За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 35 650
  • 524
  •   1
Отговори
# 75
Няма общо с болките в гърба и високата кръвна захар, здравето си е здраве, татуировка може да се сравни в този аспект само с порязване. Ама наистина странни неща си чела.🤔

# 76
Няма общо с болките в гърба и високата кръвна захар, здравето си е здраве, татуировка може да се сравни в този аспект само с порязване. Ама наистина странни неща си чела.🤔

Да много странно ми стана и на мен за това попитах ,вечера разбрах ,че аз излизам смешна с тези мои въпроси 🙄😆

# 77
Момичета сигурно Ви писна от мен..😬
Днес бях на АГ преглед и се оказа ,че имам подути лимфни възли в интимните части ,след 10тина дни ми е часа за татус док ми каза ако не са спаднали да не ходя.Изписа ми доксициклин и даже каза да го пия повреме на татуирането понеже той е за инфекции.
Вие татуирали ли сте се някога болни или с някакъв проблем?

# 78
  • Light of Zartha
А в крайна сметка татуировката като място къде ще е?  Ако е върху подутите възли и аз не бих правила за момента.

# 79
А в крайна сметка татуировката като място къде ще е?  Ако е върху подутите възли и аз не бих правила за момента.

На глезена ще е ,има поне още 8,9 дни и се надявам да мине.

# 80
  • София
Аз бременна се татуирах.

# 81
Аз бременна се татуирах.

Уау това е смелост браво 😊

# 82
Аз правих татус на гърба с жестока болка, мускулна треска от претрениране. Ами подейства ми като акупунктура, мина ми всичко. 😂

# 83

Момичета ето го дългомислещия татус от днес ,символизиращ голямата ми любов към сина ми да е жив и здрав 💙

# 84
  • Марс
Със здраве да си го носиш!

# 85
Момичета имам въпрос.. 😁
Планирам края на май още една татуировка във вътрешната част на ръката и исках да попитам как се пази от слънцето ,тъй като ще е юни месец докато заздравее?
Благодаря

# 86
Момичета имам въпрос.. 😁
Планирам края на май още една татуировка във вътрешната част на ръката и исках да попитам как се пази от слънцето ,тъй като ще е юни месец докато заздравее?
Благодаря
Висок фактор, качествена слънцезащита🙂

# 87

Здравейте татуса се обели ,но продължава да стои по този начин ,дали не е ,защото ми е суха кожата?Ако е така не знам с какво да го мажа

# 88
Скрит текст:

Здравейте татуса се обели ,но продължава да стои по този начин ,дали не е ,защото ми е суха кожата?Ако е така не знам с какво да го мажа

Пробвайте с Бепантен. Моя го мазах с него и нямах никакви проблеми Simple Smile

# 89
  • София
Вазелин обикновен и мажи постоянно

Общи условия

Активация на акаунт