Професионални серии за коса 147

• 61 668
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Мили дами, може ли някоя от вас да сподели отзив за боите на Compagnia del Colore? Интересуват ме конкретно цветовете 7.8; 7.35 ; 7.23 и 7.33 (шоколад/карамел/лешников отенък). Целя изсветляване с 1 тон и златист отенък. Боята пресушава ли косата, последно ползвах Пермес и ми пресуши доста...
Мисля да заложа на 9% оксидант за дължините и 3 или 6% за корените (не искам да стават много светли). Приемам всякакви съвети.

Това е косата ми в момента:
на слънце

на закрито
Скрит текст:

# 376
Търся си шампоан за обем дайте препоръки. По възможност да е с безцветна консистенция.

# 377
PeachHoney, предния месец се боядисвах с тяхна боя, по съвет на консултантките в рибката взех номер 12 с 12 оксидант, трябваше ми само за корени. При мен се отрази страшно на скалпа голямо горене беше, последните 2 минути полях с разредена боя дължините и доста си изгоряха. На мен явно ми беше силна, като цветове иначе са им хубави нюансите..

# 378
Търся си шампоан за обем дайте препоръки. По възможност да е с безцветна консистенция.
Milk Shake 💚 страхотен е! И наистина дава обем и плътност. А консистенцията е прозрачна с лек зелен оттенък.

# 379
Пийч, погледни боите на Джойко. Страхотни са....

# 380
И аз го препоръчвам, в момента го ползвам, много е добър
Milk Shake 💚 страхотен е! И наистина дава обем и плътност. А консистенцията е прозрачна с лек зелен оттенък.

# 381
  • Варна
Бои на Joico откъде купувате? Аз намирам само в xpertbeuty.

Иначе наистина са страхотни - много щадящи за скалпа и дават силен блясък на косата.

# 382
  • На брега на реката
Момичета, има ли някакъв код за отстъпка в Арлен?

Харесах си някои продукти, но не са намалени.

# 383
  • Варна
Момичета, има ли някакъв код за отстъпка в Арлен?

NVK15 ми излиза реклама във ФБ.

Но за продукт на Joico ми вдигна цената със 7 лв 😂😂😂
Тези от Арлен са много зле

# 384
Защото вече са намалени с 30 % 

# 385
  • Варна
Защото вече са намалени с 30 % 
Да, ясно, просто могат да си настроят кода да не хваща вече намалени продукти.

# 386
Момичета, имам малко нетипична молба. Бременна съм в първия триместър и спрях да понасям всякакви миризми. Без значение хубави или не, такива, които преди съм обожавала- всякакви! Моля ви да ми препоръчате продукти ( ако има изобщо такива), които просто нямат никаква миризма. Мислех да взема някой бебешки шампоан без аромат, но ще ми трябва поне и балсам или маска. Надявам се след първия тричестър нещата да се променят. Имам и едно приготвено неиьползвано Въллебство, което няма шанс да доближа просто. Ако някой го иска, може да ми пише на лично.

# 387
Може да пробваш нещата от the body shop. Щом си бременна е хубаво да си преразгледаш козметиката, не само заради миризмите, а и заради състава

# 388
Olia, с бебешки шампоан си докарах ужасен косопад преди две години. Ако се спреш на този вариант внимавай.

# 389
OliaMirchovska,
Серията No scent, no colour на Philip Kingsley.

Общи условия

Активация на акаунт