"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 419
  • 684
  •   1
Отговори
# 405
ДА ПАЗИ Я, ДРУГАТА СЕДМИЦА ПАК ЩЕ СЕ ХОДИ И ЩЕ Я ЗАНЕСЕМ!!!

# 406
ДА ПАЗИ Я, ДРУГАТА СЕДМИЦА ПАК ЩЕ СЕ ХОДИ И ЩЕ Я ЗАНЕСЕМ!!!
Искаш да я донеса някъде да е по-удобно

# 407
  • sofia
аз планувам да ходя идната седмица Thinkingи ще я занеса WinkЩе се чуем Simple Smile

ако някой има още проходилки да казва,но ще се наложи да ми ги донесе newsm78

Днес минах инцидентно през Петя HugБеше си в къщи с децата,само каката я нямаше,че нали е ученичка WinkДобре изглеждаха,здрави са,но БЕЗ ПЕРАЛНЯ Sad

Ако някой се сеща нещо ,моля да го има в предвид Praynig
Занесох им малко храна и дрешки за Раличка,че нямала зимно за нея SadНе стоях много,но поне видях децата и невероятната им майка Heart Eyes
Руми,ако нещо пропускам от това което им трябва-пиши Praynig
Всъщност ,питателна храна винаги ще им трябва

# 408
Момичета, наши  познати се преместват в нов апартамент и имат печка Раховец,
 пералня Индезит, на която трябва само да се сложи нов уплътнител отпред, иначе си работи ,а също и шкафове кухненски , които искат да ни дадът. Това трябва да стане до понеделник,
защото идват да ги изнасят.
 Кажете ми спешно има ли на кого ние да ги дадем или не!!!!

Късно ли е вече за пералнята? Защото ако не е може да я вземе Петя. Thinking

# 409
Да, беше предвидена за Петя, но ни изпревариха Confused

# 410
Роси ти взе ли бебешки дрехи от Петя или да мина аз да ги взема

# 411

Роси аз съм близо и ще минавам през тях поне веднъж седмично  и от каквото има нужда ще пиша
видя ли каква кукла е станала Раличка Heart Eyes, направо ти иде да я схрускаш

# 412
  • sofia

Роси аз съм близо и ще минавам през тях поне веднъж седмично  и от каквото има нужда ще пиша
видя ли каква кукла е станала Раличка Heart Eyes, направо ти иде да я схрускаш

ok Rumi,shte chakame da pishesh Hug
Rali ima obuvki i botushki za zimata,taka che za momenta ne nosete,sahsto i rukavichki,shapki.......Drugite dechitza sahsto Heart Eyes

ako se nameriat obache po-debeli bluzki za Ralitza niama da e zle da se zanesat Praynig

# 413
в събота ще ходя до склада при Овне и ще видя още някоя дебела блузка за Раличка

# 414
  • София
Момичета, нищо не казахте за пресконференцията и за представянето на проекта.Предполагам, че сте си говорили по телефоните повечето, но кажете малко и на мен  Blush Praynig

# 415
Момичета, нищо не казахте за пресконференцията и за представянето на проекта.Предполагам, че сте си говорили по телефоните повечето, но кажете малко и на мен  Blush Praynig
верно бе-за пресконференцията нищо и аз не знам-Роси да си развърже езика Mr. Green
а ти марш в клюкарската ни тема smile3513 да разкажеш за освещаването и да пуснеш снимки
Иве,благодарим ти за честтта да сме съпричастни на този важен за вашето семейство момент-само любов да цари в прекрасното семейно гнездо ,което сте си свили-и тук да кажа-много ми хареса Wink Hug

# 416
На Руми от Перник й е мъчно, че кръстницата й не я посещава и не й се обажда! Confused Sad Влюбена съм И в това дете! Heart Eyes

# 417
magnoliamm а как е Мириам ( нали е там не съм объркала домовете) а как ми се иска и аз да дойда с вас

Иве и аз съм много любопитна да видя новото ти жилище

# 418
  • София
Днес се сдобих с трийсетина вфли и 4 буркана течен шоколад. Хайде в неделя до Св.Параскева да ги занесем??
Момичета, никой ли освен Мая не видя това, което пуснах като линк????

# 419
Днес се сдобих с трийсетина вфли и 4 буркана течен шоколад. Хайде в неделя до Св.Параскева да ги занесем??
Момичета, никой ли освен Мая не видя това, което пуснах като линк????

Еми видях го ама съм малко на червено Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт