Цялото ми семейство беше потресено, но аз не се впечатлих особено. Винаги съм правела каквото сама преценя и съм мразела да ми се месят. Следващата учебна година избрах университет и специалност, завърших го и благодарение на това сега имам добра професия. Ако бях послушала родата, сега щях да се чудя какво да работя.
Цялото ми семейство беше потресено, но аз не се впечатлих особено. Винаги съм правела каквото сама преценя и съм мразела да ми се месят. Следващата учебна година избрах университет и специалност, завърших го и благодарение на това сега имам добра професия. Ако бях послушала родата, сега щях да се чудя какво да работя.
не е за разправяне. С тая разлика че брат ми знаеше за гаджето (вече съпруг) и настояваше да кажа на нашите . Мен пък ме беше страх 😱 И аз бях на 20 тогава
все не идваше момента да кажа, че съм се загаджила, щото нали, нашите ми набиваха в главата учене и само учене, мъже не ти трябват
А на тебе ти олекне и ще изживееш любовта си на спокойствие. Ще падне това ненужно бреме, с което си се нагърбила. Препоръчани теми