кожа.Много бихте ми помогнали,ако споделите опит и мнение.

# 692
  • София
И аз се интересувам от антиейдж грижа за розацея.. Това, което ползвам аз са повече корейски продукти като чета съставите им и гледам да са максимално пречистени и съставки, които познавам и са безопасни.  Наскоро започнах и Ретинал A game, както и вит C сутрин, като и 2-те според мен са си малко противопоказни при розацея, доколкото знам, но засега пу-пу нямам реакция.. Наблягам на хидратиращи и успокояващи кремове с centella asiatica, екстракти от алое вера, пантенол, алантоин и др. успокоявщи съставки. Ползвам околоочната зона Шипково масло  и като цяло гледам да са по-натурални съставки .. не все пак не съм особено запозната конкретно кое може и кое не.. Но кремове тип еucerin / Vichy и др. от по-известните за бръчки май не са много Окей.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 21:16 от LoLo30

# 693
Аз ползвам третиноин през два дни. Предписан ми е от дерматолог, но го ползвам много внимателно и по малко.

# 694
Аз се излекувах от розацея преди 5-6 години с един френски крем soolantra мисля, че се казваше. Ползвах го 6 месеца.

# 695
Някой знае ли дали заредиха Соолантра в аптеките вече?

# 696
Аз си взех от Медея преди седмица Simple Smile

# 697
Здравейте!
С какво успявате да скриете червенините като козметика фон дьо тен, коректори..
което да успява да издържа на един пълен работен ден?

# 698
Здравейте, дали е възможно да препоръчате читав дерматолог, който е наясно с розацея за София?

# 699
  • София
Здравейте, дали е възможно да препоръчате читав дерматолог, който е наясно с розацея за София?

Д-р Марияна Венелинова 🙂

# 700
  • София

Д-р Евгени Христозов

# 701
  • софия
Момичета да попитам след направен лазер в Леге артис днес кожата на лицето ми е като на пъпки от ухапване на комар с отоци.Така ли трябва да е и кога се махат?Изглеждам като идиот .Уж частично правихме лазера ,но на бузите е зле.

# 702
  • София
Да, ето така бях и аз след лазера

# 703
  • софия
Благодаря LoLo30 ,аз съм доста по-зле.Надявам се утре да се смалят,че как ще ходя на работа в понеделник и аз не знам Joy .Като магистралите  на Боко съм .

# 704
  • Пловдив
Здравейте,идвам при вас за помощ.След употреба на Филорга ми се появи розацеята,която бях забравила че изобщо имам.Бих искала да ви попитам какъв антиейдж крем ползвате,който да не ви дразни кожата? След консултация в една аптека,фармацевката ми каза да забравя за всякаква антиейдж грижа!
На 43години съм,със суха кожа.Много бихте ми помогнали,ако споделите опит и мнение.
След вашият пост, вече съм убедена,  че филорга направи това и с моята кожа. Все си мислех, че си въобразявам. С години не съм докоснала филорга от тогава.

Общи условия

Активация на акаунт