Миля, Лиля...

• 5 452
  • 86
  •   1
Отговори
# 60
Тамай, Туана, Мелиса,Мелин

# 61
  • София
Днес се запознах с една много красива Тамел. На галено Тами. Името ми хареса страшно много.

# 62
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не харесвам турски имена,звучат ми супер грубо..да се чудиш мъжко ли е,женско ли е..
Имам познат турчин,който наскоро му се роди момиченце.Кръстиха го Мелина.Звучи красиво.

Боровинка,от твоят първоначален избор,Лиля определено ми харесва и звучи нежно.Избери име,което НА ТЕБ ще ти харесва цял живот.Детето си е твое и не бива да се ръководиш от тукашните ни предпочитания,защото нито детето е наше,нито сме в твоята ситуация.Пък и какво значение има вмението на разни произволни хора в интернет пространството..

# 63
  • София
Че то Мелина си е баш турско.
Пък явно си го харесала.

# 64
Мелина е гръцко име. Означава "мед". Може би се използва и от мюсюлманите. Мелиса също е гръцко име. Означава "медоносна пчела". Използва се и в Турция.

# 65
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Че то Мелина си е баш турско.
Пък явно си го харесала.

Не знам какво е,но звучи чудесно.Затова дадох пример с него.
Според гугъл и потребителка след моята публикация,името е гръцко наистина.

# 66
  • Най-красивата страна
Да,Мелина е гръцко име.Мейлин ,Мелин е турското.
Мелиса -гръцко
Мелиса- латинско
Мелиса,Мейлиса- турско,но ударението е на последната сричка.

Дъщеря ми има съученичка Дилай.В училище я наричат Диди.Името е хубаво.
Лиля -харесва ми.
Миля-не.Това е мерна единица за разстояние.

# 67
Диляра страшно много ми харесва как звучи.

Имах колежки в университета - Сибел и Семра. От двете повече ми допада Сибел, нежно и лесно е.
Семра винаги ми звучи като сарма, ама това са си мои асоциации.

Иначе гледам влогърката Хилял, чието има също много ми харесва.

Айлин е много звучно.

Честно казано не знам какво значение носят тези имена, но може и това да се провери.

Не знам за българите в чужбина, но гледам българите в България кръщаващи с Брайан, Джак, Саймън и всякакви такива, което ми звучи мега странно до бълг.фамилия. Има и бълг. имена, които си звучат интернационално и не са така странни - Кристина, Кристиян, Адриан, Денис (което всъщност май си е турско)..

# 68
Имам приятелка, която се казва Лейля, също и Миляй не е крайно лошо, но Лейля ми допада повече : )

# 69
  • Най-красивата страна
Мюсюлманите обикновено кръщават децата си с мюсюлмански имена и въобще не им пука как ще се произнася името някъде си по света ,нито пък кой как ще го възприеме.За разлика от нас...

Миляй ми звучи по-добре от Миля.
Лилях съм срещала.Но Лиля ми харесва повече.
ДениЗ е турско и означава море..
И е различно от френското Денис с ударение на ,,и,,и латинското ДЕнис- с ударение на първата сричка.

# 70
Благодаря Ви за помощта, забравила съм да споделя, че не избирам аз име, а една близка приятелка. При нея трудното не е в харесването на името, а че почти всички имена, които сте предложили ги има около нас, пък не иска повтарящо се.

# 71
Ами Леа ?

# 72
Аляра, Сибел, Айлин

# 73
Имам позната на име Шефкие. Харесват ми Мелек, Исмигюл и Зейнеп.

# 74
Благодаря Ви за помощта, забравила съм да споделя, че не избирам аз име, а една близка приятелка. При нея трудното не е в харесването на името, а че почти всички имена, които сте предложили ги има около нас, пък не иска повтарящо се.
Ами каро не иска повтарящо себиме,отваря чичо гугъл и търси хубаво име на звичене и смисъл. Аз съм християнка, съпруга ми е мюсюлманин. Спряхме се на 3-4 имена,накрая съпруга ми избра името,сходно до друго,което аз избрах, но значението е хубаво,а пък и звучи добре. Освен това аз съм против да се избира име преди детето да се е родило,след като се роди ,някакси се "усеща"дали даденото име подхожда.

Общи условия

Активация на акаунт