💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 399
  • 992
  •   1
Отговори
# 885
Дани много добър в духането! Най-накрая се намери неговата дисциплина!

# 886
Поли защо да е загубила ?
Нещо съм пропуснала

# 887
Какво толкова е направила Тинчето,тя беше последна,явно се вижда на къде вървят нещата.

# 888
Тази вечер много ме разочароваха двойките. Верно, игра е, но такава злоба наистина не очаквах.
Абсолютно искаха да стопят лагерите на Иво и затова го избираха постоянно. Мал шанс беше за тях с Тяна.
За мен Яница, Полина и Денислава се показаха като изключително злобни и низши същества.
Има някаква неприязън между Иво/Тяна и Полина/Мохамед.
Иска ми се Иво и Тяна да останат, но ми се струва, че те са по-нехаресваната двойка. Това е супер странно, като се има предвид в началото колко бяха недолюбвани Полина и Мохамед. Но явно като разбраха какви са нагласите на останалите в къщата, веднага промениха стратегията. Хитри лисици

# 889
  • гр. София
Хм, странен регламент за оставане! Анжело и Стефания отново си тръгват.

# 890
айдеееее продукцията няма как даа се раздели с две от двойките, които им носят шоу с драми и подобно

# 891
Нееее, въобще не ги подпират от предаването, как можах да си го помисля...

# 892
  • Велико Търново
Той от радост го прави. Днес не можа да се сдържи. Пък после едни кахърни коментари направиха с професор Гагарина...
Загледах се и в останалите и Момчил, Даниел и Анжело също изглеждат супер ухилени. Струва ми се, че може монтажът нещо да не е наред. Thinking
Че даже май и Поли. И на мен първата ми мисъл беше, че монтажът им нещо куца точно там.

А защо да е нечестно да отпаднат  Поли и Мо, след като не се справиха?
Е тя някои и по два пъти не се справяха, и по три даже, ама не отпаднаха. Да, такъв е регламентът, но и аргументът "не се справиха" не е нито единственият, нито най-точният.

Правилни бяха предположенията, че няма как да остане една от върнатите двойки, пък да напусне двойка от петте, стигнали дотук. Доволна съм.

# 893
От навлеците остана двойката, която най-малко ме дразни.
Ако имаше елиминация, щяха да излязат Гагарини, нали?

# 894
  • София
Естествено, че няма да отпаднат Иво и Тяна. Нали трябва да ги избутат до финала.

# 895
много ми се гледаше гласуване между Т-И и П-М, язък

# 896
  • София
Хах, как от продукцията прецакаха отново Стефи и Анжело, не е истина. Бяха все първи в игрите и накрая на елиминация с Бай Ганьо и Зори.
Браво на Тина, че каза гласно страха на всички от най-силната и съобразителна двойка в къщата - Стефи и Анжело.
Хайде сега да видя всички, които нападаха и даваха крайната победа на Стефи и Анжело и как били тикани от продукцията какво ще кажат в момента? Grinning
Аз ви казах, че върната двойка няма шанс да спечели, най-много до финал да додрапа (пак малко вероятно), но до там.
Всичко бе просто за рейтинг и интерес. Simple Smile

п.п. Стефи и Анжело са млади, бъдещето е пред тях, успех им желая. Те само спечелиха от този формат, по-добре да се махат от това гнездо на змии вътре, не им е мястото сред такива лицемерни и злобни хора.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 22:35 от Diavolo

# 897
Момчил и той ли си рисува веждите.Така ми се стори като го показа отблизо.

Дайте всички да им пишем да сменят регламента за сезон 3.Това е супер нечестно с това гласуване ,кой да си тръгне само заради симпатии или,че някоя двойка е много силна .

# 898
И на мене щеше да ми е интересно коя двойка биха подкрепили останалите в къщата, ако бяха на елиминации П и М срещу Т и И. Явно ги пазят за финал.

# 899
Не мисля, че имат право да сменят регламента, щом продукцията не е българска.

Общи условия

Активация на акаунт