ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 619
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
За да внеса малко разнообразие в темата, ще кажа, че имат един предмет, по който децата масово се борят за двойка, защо им пишат по 1, 25.
Има изисквания, които трябва да се покрият, за който желае, все пак, който не желае - 1, 25.
Шмърциплянку, добре, че си ти, да науча нещо за училище Simple Smile За моя младеж "Нищо не се случва". Чак да се чуди човек, дали влиза в час Simple Smile А, и при липсата на електронен дневник, живот си живея Simple Smile
За този случай, единственият коментар е: "Дано господина не разбере, че има и отрицателни числа! Тогава ще стане страшно! Simple Smile "

# 331
  • софия
Благодаря, Дидиа 🙂

Добро утро ☕

# 332
Моят ме се вреди за стипендия за няколко стотни, а и в класа само няколко деца взимат. Не е болка за умиране, по-скоро стимул Simple Smile А аз се радвам тайничко, че ни делят само стотни от стипендията Simple Smile
Щерката взимаше Стипендий ( сериозно, в Ел. Банкиране това седеше на основание, нееднократно), но нямам спомен да е взимала за класиране на нац. Кръг, но може и да съм забравила. Имаше подарък от директорката...нищо чудно нещо да ни е смотала Joy Нищо де, възможно е да не помня
Иначе закупих колело, младежа ходи с него на училище, мен малко ме е страх, при положение че бая негови приятели се пребиха сериозно с колела. Но всеки лекар казва Движение Движение, Движение, и той е и щастлив...та...подтискам дълбоко тревогите и ...така.

# 333
  • Sofia
Понеже не се уточнява дали е за дете- Иво Петров не преглежда деца. Затова предложих Велковски. Освен това зависи какъв е проблема, Иво Петров се занимава с определени неща. Не всякакви кардиологични проблеми
Точно така, той е кардиохирург👍

# 334
За да вземе някой стипендия, то той трябва да кандидатства за нея. Няма как да ти дадат стипендия и първи да си, ако не си заявил това си желание. Вероятно класните не винаги се сещат да подсещат, особено за еднократните стипендии и особено ако не преподават по предмета, на който си се класирал на трети кръг.

# 335
Така е, да:)
Вече знаеш, във фег трябва да си подготвен и да си търсиш правата Wink Уточних, че не съм сигурна точно. Беше преди време.

# 336
  • София
Това с еднократните стипендии само за френската ли е?

# 337
Не, в пмс-то го има. Виж правилника за отпускане на стипендии на смг, вероятно е описано.

# 338
Видях що е то ОЕСР. Днес Ния я включиха във всички часове. Вижда се идеално и учителите се чуват добре. Когато има групов отговор от децата не винаги се разбира. Като цяло съм много доволна от жеста, който направиха, защото аз заявление не съм подавала, просто си се разболя. Не е било от викане, но пък се пооправя и надявам се за понеделник да е здрава. О, и чудото се случи - вярната задача била вярна.

Е, завидях ви Мария. Ние нямаме такива екстри и за жалост пропуснахме цяла седмица училище. Ще е трудно да компенсира, поне при нас намаля кашлицата и се надявам в понеделник да е на линия вече.

# 339
Питах днес в Тhe Mall  София дали пускат под 18 г. без придружител. Не пускат.

# 340
  • софия
Гледаме погребението на принц Филип. Впечатляващо е. Всяка крачка, всеки крак или заставане предварително са описани и се знаят. Голяма работа са англичаните.
Половинът се шегува, че нас ни пуснаха от училище да гледаме погребението на Брежнев, а днес гледаме това на Филип. Как непредвидимо се случва животът.

# 341
  • София
Относно стипендиите за състезания - проверете къде и срока, в който се подават. Понеже тази седмица се занимавах точно с искане за стипендия за призово място на две състезания, се оказа, че има срок от 30 дни след провеждането, в който се подава това искане и се подава в общината. А ако детето е в частно училище / в нашия случай/, се иска благоволение от МОН. След два дни въртене на телефони, за да открия някой наясно по въпроса, накрая ходих да подавам документи в министерството, откъдето ми казаха, че комисиите за тези стипендии се събирали периодично, не се знаело кога ще бъде следващото, както и не е ясно дали ще бъде одобрен. Освен това не можело да се подаде за няколко състезания, трябвало да се избере само едно. А състезанията са по различно време в течение на цялата година. А, и още нещо- олимпиадите били с приоритет пред националните състезания. Освен това, ако кандидатсва за такава стипендия, се отказва от всякакви други държавни стипендии.

# 342
Ние днес посетихме салона на Мърфи за така желания от Моника балеаж🙂
Шапка му свалям на този човек за професионализма и отношението!
Надмина и най- смелите ни очаквания❤
Та така, вече сме балеажни🙂

# 343
  • Велико Търново
Бисе, пусни някоя снимка в гръб да видим Мони 😘

# 344
  • София
Понеже не се уточнява дали е за дете- Иво Петров не преглежда деца. Затова предложих Велковски. Освен това зависи какъв е проблема, Иво Петров се занимава с определени неща. Не всякакви кардиологични проблеми
Точно така, той е кардиохирург👍
Нищо подобно! Ако имате въпроси за Сити клиник може да ме питате Wink
Макар, че не съм изглежда напълно наясно с ДКЦ то, защото за първи път чувам, че има детски кардиолог.

Общи условия

Активация на акаунт