ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 576
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Шмърциплянку, три контролни , казваш Simple Smile
citron, ти за колко знаеш? Joy

Измориха се децата. Тази седмица им е доста натоварена.
Иначе аз съм си доволна много от училището им, нямам никакви претенции за родителска среща. Детето ме информира за абсолютно всичко. Даже и без бой, представяте ли си? Joy

Бети, младежът ти изглежда възхитително! Жив и здрав да е!

# 601
  • о`майна лунна нощ е
Бети, мисля, че най-уплашена ще бъда точно в момента, в който видя набора в костюм. От небрежния младежки вид с тениски, кецове и рошава коса, изведнъж срещата с костюмиран сериозен младеж ще ме залее със студена вода. Страхотно ти е момчето!

А наборът е все някъде там - на ръба на послушанието, уж тиха вода, но дълбока, уж мрачен, но слънчев, винаги те чува какво му говориш, но стой та гледай действията му после. И все те държи в напрежение и ти е едно такова раздвоено като си покрай него - да го гушнеш ли или да е толкова силно, че да изхрупти. Ама взе, че порасна. И отдавна една глава над мене стана.

# 602
Ех, че хубаво го каза:blue_heart:

# 603
  • софия
Бети, красив абитуриент. Да ни го покажеш на бала Simple Smile

Туиг, като гледам какъв е голям и тихо палав, чудя се как ти дава апаратурата си. Добро дете ще да е.

# 604
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мен норвежците ако ме видят как ги мачкам децата, веднага ще ми ги отнемат - аз стискам и гъделичкам, те пищят високо, все едно агнета на заколение, ММ казва, че ще напусне къщата в тези моменти! Едната, като беше малка и аз съм я хванала и я "гнява", демек я мачкам и я питам "Мама на какво те прави?" и очаквам отговор "На кайма". Ама тя не знае още този израз и вика "На ориз"...умряхме от смях.

# 605
  • София
Прекрасни момчета!

# 606
Туиг, здрав и много щастлив да е младежът! Голям хубавец!
Весел празник днес!

Бети, страхотен абитуриент! Жив и здрав да е!

Родителска среща не сме имали, освен в началото на годината. Не ми липсва Simple Smile

Когато беше много малък, наборът, един ден не искаше да ходи на градина. Много молби, много рев...и го оставих вкъщи. На другият ден учителката го питала защо не е идвал вчера и той най-спокойно беше казал - "Мама ми изби един зъб и ме водиха на зъболекар". Добре е, че все пак се познаваме с учителките Grinning

Вчера забравих да честите новият апартамент на Дикси. В кой квартал ще сте? Пожелавам много уютни мигове в него!
Въртяхме сукахме и в крайна сметка не се отдалечихме от училището на малкия, та сме в района на музикалната академия.

# 607
  • Sofia
Туиг, чудесен е младежа, честит да е! По погледа виждам геймърската жилка! Не изглежда лошо детето, само се оплакваш от него и му криеш периферията... Той, ако искаше да не те слуша за игрите, има начин и за това:)
Бети, страхотен е баткото! В костюм е чудесен млад мъж:)

# 608
Благодаря ви, момичета! Туиг, да, стряскащо е! Самият той се изненада от вида си и сякаш чак сега осъзна колко е пораснал. А костюми е носил през годините, че го водих на едни религиозни сбирки, но преди време, не беше толкова голям, висок, възмъжал.

# 609
  • София
Боже, боже какви прекрасни младежи показвате! Туиг, да ти е живо и здраво момчето и честит празник на цялото семейство!
А момчето на Бети ми е слабост. Подозирам, че доста женски сърца ще разбие (още се сещам за онази снимка с плочките на корема. Уау).
Да издам, че днес и нашата рибка в темата има рожден ден! Fish, само хубави емоции ти пожелавам и много радост да ти носят двете прекрасни девойки!

# 610
Ехе, много готин абитуриент Simple Smile
Миналата година с баловете беше...сложно...беше..през юли чак...но пак се забавляваха Simple Smile
Това са прекрасни емоции

# 611
  • о`майна лунна нощ е
Ехе! Fish, все в свои води да си. Чести рожден ден!

# 612
Туиг, Бети, прекрасни момчета. Дайте едното за гадже.

# 613
  • гр.София
Момчето на ТуиГ отдавна съм го отметнала,какъв е хубав. Да е жив и здрав и по-рядко да се стига до отнемане на жизнено важните джаджи -) !
Бети, цял мъж си е. Чудесно изглежда в костюм!

Имаме родителска другата седмица, но онлайн, дочетох впоследствие..  Вчера преведоха и стипендия, по- малка,че и успехът е по- нисък.

Докато ви четях снощи,попитах  С. не иска ли да я освободя от училище ,тя ме изгледа потресено-).

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 12:23 от blanc

# 614
Шмърциплянку, три контролни , казваш Simple Smile
citron, ти за колко знаеш? Joy

Ами, аз знам за три през седмицата - история в понеделник, за днес - химия и БЕЛ (така ти сподели в понеделник, и младежа за толкова призна Simple Smile ). За програмиране не е казал, ама и аз не съм питала, конкретно Wink (разбирай информирано, след помощ от приятел Simple Smile )
Добро дете е, но е много разсеян и много над нещата. За сега му имам доверие, ама и все съм на тръни ( знаете старата приказка "Вярвам единствено на себе си и то, не винаги! " Simple Smile )
Знае, че всичко е за негова сметка! Дано е разумен! Не е отличник, но се справя.
Фиш, бъди честита!

Общи условия

Активация на акаунт