Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ОБЕЩАНИЕ (bTV/Kanal 7) - Тема 3

 • 29 587
 • 303
 •   3
Отговори

Анкета

Кой е любимият ви персонаж в сериала?

Опции:

* Може да изберете максимум 5 опции.

# 30
# 31
 • Мнения: 759
Огромно благодаря за линковете!!
Кумру ми е позната от Черна любов.

# 32
 • Мнения: 3 899
Утре няма да има епизод, а следващата седмица ще има само в сряда! В останалите дни има американски филми от 12.30 до 19.00 (сакън да не са турски или индийски... по празниците)

# 33
 • Мнения: 759
Утре няма да има епизод, а следващата седмица ще има само в сряда! В останалите дни има американски филми от 12.30 до 19.00 (сакън да не са турски или индийски... по празниците)

От турските сериали ще дават Безмилостен град без прекъсване по празниците.

  # 34
  • Мнения: 3 899
  Да, аз затова писах от 12.30 до 19.00, там е разликата с обичайната програма.

  СЕЗОН 3, ЕП.31 https://ok.ru/video/2348557273690

  # 35
  • Мнения: 88
  Промо 334 епизод:

  Сонгюл: Ще те унищожа, казвам ти, че ще те съсипя, този проклет негодник
  Емир: Татко, стани!
  Сонгюл: Хикмет ще умре и ти ще бъдеш спасена. Нямаш избор Сонгюл.
  Кемал: В резултат на всички тези изследвания, Нарин Тархун ...
  Нарин: Кемал!
  Емир: Напоследък търпя всичко това и това много ме притеснява!
  Юмит: Не ме лъжи!

  # 36
  • Горски извор
  • Мнения: 5 001

  # 37
  # 38
  • Мнения: 759
  Христос Воскресе!

  # 39
  • Мнения: 88
  Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави! Simple Smile

  Промо 335 епизод:

  Хикмет: Прав си сине, за Юмит.
  Фериде се е променила много след като се омъжи.
  Шехрие: Тя може да загуби бебето, как ще й кажем?
  Джавидан: Ще отида! Не се приближавайте!
  Емир: Мамо!
  Хикмет: Погрижи се за Фериде. Покажи и, че не е сама.
  Юмит: Ако не си казала на никого нищо, защо изведнъж всички се държат лошо с мен?
  Фериде: Прави каквото искаш. Направи го и да се свършва с това.
  Юмит: Искаш да кажеш, че не се страхуваш?
  Емир: Променям се така.
  Фериде: Ще преодолееш това, ти си силен.
  Емир: Дали е достатъчно да си силен?
  Юмит: Ще си отидете един по един, фамилия Тархун. Колко още ще бъдете на този свят?

  # 40
  • Мнения: 430
  Христос воскресе!

  Пожелавам на вас и вашите семейства най-вече здраве, щастие, мир и спокойствие в душите ви.
  За сериите по btv.
  1. Емир каза на Фериде в прав текст, че тя не го интересува, нито която и да е друга жена, но по неподходящия начин.
  2. Емир отново се чувства виновен след изблика му на гняв към Фериде след скалъпената от Сонгюл вечеря .
  3. Покрай пристигането на Семир разбрахме и какво е било състоянието на Емир след смъртта на Рейхан.  Такъв е неговият начин да излезе от кафеза, в който се е заключил.

  Последните серии по картинки.
  Сонгюл имала съвест - чак не повярвах, че не изключи апарата на Хикмет. Ойя много добре я заподозря, че е неин приноса за случилото се. Умит става все по-неконтролируем и агресивен. Чудно ми е, че Нарин и Кемал въобще не се замислиха над поведението му, потънал в телефона, докато наблюдаваше Емир.
  И бременността на Нарин е проблемна, но да видим какво ни е подготвила в този случай Назмие ханъм. В интерес на истината, не виждам химия между Нарин и Кемал. Някак са ми изкуствени, нещо не им се получава, според мен.
  Благодаря на Ramona за подсказката.
  Като гледам, най-много Фериде да скочи да защити Емир от куршума на Умит. Тогава Емир пак ще се чувства виновен, че не я е опазил.
  Имаше една снимка с Емир в затвора. Може Умит да го обвини, че е влизал в дома му или пък във връзка с шнолата, която Емир задържа, или относно Фериде, ако се случи нещо с нея - тук има много варианти. Може така да завърши сезонът - с влизането на Емир в затвора. Мисля, че вече наближава краят - някъде бях чела, че около 10-ти Май ще приключват сезоните на сериалите.
  Това е от мен. След преводите - повече.
  Пожелавам ви весели празници.

