ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 633
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
Честита да е рожденичката! Здраве, щастие и късмет във всяко начинание!

НОЩ е разформирован днес
https://www.moreto.net/novini.php?n=437968
Не съм оптимист за връщането преди юни месец. Юни вече всички ще са в училище

# 241
  • софия
То, па, щото от НОЩ зависеше нещо. Друг издаваше заповедите. Да не говорим, че друг трябваше да управлява пандемията. Сами си пишеха и приемаха документи, и сами не ги спазваха.

# 242
  • София
Абе имаше едни особени тоталитарни пориви в НОЩ, кой знае кой на кого е влиял.
Така или иначе аз официално изявление на щаба слушах и гледах веднъж, ще да беше на 13 март м.г. Та хич не съм просветена по темата.

# 243
  • София
Би трябвало да работи  до встъпването на новото правителство, независимо че днес подаде оставка, но  защо да го прави. Баце излезе в отпуска дори.До края на м.април се очаква да се кара по  течението и после- който дойде да му мисли.Аз предпочитам да насочвам мисли към  идващата пролет, лято, слънце....Ще сменяме напитките и ще избутаме сезоните

# 244
  • о`майна лунна нощ е
Имам само стари клипчета от клас Деца. Сега се надявам да имам възможност да направя актуално вече в горния клас. Тук акробатиките все още са кротки и не са свързани със сериозно хвърляне на партньорката, а по-скоро поддръжки, размени ...
Ето нещо подобно, което правим и ние сега https://m.youtube.com/watch?v=kjfMUaxNMDQ

Но ето клипче от едно световно да видите какво забавление е при големите.

Надявам се някой ден да стигнем до това ниво
https://m.youtube.com/watch?v=eNNaOOXGOrI

# 245
  • София
ТуиГ,  прекрасен!  Много зареждащо и атрактивно дори при "децата", а какво остава за при  "мъжете"! Стискам палци!

# 246
  • Между гори и планини
Оле, страхотни!!! Обаче само докато ги гледам и се запъхтях и изпотих 😋 Много труд е това, като пружинки в синхрон! Браво!

# 247
Еха, страхотно!
Доня, нали? И аз така😀
Тренинг си трябва и то сериозен.

# 248
  • у дома
Туиг,това няма да го показвам на моето,че току-вж ме засилил да се местим в Пловдив-а на мен малко ми трябва и без това е един от любимите ми градове!

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 07:06 от svetlaem

# 249
  • София
Рени, да ти е жива и здрава девойката! Весел празник!

Туиг, много харесвам акробатичен рокендрол, браво на твоя младеж, че танцува толкова труден стил.

Светле, много сладък дечко.

# 250
Рени, да ти е жива и здрава девойката! Да е весела, жизнерадостна и късметлийка!
Светле, много е готин. И каква стойка!
Туиг, страшно ми харесва този стил. Енергичен, с любимата музика. А и децата и младежите имат страхотни тела при такъв тип натоварване.
Нашите днес ще имат контролно по математика, а вчера следобед след училище спа четири часа . Учи половин -един час. Дадох  му ултиматум, че ако изкара по-ниска оценка от 4, тръгва на уроци. Той си реши, че от тази година спира да учи математика и това е. Не знам с какви идеи е за образованието от осми клас, но е убеден, че като е в езикова гимназия, не трябва да учи този предмет.

# 251
  • sofia
Amanda, натискай по математика, че си трябва учене. Не съм гледала учебниците, но колежка ми спомена, че окръжностите продължават и в девети клас. Ако е така, другата година ще му бъде трудно ако изпусне нишката. То с цялата математика е така де😊

# 252
googlish, знам, че е така. Аз не искам повече от четворка по математика. Четворка означава, че поне основното е схванал. Не го виждам да се занимава с нещо сериозно като инженерна специалност, че да му трябва математика занапред. Такива хора няма нито в моя род, нито в този на баща му. Имаме само филолози и  биолози. И от моя страна, и от тази на мъжа ми.
 Признавам си, че и не мога да влия в посока да го мотивирам за какво му е необходима математиката след осми клас. Не се сещам какви примери да дам.
Лошото е, че това, което съм убедена, че ще му е необходимо, също на този етап не се очертава с отлична оценка. Ако са със същата учителка до 12 клас, надали ще успее да изкара повече от петица.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 08:10 от Amanda.D

# 253
  • софия
О, Туиг, жестоки са! Като пружини.
Много хубаво това момченце Simple Smile

# 254
  • sofia
Моите разсъждения за математиката са, че тя развива логиката и създава тренинг за анализ на информация и връзка между данни. Виждам го като резултат при моето дете след 3 години много задачи без да е изявен математик. А тези способности помагат във всяка област, включително и за ученето на езици. За МАТ съм безкомпромисна 😉

Общи условия

Активация на акаунт