ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 178
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мими, хич не мога да си представя какво би могло да доведе до такъв морско син резултат. Озадачи ме.
така и не разбрахме. ЛЛ каза, че щом като консистенция са си нормални, да не се притесняваме.  Аз досега такъв цвят не съм виждала на такъв материал. Satisfied

# 31
Ракията кърти SmileSmiling Imp Другия път и кисели краставички да си вземе
При нас присъственото е от утре - госпожата по език днес отсъства, пък тя е основен играч в програмата за понеделник. Отивам да гладя униформа

# 32
  • софия
Благодаря за темата. Много яко заглавие, Доня Simple Smile

И мрън се завърна. Госпожата по английски им била казала, че следващите 2 седмици нямало да бъдат така забавни, както предишния път, когато са се върнали. Коментарът беше "То и предишния път не беше забавно. Не знам защо си мисли, че е било." Нещо не я харесва особено. Била твърде позитивна Rolling Eyes Написала си е домашните преди консултацията и сега ПАК няма нищо за учене.

Доня, горкичкият Стивън. Посмях се като те четох, но си представям какво му е било на него.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 16:42 от zvаnchе

# 33
  • о`майна лунна нощ е
Ох, бе, Доня!
Сълзите си сбира-а-а-м 'във капачка от ракия-а-а-а ....
Тематично, поетично и напоително

# 34
  • софия
Уморително се оказва ходенето на училище Satisfied
А е едва първият ден.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 08:18 от zvаnchе

# 35
  • Sofia
Моля някой да ме просветли на коя минута започва да пее Неда, иначе няма да я позная. бТВ не гледам изобщо, ще видя в страницата им предаването да пусна.

# 36
Това моето дете вече е деформирано...
Учи по философия в момента. Чете си урока и по едно време дочувам: "Дааа, тук са допуснали пунктуационна грешка в учебника!"
Мисля, че учителката му по БЕЛ ще остане много доволна. Joy

# 37
  • София
Моля някой да ме просветли на коя минута започва да пее Неда, иначе няма да я позная. бТВ не гледам изобщо, ще видя в страницата им предаването да пусна.
https://talant.btv.bg/videos/season-7/epizod-6/neda-boncheva-pee … tarsi-talant.html

# 38
За запис да кажа, че при нашия е минал спокойно първия присъствен ден Simple Smile Каза, че "дори" не са ги изпитвали Simple Smile Което за немския си е направо странно.

# 39
Да дам отчет в новата тема( Благодаря!) за поредния "първи" учебен ден:" Добре беше, контролни по химия и по математика.До края на годината ще сме с нова математичка, нашата си излиза в отпуск по майчинство". ...Колко много научих, нали?

# 40
  • София
Аз не знам какво беше това нещо - в цели две таргет групи на прецакани от системата да се окажа т.г. Първо децата почти не ходят на училище, второ - сега и без втора доза Астра може да си остана. Пък ние, една камара народ около нас, си я искаме.
Вдигам ръце вече, време ми е да се изнасям в отшелничество и да си гледам онези бленувани коне.

# 41
  • sofia
Red, имам надежда, че няма да се стигне до това. Поне днес се каза ясно, че ние като държава не сме склонни да правим " втора игла" с различна ваксина. Вярвам, че започнатите имунизации с АЗ ще се довършат с нея.

# 42
  • София
Ми дано да си права.
Аз скоро новини няма да отворя. 😁

# 43
  • София
Ох, Ред, и на мен ми е един такъв смотан от към напрежение ден!
Кажи къде ги дават тия коне? Нещо предварително трябва ли да се яде/пие? 😂

# 44
  • София
Абе и на мене не ми е съвсем ясно.
Подозирам, че не ги дават, а трябва да си ги вземем.
Все едно, надеждата крепи човека.
Но сто процента е добре да се пие преди това. 😆

Общи условия

Активация на акаунт