"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 429
  • 684
  •   1
Отговори
# 210
И аз искам: verty@mail.bg
За утре абсурд да намеря някой да гледа Михаела толкова рано за да дойда с вас. А така ми се иска.
Мериетка, Тишо пита какво стана с жената от Фазан обади ли ви се или не?
Ще се чуем днес да се разберем за чорапогащниците.

# 211
  • sofia
момичета,предлага се чисто нов обиколник зо бебешко легло.

Някой да се е чувал с Петя скоро newsm78

# 212
Съжалявам,че се намесвам,но ако става въпрос за Петя с четирите деца ние с Рут ходихме при нея миналата седмица-занесохме якета и някои дрешки за децата. Всички изглеждаха добре-Големи сладури са!

# 213
  • sofia
Съжалявам,че се намесвам,но ако става въпрос за Петя с четирите деца ние с Рут ходихме при нея миналата седмица-занесохме якета и някои дрешки за децата. Всички изглеждаха добре-Големи сладури са!

Да,за тази Петя питам Heart Eyes

Кажете как са и какво правят.Ивона как е с училището newsm78

# 214
[color=red]Момичета,набирам желаещи за подреждане и сортиране във вторник от 10часа[/size][/color]

# 215
  Утре няма да мога да дойда на срещата  Sad
  Овне, аз съм на линия за вторник.

Малко обърках темите. Както и да е. Ходихме в Перник със Силвето и Цвети. Децата честваха празника на града - пяха песнички, рецитираха стихотворения, изиграха "Дядо вади ряпа" - беше стархотно! Качихме се горе да погушкаме джоджЕта. За почитателите на Цурето - намерих я пред рафтовете за обувки - права! "Подреждаше"Simple Smile В общи линии това е.

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 22:18 от Хапка

# 216
  За почитателите на Цурето - намерих я пред рафтовете за обувки - права! "Подреждаше"Simple Smile В общи линии това е.
  261uu  261uu Two Hearts Two Hearts txtloves
уф пиленцето ми. нали и през уикенда ако ходим няма да ни върнат, ще ходя скоро да ги видя, само да си закупим автомобил.
Ева що не мина за картата newsm78

# 217
  Щото сортирах багажа за Трън два дена Twisted Evil Не знам в Овне, но в нас какво е... Close

# 218
Миленка какво стана в дом 7 как са децата, нагушка ли ги кога ще се ходи пак

# 219
Миленка какво стана в дом 7 как са децата, нагушка ли ги кога ще се ходи пак
Днес ходихме в Дом 7, занесохме бонбони, вафли ,банани, корнфлекси...,но в дома имаше вирусна инфекция и ни разрешиха да дадем на рибоците само  вафлички Rolling Eyes Нагушкахме ги, пяхме ,превърнах се в конче Laughing Момичета, получих много топлина ,усмивки и   положителни емоции от тези деца.Те помнят всяка една от нас и питат.ТОлкова са любвеобилни. Всичко това стана под тежкия поглед на г-жа директорката, която през цялото време ни следи като надзирател Tired Каза,че нямат нужда от нищо, склада е пълен и нещата мухлясват Crazy Това, обаче няма да ме откаже да давам любовта си на малките сладури Heart Eyes
Това е в общи линии Confused

# 220
Момичета, наши  познати се преместват в нов апартамент и имат печка Раховец,
 пералня Индезит, на която трябва само да се сложи нов уплътнител отпред, иначе си работи ,а също и шкафове кухненски , които искат да ни дадът. Това трябва да стане до понеделник,
защото идват да ги изнасят.
 Кажете ми спешно има ли на кого ние да ги дадем или не!!!!

# 221
  • sofia
Момичета, наши  познати се преместват в нов апартамент и имат печка Раховец,
 пералня Индезит, на която трябва само да се сложи нов уплътнител отпред, иначе си работи ,а също и шкафове кухненски , които искат да ни дадът. Това трябва да стане до понеделник,
защото идват да ги изнасят.
 Кажете ми спешно има ли на кого ние да ги дадем или не!!!!

Миленче,така от днеска да утре едва ли ще има как да се организира Sad

Незнам,аз не се сещам нищо

# 222
Имам спешно предложение от един сладък младеж за няколко големи торби с хубави дрехи, някои от които маркови, запазени, за всички възрасти.
Могат ли вече да се складират в онзи склад на Симеоновско шосе?! И как ще стане отключването!? Момчето ще ни ги докара където искаме, ако ги искаме де ...
Проблемът е, че предаването на нещата е спешно, защото той няма къде да ги държи! ooooh!

# 223
  • sofia
Имам спешно предложение от един сладък младеж за няколко големи торби с хубави дрехи, някои от които маркови, запазени, за всички възрасти.
Могат ли вече да се складират в онзи склад на Симеоновско шосе?! И как ще стане отключването!? Момчето ще ни ги докара където искаме, ако ги искаме де ...
Проблемът е, че предаването на нещата е спешно, защото той няма къде да ги държи! ooooh!

онзи склад го видях днес ,но няма брава и чак края на седмицата ще стане.
Весе ,при вас в тая голема къща  Mr. Greenне можеш ли да ги вместиш за 1 седмица newsm78 дакато се оправи и другият склад Praynig

# 224
или да ги закара в Люлин при ОВНЕ newsm78
ОВНЕ - ще ти пратя по Мая парички за наема Wink

Общи условия

Активация на акаунт