ОБЕЩАНИЕ (bTV/Kanal 7) - Тема 3

• 90 472
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!

... В кръга на шегата, този сериал е опасен не само за здравето на героите в него, но и на зрителите. 🤪
     За настроение, за разтоварване и зареждане с положителни емоции към предстоящите епизоди - клип с участието на Гьокберк Демирджи:

Момичета, благодаря ви за изчерпателните анализи, информацията, снимките и гифките, които пускате. Сезон 4 на "Обещание" определено ме вълнува, чакам с нетърпение всеки следващ епизод и упорито ви догонвам с преведените серии - стигнах до 450 епизод с озвучка.

# 526
В новия сериал на Кемал ще участват следните актриси:
Гьозде Гюркан (Мехтап от Назови ме по име), Берна Кескин (Хюмейра от Намери ме) и Джейда Тепелилер (Ъшъл от Висше общество).

# 527
Като гледам трейлъра си мисля за следния сценарий Гюлпери няма намерение да извършва убийство над нея тя не е такъв човек и Емир го знае , а да се самоубие пред очите на жената, която я мрази или  подавайки оръжието в ръцете на Бейхан и по този начин чрез действието предпочита да и свършат мъките не само за нейно успокоение ,но и да е в покой на самата Бейхан. На нея и повлияха според мен думите на Бейхан, които я подтикват към тъз вечерното действие  с ножа в ръката. " Просто умри " и ако  Гюлпери направи този акт то тя си мисли и че всичките и мъки от самото и начало започвойки с чичо и ще приключат с Бейхан, но  разбира се Емир ще я спаси. Със сигурност лошата би била доволна да сложи край на нашата( пореден опит - предизвикване на умишлен пожар ).С действията си за пореден път тя иска да елиминира Гюлпери  независимо от цената.  С думите си Бейхан би била виновна за предомишлено убийство без да е нужно да държи ножичката или си мисли че ако го извърши би била в мир със съвеста си ,но както знаем злодеите нямат съвест,  без значение да ли ще влезе в затвора  омразата ще наделее държейки хипотетичнотото оръжие на убийството.Другия сценарий според мен е Бейхан вика за милост преструвайки се най- вероятно, идва полиция, виждат ножицата, задържат я за опит за убийство, не се икушава да убие Гюпери,  мислейки си че в затвора няма да се измъкне толкова лесно и в този момент влиза Емир в болничната стая да предотврати какъвто и да е развой на събитията, а самата злобарка повдига с удоволсвие обвинения. Какво ще правят Саваш и Емир особено Емир как би я измъкнал за уж опит за убийство докато ножицата би била основното доказателсво за хипотетично престъпление. Биха ли отново се съюзили Саваш и Емир да спасяват Гюлпери ? Емир знае че тя не е човек, който би извършил такова жестоко деяние , но и че доведоха момичето до такова състояние на безтегловност и да си самоповярва че всичко е по нейна вина искайки да сложи край на живота си чрез Бейхан.. Точно това иска Бейхан да си самоповярва Гюлпери и да сложи край на живота си. А, Бейхан щото не е виновна за нищо, но си мисля че не е очаквала събитията довели Гюлпери  с ножица в ръка в боницата  да стигнат чак до там . Определено състоянието на Гюлпери е между адекватно и неадекватно, но за това 100% е виновна е Бейхан. Адекватно , защото тя знае при кого отива и какви намерения има за себе си  като това иска да го извърши пред човека , който я мрази и иска смъртта и, но и неадекватна защото Бейхан я побърка с незаслужените си  обвинения обвинявайкия за всичко. Горката Гюлпери голям тормоз . Кога ще  има възможност да се усмихне, а романтиката  и с Емир кога ли ще я видим ?  Тормоза го проточиха , но останолото е на заден план. Какво ли ще се случи следващата седмица или поточно какво ще и си случи отново на горката Гюлпери ?

