Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 564
  • 744
  •   1
Отговори
# 375

Когато си луд на тема душ гелове и имаш още два в къщи отворени...
Това са моята страст,имам 2-3 отворени и се къпя всеки ден с различен според настроението.
Хубава неделя

# 376
  • Тра-ла-ла
Когато си луд на тема душ гелове и имаш още два в къщи отворени...
Това са моята страст,имам 2-3 отворени и се къпя всеки ден с различен според настроението.
Успокоих се, че не съм само аз така Joy

# 377
Два-три отворени?! Аматьорки!!! Joy В банята имам седем или осем(може и повече да са) наредени. В шкафа няма да отварям дума колко са. Joy

# 378
  • Седмото небе
Много сме!!! Луди сме!!!
И аз така с нещата за къпане-обичам да имам по много за всяко настроение и кеф. В момента съм отворила две олиа за душ, две гел-пяни, два вида сапуни Дав, един душ гел съвсем стандартен и на всичкото отгоре на бебето от хидратиращия измивен гел на Джонсън също си ‘крадвам Joy Ексфолианти също два-фин и едър.
Явно луд умора няма Joy
В шкафа има още поне 2-3 душ-гела резерва. Аз вляза ли някъде друго и да не-нещо за къпане поне си взимам, винаги може и още Astonished
Днес влязох в ДМ за разни бебешки неща и пак се изкуших от един намален Биотен с какао и макадамия от 3,19 на 1,99... Взех го и го оставих, то смешни пари, ама много стават вече. С тоя пусти мерак за трупане сигурно в някой минал живот съм била катерица Joy Никога не съм имала само по единица от вид-това един шампоан, един сапун и други такива не важат при мен...

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 17:53 от * SUPERMAMА *

# 379
Аматьорки, аматьорки, колко да сме аматьорки.
Вчера отидох до аптеката за един Трахизан и пак се подхлъзнах.

Трахизан, разбира се, не купих.

# 380

Още утре отивам да видя къде ги има Simple Smile

# 381

Още утре отивам да видя къде ги има Simple Smile
Веднага докладвам, аптека Марви, имат и онлайн магазин. Онлайн не съм поръчвала обаче, така че за него не мога да дам отзив.

# 382
Два-три отворени?! Аматьорки!!! Joy В банята имам седем или осем(може и повече да са) наредени. В шкафа няма да отварям дума колко са. Joy
Ох,от скоро и дано за кратко живея със свекървата ,че ми е неудобно да изкарвам всички продукти в банята. Че си държа най-много 2 шампоана ,2 балсама,2 маски и т.н. Всичко останало е в стаята ни.😃

# 383
Аз имам един на Нивеа с глина и джинджър ,два на Орифлейм,Сега и тези от снимката.Хвърлила съм око на едни душ гелчета на Палмолив с нар и още няколко там вида-нещо италианско с лимон беше,А тях по нататък ще пробвам.Така изглежда,снимката не е моя.

Да,същият е душ гела за който говорих.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 09:07 от marga1977

# 384
  • Deutschland
Марга, ето този, нали? Ползвала съм и другия със смокиня. Истински релакс

# 385
От много изпробвани душ гелове, тези на Палмолив за мен имат най-голяма трайност като аромат след баня. Аз съм фен на душ гела на Палмолив с маслиновото масло, прави кожата мека и ухае няколко часа след баня.

# 386
Май сега има на промо в Лидл някакви душ гелове на Палмолив .
Не знам каква им е цената другаде . Но в Лидл сега ще са на 3,99 за 500 мл

# 387
Добра цена е. Аз съм си купувала 200 мл за 4 и нещо от Кауфланд.

# 388
Вижте и https://chistdom.com/bg?page=0&category=11&brand=24, за който е от София. Доста от козметиката си я взимам от тези магазини.

# 389
Джулая, от ДМ си взех някакво олио с блясък, доста ми харесва, мазничко е, частичките са доста фини, личат си на слънце само. 7-8лв.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт