Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 845
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Хубави бижута, особено брошката,  обувките са страхотни...и палтото има потенциал минус подлънките и грозния колан...или пък копчета. Новичко ли е?
Рядко харесвам херцигинята в синьо...и днес не е изключение.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 19:26 от Не се сърди, човече

# 1 996
# 1 997
Брошката и колието са страхотни! Нови ли са или са от колекцията на Елизабет?

На Кейт много й отива този син цвят, но палтото не ми е по вкуса, изглежда с един размер по-голямо. Би отивало много повече  на по-пищните в ханша Меган и Максима.

# 1 998
  • София
Оле, боже, можело и по-зле да стане. Бебешко розовите обувки са много хубави!
4 тоалет за днес? Това е то да си бъдеща по-бъдеща кралица 🙃

Камила ми харесва!

# 1 999
Брошката и колието са страхотни! Нови ли са или са от колекцията на Елизабет?

На Кейт много й отива този син цвят, но палтото не ми е по вкуса, изглежда с един размер по-голямо. Би отивало много повече  на по-пищните в ханша Меган и Максима.

Май си права.

Годишните разходи на принц Чарлз за Уилям и Хенри за 2019 и 2020 - през 2020 са похарчени повече от половин милион повече паунда:

https://www.princeofwales.gov.uk/annual-review/2019-2020/income- … nditure-and-staff

Funding for the activities of The Duke and Duchess of Cambridge and The Duke and Duchess of Sussex, other expenditure including capital expenditure, and transfer to reserves.

# 2 000
  • Някъде там
Много хубава Меган на показаните снимки. Пак с готини обувки.

Страхотна Алесандра. В този вид късите панталони  ми стоят добре. Харесват ми много.

# 2 001
Малката Мила е страхотна, принцеса!
Иначе Катрин си е хубава винаги 😍

# 2 002
Мисля, че розовата рокля не е от днес:

# 2 003
О, не, какво са направили с ревера на това палто...
От колана надолу ми харесва.

Камила е чудесна.

Розовата рокля не ми харесва, може би без якичка и до коляното.

# 2 004
Каква хубава среща. Роклята по-скоро не ми харесва, обаче си представям как се е зарадвало детето, че се е появила в розово както обеща. Браво на Кейт. 🌸

# 2 005
Намерих сега информация. Днес Кейт се е срещнала с Мила в двореца Холирууд в Единбург. Предполагам се е случило преди да отидат на църква.
Дано всичко с детето да бъде наред.

# 2 006
  • Някъде там
Сара какво краче извади до коляното 😀

Призовава да се подпише петиция против унищожаването на вековни дъбови дървета за да се строи гигантски спад.
Браво за каузата ѝ. Малко неподходящ тоалет за повода но пък казузата е важна.

Много хубаво детенце е Мила. Дано е преборила ужасната болест.

# 2 007
Алесандра много ми хареса. Особено чантата и сандалите и самата тя, разбира се Heart Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:
В кое начало? Хари казва пред Опра, че баща му е спрял да му дава пари и е спрял да си вдига телефона ? Ако разполагаш с различна информация от тази в отчета и думите на Хари, сподели я.
Отчета е до 31 Март 2020. Тепърва предстои да излезе отчет до март 2021
Скрит текст:
Prince Charles's accounts suggest about £5.6m was spent funding the activities of both the couple and the Duke and Duchess of Cambridge in the year to March 2020.
But Prince Harry told Oprah Winfrey the Royal Family had "literally cut me off financially" after that point.
А защо пропускаш ''дребната'' подробност че до 31 март 2020 вкл те бяха работещи рояли?
https://www.instagram.com/p/B7EaGS_Jpb9/

На 8 януари са обявили, че няма да бъдат вече работещи рояли и ще прекарват времето си поравно между Северна Америка и Англия. Решението са взели след месеци на вътрешни дискусии и рефлекции. Реално те още от края на 2019 заживяха в Канада.

After many months of reflection and internal discussions, we have chosen to make a transition
На 8 януари обявиха, но неработещи не стават от днес за утре както очевидно искаш да ни накараш да повярваме. Официалните им работни ангажименти прислключиха на 31 март. Дори и когато напускаш най обикновена работа не става на мига, а имаш няколко месеца предизвестие. Ето тук са техни ангажименти от март 2020

Прекрасна беше Меган. В червеното е Nature Fire
Просто хубава и стилна жена.
И това е от 2020:

Също много любима рокля и сет.

# 2 008
Който е гледал видеото на Кейт и Мила знае историята Simple Smile
Мила пита по телефона Кейт дали е облечена с костюм на принцеса. Кейт й казва, че за съжаление не е, но ще се постарае за срещата им на живо да бъде облечена цялата в розово като принцеса. Мила казва "и аз" На срещата Мила също е облечена с розова рокля и е сложила детска тиара.

# 2 009
  • София
Когато Чарлз стане крал Уилям ще вземе Cornwal, нали?

Да, всичко отива при Уилям.

Чудесно! Спира кранчето за Хари. Кейт е разкошна с всяка една визия.  Ще е хубава кралица!

Общи условия

Активация на акаунт