90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 458
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Швейцария
Ох, Флориан с тази Гучи диагоналка...и шапото е много фешън.

# 661
Убеден съм, че не си ги е купил той, а са му подарени от жена му.

# 662
  • Швейцария
Сигурно, емиии гледкан мъж... Опитвах се да обясня на ММ, че те печелят и от предаването и от Cameo. Понеже той твърди, че колите им и всичко им е под наем и не е тяхно. Беше много възмутен кой глупак ще си ги поръча. Ама очевидно има кой и хич не печелят малко. Новата кола на Яра не ми изглежда никак евтина.

# 663
  • Sunshine state
Да се има в предвид, че тук всичко е на лизинг, колите се карат по 3год и после взимаш нова. Естествено можеш да си я и купиш, просто масово е така. Нашите например са купени, понеже аз не го разбирам това да изплащам 3год нещо, а после да го връщам, да сменям и тн. А и ако размислиш, е много скъпо да излезеш от този лизингов кръговрат.
Флориан си е една държанка.

# 664
  • Швейцария
И аз не разбирам да взимаш точно кола на лизинг. Нашите също са купени. Да, лизинг, но все пак имат пари за началната вноска на такава скъпа кола и после за месечните също. И имат не лоши къщи под наем. А Дарси и Стейси например аз не съм чула да работят нещо, че чак и двете държанки Гошо и Флориан да издържат. Мислиха да почват пак бизнес, но нали дойде пандемията и повече нищо не съм чула. Май половината в това предаване са безработни всъщност. Анджи и тя нали беше обикновена болногледачка, ако не се лъжа. Откъде е взела пари за операции, освен от предаването... И Натали и другите, които имат канали в Ютюб, едва ли чак толкова много печелят от тях. Знам ли.

# 665
  • Sunshine state
За Георги съм сигурна, че си прави и сам пари, но за Флориан имам силни съмнения.
А Дарси и Стейси все пак са малко или много доста известни и си докарват доход. Нали и модна линия имат. Не съм я виждала никъде тук да се продава поне, де. 😁

# 666
Най-вероятно печелят от предаванията.
Да знаете, че повече няма да слагам линкове към статии в блога, защото получих предупреждение от модератор, че това е забранено. Аз и не съм писала напоследък, защото бях доста заета.

# 667
Сложи линк към блога в профила ти.

# 668
Ще проверя дали и това не е против правилата и ако не е, ще го направя Simple Smile

# 669
# 670
С извнинение, но Анджела прилича на жива мумия. И тука снимката е с филтри. На живо сигурно е по-фрапантно. Хубаво е, че е отслабнала, заради здравето си, но може би беше редно това да стане поетапно, за да има време кожата й да се прибере.

# 671
Дарси и Стейси например аз не съм чула да работят нещо, че чак и двете държанки Гошо и Флориан да издържат.

Гошо не е държанка. Той точно това имаше предвид в онова видео, което @pppqqq пусна с трейлър към новия сезон на Дарси и Стейси. Там той обясни ясно, че изцяло се самоиздържа и освен, че е homeless, а и не разчита на  тате да му плаща за всичко (намеквайки за близначките), нито пък е като Флориан, който чака на жена му

# 672
  • Sunshine state
Георги бездомен ли е? Не съм гледала видеото.
Анджела и поетапно да отслабне, тридно ще й се прибере кожата, понеже вече не е еластична. Има нужда от лифтинг със сигурност.

# 673
  • София
Таня на Синджин бременна ли е? Има стори в Инстаграм, на което така ми изглежда:

# 674
  • София
Таня има ли нещо индийско, пакистанско, ама нещо от онази част на Азия.

Общи условия

Активация на акаунт