  # 41
  • Мнения: 344
  Здравейте, честито Възкресение! Здраве, мир и любов на всички! ❤️
  Моля за извинение, че не успях да преведа втората част на интервюто на Демирджи, но ми беше напълно невъзможно, обещавам скоро да се реабилитирам. 🙏
  333 и 334 епизод
  Много силна игра на Демирджи, Туман и Гуркан. На Емир вярвам, че не вярва на Умит, на Фериде вярвам, че се страхува за хората, които обича, а на Умит вярвам, че е откачалка от най-прикритите. Само на Нарин и Кемал за нищо не вярвам. Нарин отново забрави, че е лекар, Кемал с тези възможности да се ориентира в хората, по-добре да забрави, че е адвокат. Малко ме пообъркаха и със сравнението на патологията на Рейхан с рисковата бременност на Нарин, но нейсе, сериал да става.
  Що се отнася до мълчанието на Фериде, ами няма друга алтернатива. Трудно ще каже на Емир и не защото Умит я манипулира, а защото Емир няма полезен ход, като какъв ще я защитава. Тя е законна жена на психото и той има пълно право да си прави с нея каквото си поиска. И всъщност, страшното е не това, което виждаме, а това, което остава непоказано. Защото, нека не се заблуждаваме, въпреки че издевателствата ни идват в повече, всички знаем, че те могат да бъдат изключително брутални, не случайно всяка година в Турция загиват в домовете си средно около 400 жени, и това е само официалната статистика. Честно казано, аз мисля, че единственият човек когото Умит наистина ще се пробва да нарани, е Емир, това е врагът номер 1, който му пречи да се развихри от една страна с подозренията си към него и от друга заради чувствата на Фериде. Всъщност, Фериде в началото беше бойна мацка и нищо не и пречи да убие съпруга си откачалка, но това няма как да покажат, защото законът трябва да се съблюдава, а за семейните жени търпение му е майката. Така че, според мен, вариантите са щастливо стекъл се нещастен случай или бърза реакция на полицията. Аз съм оптимист и си мисля, че няма да посмеят да ни оставят в двусмислена ситуация по отношение на психото и проблемът за домашното насилие.
  Приятно ме изненада Сонгюл, не очаквах от нея човешка реакция. Но вече и Умит има коз срещу нея в ръцете си...
  Както се говори, до към края на юни ще си имаме забавление с Обещанието, тогава ще разберем и какви са по-нататъшните планове на екипа.
  Желая на всички спокойна и споделена вечер! ❤️

  # 42
  • Мнения: 56
  Здравейте съзаклятници,Христос Воскресе!Здраве,късмет и благоденствие на всички пожелавам!
  Относно последните два епизода :много драматизъм,много психическо натоварване всичко отиграно перфектно от Джансу,Гьокберг и Гюркан.Мъчно ми е за Фериде-тя е умно момиче и разбира че трябва да пази дистанция от Емир,който се намесва заради нея в лични отношения между мъж и жена.Тя не беше готова да се омъжи за Умит,но още беше опустошена от провалената сватба , страдаше,с объркани чувства ,и се поддаде под натиска на леля си.В някаква степен намирам вина и в Емир-даваше противоречиви сигнали,пожела щастие когато тя се сгоди,и Фериде прие че не заслужава да се надява . Всичко това се случва защото хората не говорят помежду си-всички,с изключение на Мелике,но напоследък и тя замлъкна.Умит обаче не спира да говори,анализира и да се възползва от всяка ситуация за да мачка Фериде.Скоро и Сонгюл ще попадне в ръцете му,дано не се съюзи с нея срещу Тархун.Много ми хареса моментът в болницата край леглото на Оя-скрита любов и от двамата Емир и Фериде,грижа и внимание към другия.Прецизна Фериде,усети се че Умит я следи по някакъв начин,ще се сети надявам се да погледне тел.си и стаята.Нарин и Кемал не ми се коментират-въздух ,повтаря се историята с рисковата бременност,Мюневер пак криви устни,Шахрие плаче.Химия между Нарин и Кемал никога не е имало,но сега съвсем стандартно играят.Все едно не са съпрузи,а приятели.Между Емир и Фериде химията е много по -изразена,и двамата играят като за последно-очи,движения на ръцете,реакция на тялото-всичко показва емоционалното им състояние.Струва ми се че Нарин ще напусне сериала,по стъпките на Рейхан върви,а не Джансу,но ще видим.Ще изгледам и с превод епизодите и пак ще пиша.
  Спокойна седмица на всички!

