За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 472
  • 524
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, дали можете да ми препоръчате добър татуист в южните квартали? Искам да си направя 2-3 мини татуса.
Drama Llama-дали не е алергия към боята това? Пробвай да пиеш някакво противоалергично.

# 256
Не е алергия, мястото е специфично. Ще отмине, аз 2 дена почти не можех да стъпвам на крака си. И още няколко така си и накуцвах.

# 257
Имам час за пиърсинг на пъпа днес от 18ч. Адски ме е страх, но го искам от години. Много ли боли?

# 258
  • Пловдив
Имам час за пиърсинг на пъпа днес от 18ч. Адски ме е страх, но го искам от години. Много ли боли?

Не,но предполагам е много субективно.

# 259
В нашето студио ги слагат с местна упойка. Вие с упойка ли сте пробивани?

# 260
Веднъж се пробих сама, веднъж ме пробиха в студио.То самото място не боли толкова, колкото това, че на някой хора им пада рязко кръвното, и знам за случай със загуба на съзнание за секунди.
Преди да отида в студиото изядох едно кексче, за да не ми падне захарта.Мисля, че пръскаха с лидокаин.

# 261
Ами... не обичам шоколад, но ще се яде. И днес си хапнах по-добре.

# 262
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не боли.Никак даже.Беше ме адски страх навремето, а стана за секунди.Докато се усетя какво става и тя ми каза готова си.

# 263
Готова съм! Адски се кефя!!! А от студиото казата спирт 70% и гентамицин. Обаче аз много съм чела и взех спирта, кислородна вода, гентамицин и оксикорт спрей. Промих с кислородната вода, после със спирт и намазах с гентамицин. Сега промих с кислородна вода и после пръснах оксикорт. Чела съм във форума, че не се препоръчва спирт. Вие какво ще кажете?

Първата е веднага след пробиване, а втората сега.

# 264
Добре изглежда. Следи да не се замърсява. За дезинфекция ползвам това https://2styrkela.com/oktenisept-za-dezinfekcirane-na-rani-31426 … 0.html#header-nav.

# 265
Притеснявам се да не е прекалено тънък. Като пипам кожата усещам отдолу обицата.

# 266
  • Anywhere
Не е тънък, тя кожата там е дебела. Промивай редовно и се приготви, че заздравява напълно за 2-3месеца. Имам моя от 2016....

# 267
Много е красив! Дано да не изтънее, че му се радвам много! ама стои някак накриво.

# 268
Май трябва време докато застане правилно. Моите бяха правени преди 100 години и не помня вече. За жалост, кожата изтъня при мен и на двата пиърсинга, които направих.

# 269
Снимката е под ъгъл и не мога да преценя, на криво ли е, но ако е не очаквайте да се оправи. Преди много години една госпожица в На тъмно в София ме пробива, беше на криво, така и не успя съвсем явно да зарасне, загубих след три месеца едното топче и на другата сутрин не можах да сложа обеца. След няколко години в На тъмно в Търново, се пробих отново при Наско. Успя да изправи, въпреки предишното изпълнение, заздравя си и си е прав до ден днешен вече мисля 7 години.

Общи условия

Активация на акаунт