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 19:18 от Яница88

# 528
# 529
Като гледам трейлъра си мисля за следния сценарий Гюлпери няма намерение да извършва убийство над нея тя не е такъв човек и Емир го знае , а да се самоубие пред очите на жената, която я мрази или  подавайки оръжието в ръцете на Бейхан и по този начин чрез действието предпочита да и свършат мъките не само за нейно успокоение ,но и да е в покой на самата Бейхан. На нея и повлияха според мен думите на Бейхан, които я подтикват към тъз вечерното действие  с ножа в ръката. " Просто умри " и ако  Гюлпери направи този акт то тя си мисли и че всичките и мъки от самото и начало започвойки с чичо и ще приключат с Бейхан, но  разбира се Емир ще я спаси. Със сигурност лошата би била доволна да сложи край на нашата( пореден опит - предизвикване на умишлен пожар ).С действията си за пореден път тя иска да елиминира Гюлпери  независимо от цената.  С думите си Бейхан би била виновна за предомишлено убийство без да е нужно да държи ножичката или си мисли че ако го извърши би била в мир със съвеста си ,но както знаем злодеите нямат съвест,  без значение да ли ще влезе в затвора  омразата ще наделее държейки хипотетичнотото оръжие на убийството.Другия сценарий според мен е Бейхан вика за милост преструвайки се най- вероятно, идва полиция, виждат ножицата, задържат я за опит за убийство, не се икушава да убие Гюпери,  мислейки си че в затвора няма да се измъкне толкова лесно и в този момент влиза Емир в болничната стая да предотврати какъвто и да е развой на събитията, а самата злобарка повдига с удоволсвие обвинения. Какво ще правят Саваш и Емир особено Емир как би я измъкнал за уж опит за убийство докато ножицата би била основното доказателсво за хипотетично престъпление. Биха ли отново се съюзили Саваш и Емир да спасяват Гюлпери ? Емир знае че тя не е човек, който би извършил такова жестоко деяние , но и че доведоха момичето до такова състояние на безтегловност и да си самоповярва че всичко е по нейна вина искайки да сложи край на живота си чрез Бейхан.. Точно това иска Бейхан да си самоповярва Гюлпери и да сложи край на живота си. А, Бейхан щото не е виновна за нищо, но си мисля че не е очаквала събитията довели Гюлпери  с ножица в ръка в боницата  да стигнат чак до там . Определено състоянието на Гюлпери е между адекватно и неадекватно, но за това 100% е виновна е Бейхан. Адекватно , защото тя знае при кого отива и какви намерения има за себе си  като това иска да го извърши пред човека , който я мрази и иска смъртта и, но и неадекватна защото Бейхан я побърка с незаслужените си  обвинения обвинявайкия за всичко. Горката Гюлпери голям тормоз . Кога ще  има възможност да се усмихне, а романтиката  и с Емир кога ли ще я видим ?  Тормоза го проточиха , но останолото е на заден план. Какво ли ще се случи следващата седмица или поточно какво ще и си случи отново на горката Гюлпери ?
Здравейте, много добри сценарии! ❤️ Но мисля, че всички вече сме се убедили, че трудно влизаме в писалките на сценаристите. 🤪 Всъщност, идеята се разбра и е доста налудничава - Гюлпери се самопредлага на Бейхан да я убие. Е, далеч от всички нормални решения за развитие на действието. Вече спокойно можем да говорим и за психотрилър. В тази ситуация, предложението за брак на Емир с физиономия по-подходяща за уличен бой, е глътка въздух. 🙏🥰😏
Напълно съм съгласна с написаното от Вас за обидите, а перфектната игра на актьорите е факт, карат те да вярваш дори в абсурдите. Но коментирайки образите, които превъплъщават, е много трудно да избегнем силните думи, още повече когато става дума за Бейхан - груба, безпардонна, смятаща се за център на вселената, причиняваща на всички само болка и яд. Значи, когато мъжът и синовете и убиват и мъстят, тя е съгласна. Когато получат това, което са си "заработили", тя е на линия да заклеймява и мъсти. Изключително отвратителен образ, за което способства чудесната игра на актрисата. В крайна сметка, това предполагам е идеята на създателите на сериала. Хубава неделя! ❤️

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 09:17 от dani_pop

# 530
Младите актьори също си играят ролите добре.
Али Яъз Дурмуш (Саваш) съм го гледала в един сериал със заглавие “В очакване на пролетта”, който беше спрян поради ниски рейтинги.
Еждер Йозкаршлигил (Озан/Октай Тепер) съм го гледала в “Гюлпери”.
Суде Айдън(вече порасналата Масал) съм я гледала в делничния сериал “Конакът на госпожа Тюркян”. Играе много добре ролята си на порасналата Масал и мисля, че я очаква добро бъдеще като актриса.

[/b]

# 531
Прекрасната Йозге.
Ново

# 532
Привет на всички.
Добре дошла на Яница88
Виждам, че пишете сценарии по последния трейлър, та и аз да си напиша своите.
1. Възможно е Емир само да си е помислил да каже всичките тези неща - за желанието му да направлява лодката и предложението за брак, без да ги е казал на глас. Назмие ханъм много често ни пуска тази кукичка.
2. Ако Емир наистина го е казал/предложението де/, не вярвам Гюлпери да го приеме. Момичето е толкова объркано в момента. След хубави моменти с Емир и семейството му, Бейхан не пропуска да я попари с вряла вода, та чак я докара до състояние да й предложи да я убие. Може да го изтълкува в грешна посока, че е направено от желание отново да я спаси, а не от любов. Може да си спомни думите, казани й от Емир на брега, за човека, който ще я цени, ще разбира какво мисли, когато мълчи и ще й направи предложение, което тя ще приеме със сърцето си. Мисля си, че Емир още не е узрял да я разбира, когато мълчи. А и самият той трябва да осъзнае чувствата си, да не говорим за Гюлпери.
Да не забравяме, че имаме да гледаме още стотина серии. Според мен, още е рано за романтика - предложение за брак и заветния отговор ДА.
Относно Масал, си мисля, че може Мерт да я настигне /нали наблюдаваше отстрани и извика Кемал/, докато баща й налага с юмруци Озан/Октай.
Надявам се тази седмица да се изяснят още детайли.
Пожелавам ви спорна седмица.

# 533
Днес рожден ден празнува Бюшра Огур. Актрисата навършва 32 години. С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов.
Изигра отлично ролята на Тюляй.

# 534
Добро утро.
Кадри от видеоклипа на Nalan към песента Deli Aşk, в който участва Гьокберг.

Малко усмивки зад кадър

Йозге

Джан зад кадър от новия проект в който участва

От сериала

# 535
# 536
Гьокберг

Йозге

# 537
# 538
Понеже видях, че има коментари за новия филм на Джан Верел...
Той подписа договора на 30 юни, а първият му снимачен ден бе на 13 юли.
Сериалът се казва Leylifer - в превод нощни светлини. Продуцент е компанията Alim Yapim, собственост на Кадир Доголу и Неслихан Атагюл - достатъчно известни на нашата публика. Режисьор Метин Балекоглу.
И най-голямата изненада! Партньорка на Джан е младата актриса от кубински произход, живяла и учила в САЩ, Камила Дуарте Чакър, омъжена за турски архитект. Някой по-нагоре беше споменал и други актриси. Все още не са казали на кой канал ще се излъчва сериалът. Джан и мениджърката му Ебру подписват договора:

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 15:08 от slaviad

# 539
Добър ден

Общи условия

Активация на акаунт