Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 018
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • au bout du monde
И аз бях с електрическа четка предната бременност и нямах проблеми, но аз ходя на зъболекар редовно за почистване на зъбен камък и кариес, ако се налага👍
За жалост четката сдаде багажа и сега съм с една на curaprox, но обмислям покупка на нова електрическа.

Изследвания на своя глава не пускам. Имам само Пкк, урина и глюкоза. Цито и микробиология правих октомври. Сега не давам никой да ми бърка, ако не е наложително😁

На кола маска ходих докато родя 😉 една седмица преди раждането отидох😀

# 151
Здравейте и от мен в новата тема момичета ☀️! Напоследък не пиша,защото започнах работа, все пак ресторантите отвориха и не смогвам.
Относно секса ние с моят приятел правим,но не толкова често колкото преди, понеже всяка вечер много ми се спи и ме мързи 😀. Другото,което имам да казвам е, че на ФМ явно не са познали пола и както аз вътрешно бях сигурна бебчето е момче 💙. Имам въпросче- на някоя да са и излизали гъбички в микробиологията,защото при мен да, а лекарката каза, че било нормално и няма да ги лекуваме,което ми се стори странно?

# 152
Оффф кви са тия комплексарски глупости !!! Човек да не каже нещо ! Ебати заядливостта , съжалявам за грубия тон ама то ми омръзна от разбирачи кой да пише и кой къде да чете , за това че си казал че хората са различни и че някои са по чувствителни . Вече сме необразовани , неграмотни и тн  . Спирам да пиша тук ,аман!

# 153
Здравейте и от мен в новата тема момичета ☀️! Напоследък не пиша,защото започнах работа, все пак ресторантите отвориха и не смогвам.
Относно секса ние с моят приятел правим,но не толкова често колкото преди, понеже всяка вечер много ми се спи и ме мързи 😀. Другото,което имам да казвам е, че на ФМ явно не са познали пола и както аз вътрешно бях сигурна бебчето е момче 💙. Имам въпросче- на някоя да са и излизали гъбички в микробиологията,защото при мен да, а лекарката каза, че било нормално и няма да ги лекуваме,което ми се стори странно?
Честито момченце 😊 Доста момичета писаха за гъбички и ги лекува ха, те ще кажат с какво. Аз ти споделям своя опит. Края на януари правих микробиология и цитонамазка. Излязоха гъбички, но докато излязат разбрах, че съм бременна. Тогава док каза да изчакаме и ще лекуваме малко по-късно, че било много рано. Каза да си взема Матернеа интимен гел за бременни и да се мия с него. Така и направих. Сега повторохме и микробиологията беше стерилна. Док каза, че е нормално в периода на бременността, така че не се притеснявай 🍀

# 154
Лина , на мене ми излязоха гъбички и ми беше голяма драма, защото ми е нещо непознато.Успокоиха ме, че са нещо нормално и често срещано в този период.
Гиназол еднократно си сложих и забелязвам значително подобрение, защото преди това имах някакво течение.
И на мене АГ-то ми каза, че за момента единственото, което можем да направим е да пробвам с Гиназол, макар че съм чела, че задължително трябва да се излекуват гъбичките.

# 155
  • au bout du monde
Като ви излизат гъбички нямате ли симптоми? 🤔 Няколко пъти съм имала, но с ужасен сърбеж и дискомфорт🤐

# 156
Като ви излизат гъбички нямате ли симптоми? 🤔 Няколко пъти съм имала, но с ужасен сърбеж и дискомфорт🤐

Точно това ми беше чудното и на мене.
Никакъв дискомфорт не съм имала освен това течение, за което му надух главата преди да ми вземе проба за микробиология.

# 157
Понеже ми се струва, че визираш моето мнение, ще ти кажа, че не съм се заяждала. Изразила съм мнението си, както са направили и други преди мен. Обаче понеже моето е контра на твоето е "комплексарски глупости". Мислех да напиша още нещо, ама вече щеше да е наистина заяждане, та по-добре да го спестя на всички ни. Как беше - аман!

Оффф кви са тия комплексарски глупости !!! Човек да не каже нещо ! Ебати заядливостта , съжалявам за грубия тон ама то ми омръзна от разбирачи кой да пише и кой къде да чете , за това че си казал че хората са различни и че някои са по чувствителни . Вече сме необразовани , неграмотни и тн  . Спирам да пиша тук ,аман!

# 158
Не, нямах никакви симптоми 😐 А що се отнася до лечението знам още от първата бременност преди 12 години, че задължително 45 дни преди раждането се прави микробиология и ако има гъби се лекуват, особено ако е предвидено нормално раждане, защото при преминаването на бебето през родовия канал може да се зарази. Затова са казали, че трябва да се лекуват, ние сме още в началото и има време 😊

# 159
И на мен ми излязоха гъбички на микробиологията, утре ще коментирам с АГ. Симптоми нямам никакви и никога не съм имала, а от време на време си излизат. Не знам откъде се появяват, имам направена чиста микробиология точно преди да забременея.
Не ме притесняват особено, не са нещо страшно.

# 160
Аз имах/имам бактериална вагиноза и правих един курс глобули лечение, другата седмица ще направим контрола, но са ми много завишени еритроцитите на ПКК, което говори за някакво възпаление, ще видим какво ще излезе, надявам се да е чисто.

# 161
И на мен ми излязоха в 9 седмица на МБ гъбички/не бях очудена, няколко пъти съм се "разправяла" с тях и знаех, че и по време на бременността няма да ме пропуснат/, но този път освен леееко течение, на което не обърнах внимание нямам други симптоми. АГ-то ми изписа лечение, но реших да изчакам поне до 12 седмица, преди да ги лекувам. Сега, въпреки че даже ги купих лекарствата мисля да поискам втора МБ и тогава да ги ползвам. И аз знам, че най-опасни са преди раждане,затова и изчаках,но все пак е инфекция и е редно да се излекува. Ползвам също интимния гел на Матернеа,който споменаха, много е добър. Хубаво е да се намали сладкото, че гадините се хранят с него. Но лечението трябва да е изписано от АГ 😊

# 162
Ох много си смешна ,мила ! Ходи си в септемврийската група и се прави на компетентна ,на доктор на образована и тн 
Или си направи нова тема " бременни мами -търсим проблеми" най -добре!

# 163
Много си духовита Simple Smile Жалко само, че не изпълни заканата си от предишния пост.

# 164
Много ви благодаря мили момичета. ❤ Поуспокоихте ме, че не съм само аз. Ще си взема този интимен гел,който сте препоръчали. Относно симптомите - ами нямам сърбеж нито миризма-единствено по-обилно течение,но аз си мислех,че е нормално. Явно е от тях.

Общи условия

Активация на акаунт