ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 604
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
Моят е на периоди с четенето. Чете ударно веднъж на няколко месеца. Така и не можа да си създаде навик да чете по малко, но редовно. При малкия се получи. Почти всяка вечер си чете около 30 минути преди заспиване. Сега наборът маже вечер след баня някакви мазила по лицето. Трябва да изчака 30 минути и тогава да сложи следващото мазило. Може да използва този половин час за четене, но го ползва отново за телефона. Обикновено музика слуша.
Не знам кога спят някои деца. Понякога нощем телефонът на малкия се зарежда в нашата спалня. Ако сме забравили да му спрем нета, става нещо страшно. Посреднощ започва да свети, пищи, защото се оказва, че дори и тогава някой пише в многобройните му Вайбър, дискорд и не знам си още какви групи. Веднъж в 23:30 някой от приятелите му го викаше да започвали някаква игра

# 496
  • софия
Класно?
Не е ли малко рано. При нас вчера правиха контролно - есе по Библията.
Дикси, ще ти честитя като вземете документи Simple Smile Знам какъв багер и търчане е. Пожелавам по-бързо и безпроблемно да приключите.
При нас утре и в понеделник няма да учат.
Мрън сутринта ми обясняваше как се била събудила в 3 ч., станала, облякла се, оправила си кревата и тогава решила да си погледне часовника Grinning Съблякла се, легнала, събуждала се пак в 4 ч. и накрая стана в 6 ч. Не знам защо така се е объркала, уж има навита аларма.

# 497
Звънче, детето няма търпение за училище😀

При нас утре в рамките наа един учебен час ще пишат есе и ще правят тест по БЕ. Малко ми се вижда времето, ама каквото- такова.

Мони, стискам палзи на Митко да се справи блестящо!👍🧙‍♂️

# 498
  • гр.София
Нашите днес правят контролно върху всичко изучено за Библията.Иначе са на Пространното житие на Кирил. Май са назад като чета тук.
Нещо все по- трудно я вдигам за първата смяна. А вечер стои до 23 ч.
Бети,леко и безаварийно шофиране на младежа!

Просто майка,в училище ли ви пуснаха басейна?

# 499
  • София
Бисе, за блестящо няма да е, но се надявам да е поне прилично.
Наистина е рано класното, но така си е решила явно учителката.
Звънче, защо няма да учите? Това е само за АК нали?

# 500
  • софия
Ох, Бети, зло да те забрави, че забравих да ти честитя новия шофьор! Да кара разумно и безаварийно! И най-вече да има возило ("много" я харесвам тази дума Grinning), което да кара!

Да, Мони, сам за АК. Утре има РС, а в понеделник няма да учат, защото изпитите за прием са събота и неделя. Не знам какво правят след това.
Стискам палци на Митко да е спокоен и да се справи.

# 501
Честит шофьор! Моята дъщеря кара от лятото, бера страх, но е много внимателна Simple Smile

# 502
  • у дома...
Нашите днес правят контролно върху всичко изучено за Библията.Иначе са на Пространното житие на Кирил. Май са назад като чета тук.
Нещо все по- трудно я вдигам за първата смяна. А вечер стои до 23 ч.
Бети,леко и безаварийно шофиране на младежа!

Просто майка,в училище ли ви пуснаха басейна?
Да, от началото на март функционира със сигурност, но на нашите чак сега им дойде реда. Изпипана работа - много добри и топли съблекални, и сешоари има. Водата е топла. Девойката е очарована.

# 503
Дикси, честито жилище!
Бети, честит шофьор!

Класното по бел беше с дата в ДО, но децата единодушно гласуваха да бъде преместено в ПО, защото контролните в ДО по бел са с много кратко време за справяне, поради мерки за непреписване и така го изместиха за тази седмица.
И нашите по Л са до житието на Кирил, а по мат свършиха окръжностите и сега започват рационални изрази.
Ния категорично си иска ПО, "сесията" хич не я отразява, само за децата говори. Много ги харесва всички, а напоследък и с другите класове се позапозна и е голямо щастие. Първата смяна много ме мъчи, още се прозявам, никакво кафе не ме спасява.

Просто майка, само за деца от 30-то ли е басейна? Ния иска със съученичка да ходят на плуване и са се насочили към басейна на Принцес, който аз не харесвам. Трябва да проверя и в парка зад 30-о дали работят и дали са хубави басейните.

# 504
  • София
Толкова ми стана мъчно. Преди малко си говорих с една колежка. Детето й е 10 клас и я питах как е присъственото обучение. Момичето не е могло да отиде въобще. Получила е страхотни паник атаки. Страх я е да се вижда с хора, да излиза, да ходи на училище. Не може да се качи на градски транспорт. А още по-плашещото е, че не е само тя така от нейния клас и доста деца са с извинителни бележки за тези две седмици присъствено. Колежката ми не е от паникьосаните от вируса хора. Приема го нормално и в никакъв случай не се вманиачават вкъщи. Но детето не е добре. Направо ми се доплака като ми разказваше! Какво направихме с децата си и особено с по-чувствителните от тях?

П.П. Вчера в някоя от темите попаднах на инфо, че сред учителите се говори, че от 17 май ще върнат всички в училище. дано!

# 505
  • о`майна лунна нощ е
А какво правим 05.05 и 07.05?
При нас нищо не казват, а по плана за връщане в училище тези дати май ги нямаше упоменати.

# 506
  • софия
Чакаме. Ако министърът на здравеопазването не удължи ИП си се връщат.
В момента пак всичко е юруш и само учениците са на някакво измислено ограничение.

# 507
Министерският съвет, не министърът на здравеопазването. Доколкото ситуацията ми изглежда като " да се оправят след нас", може и да не го удължат. Поне не веднага след 30. април.

# 508
  • софия
Добре, Министерски съвет. Трябва да приеме решение за удължаване. За да стане това трябва да има заседания. Днес е имало. Не съм гледала дневен ред, но ако и следващата сряда не мине, на 1.05. няма ИП.

# 509
  • у дома...
Скрит текст:
Дикси, честито жилище!
Бети, честит шофьор!

Класното по бел беше с дата в ДО, но децата единодушно гласуваха да бъде преместено в ПО, защото контролните в ДО по бел са с много кратко време за справяне, поради мерки за непреписване и така го изместиха за тази седмица.
И нашите по Л са до житието на Кирил, а по мат свършиха окръжностите и сега започват рационални изрази.
Ния категорично си иска ПО, "сесията" хич не я отразява, само за децата говори. Много ги харесва всички, а напоследък и с другите класове се позапозна и е голямо щастие. Първата смяна много ме мъчи, още се прозявам, никакво кафе не ме спасява.

Просто майка, само за деца от 30-то ли е басейна? Ния иска със съученичка да ходят на плуване и са се насочили към басейна на Принцес, който аз не харесвам. Трябва да проверя и в парка зад 30-о дали работят и дали са хубави басейните.
Мария007,

Общи условия

Активация на акаунт