  # 43
  # 44
  • Мнения: 430

  Привет на всички.

  Серията по btv.
  Започна се с "братската" грижа за Фериде. За мен Емир се отнася към нея като по-голям брат към по-малката сестра. Като си го знае Семих какъв плейбой е, веднага се включи в акция да я предпази, за да не я нарани. Хубав разговор имаше на масата - как се надцакваха двамата със спомени от младежките години. Накрая Емир му показа, че трябва да можеш, а не да приказваш, когато искаш да направиш нещо - визирам случката с контакта. Много добре се справиха Джансу и Демирджи в тази сцена. А дали Емир наистина ревнува, както се опитват да му го набият в главата? По-скоро чувството за вина към Фериде го измъчва и се старае да й се извини по някакъв начин.

  333-та и 334-та серии.
  Голяма игра на котка и мишка пада. Емир ядоса Умит като откри шнолата в тайното чекмедже. Сцената с ресането на Фериде ми беше доста страшничка. Яд ме е, че Кемал веднага се върза на въдицата на Умит и не прие на сериозно думите на Емир. Много силни думи отправи Кемал към Емир в гнева си. Все пак, оставам с впечатлението, че семейство Тархун са с висок морал - думите на Емир, че е навъзможно да е човек, който тича след омъжена жена и насълзените очи на Кемал, който се усети, че го е обидил. Очаквам Емир сам да задвижи процедурата с ДНК теста от шнолата, но да видим дали ще уцели правилния човек, при когото да го направи. Може да има врътка покрай факта, че собственикът на болницата е приятел на семейство Тархун. Жалко, че Нарин и Кемал толкова бързо приеха Умит за съвсем нормален човек и "щастието" на младото семейство. Шахрие толкова бързо прие Умит, както преди се случи и с Ерхан. Кемал вместо да разсъждава за  положението около бременността на Нарин, да вземе да й каже истината. Тя е лекар и би трябвало да знае какъв режим да спазва. Мисля, че ситуациите при Нарин и Рейхан са несравними. За Рейхан това беше единствената възможност да роди дете, докато при Нарин няма такава опасност - само трябва да лежи, за да не загуби бебето. Но споменът за случилото се с Рейхан е още пресен и всички изпитват страх да не се повтори.
  На мен ми хареса последната сцена - разговорът между Емир и Фериде за търпението под зоркото око на Умит. Емир и търпение - мисия невъзможна. Какво ли замисля Умит?  Много бяха зловещи сцените с отровата за мишки и в болничната стая, но много добре изиграни от Джансу и Гуркан Тавукчуоглу /много добро попадение е това момче/. Жал ми е за Фериде - жертва себе си, съгласна е на всичко, за да предпази семейство Тархун. Най-накрая си призна, макар и само пред себе си, че Умит влезе в семейството заради нея и осъзна на какъв риск ги излага всичките. Емир пак й предложи помощ, но стига тя да я поиска. Демирджи също беше във вихъра си в тези серии.
  Да видим Умит ще се възползва ли от Сонгюл като я хвана в крачка.

  Малко пообъркаха ситуацията с наранената ръка на Умит. Той си нарани лявата, после Фериде слагаше лед на дясната, а на другия ден вече му нямаше нищо.  Това е от мен.
  Пожелавам ви хубав ден и весел празник.

  Общи условия

  Активация на акаунт