Отговори
# 45
Този адвокат ще се пенсионира с последния Яман.
И е все така безполезен.
Двойката Мюжгян - Фикрет по никакъв начин не ми е симпатична.
Фикрет дори не се поинтересува дали Юмит е жива.
Как ще гледа чуждото дете, когато не приема чичо си, защото не му бил кръв.
Фикрет сигурно ще се върне, но да видим дали Мюжгян ще се върне да свидетелства. 
Интересно кого ще обвини Юмит.
Има много движение, а накрая нямаше превод.

# 46
Дана! Hug Благодаря! Аз нищо не разбрах, просто предположих. Не може да бъде Мюжгян така бързо да и дойде ъкъла в главата. Joy Или ще се върне да прави други поразии?

# 47
Ако Мюжган реши да покаже снимката в съда, Демир не би могъл да се измъкне. Може Севда да е успяла да говори с Юмит преди да дойде следователят.

Последните сцени станаха две. Продуцентите се активизираха - за първи път през този сезон публикуват фрагман на Чукурова. Joy
Дана, благодаря! И все пак е странно, че избяга по този начин - взе му и колата. Grin

# 48
Да, ще видим, какво е мислела Мюжгян и защо не изчака Фикрет. Надали толкова бързо би се отказала от него само от думи на Бахтияр. Може би това, че Фекели е заподозрял Фикрет да я накара да ходи да му иска сметка на Фекели, че така се отнася с Фикрет и т.н. Не й вярвам на Мюжгян. Тя е лесно манипулируема и се води от първични емоции.
Фикрет я накара да избяга по този начин, за да накаже Фекели и да му отмъсти. Изключителни егоисти и двамата.
Лучия, не мисля, че Севда успя да говори с Юмит Thinking. Тя дойде в съзнание, когато Севда беше в коридора и до нея е била медицинската сестра, която извика и Айкут и Бахтияр. Thinking
Сега много неща зависят от Юмит. Тя в едно беше права - че Фикрет я използва и захвърли. Взе, каквото можеше от нея и после я остави на произвола. Много долно! Дори и не й помогна, остави я да умре. Това е подсъдно.
Кое ли ще надделее при Юмит: желанието да отмъсти на Фикрет или на Демир? Ако Демир не е нейн, то да не е и на Зюлейха. Или ще изнудва Демир. Но, как? Прокурорът чака име и тя няма време да прави сделки. Thinking
Лека нощ от мен! Nature Moon

# 49
Мюжган можеше да обясни на Фекели и да се сбогува, а не да му оставя писмо. Юмит не знае, че те ще се върнат и е ядосана на Фикрет. И на Демир, но ако има малко ум в главата си, ще се сети, че в Чукурова тайни няма. Както разбраха за името ѝ, за участието ѝ в отмъщението, така и истината за Демир ще се разбере.

# 50
Привет!

Според информация от ВК следващия четвъртък сериали няма да се излъчат - на 12 май свършва Рамазан и после 3-4 дни Байрам.

В кадър

Зад кадър

# 51
Здравейте! Animal Bee
Ще чакаме, друг избор имаме ли? Grinning
Дано  успеят да завършат снимките до финала на сезона, това е по-важното.

Ще чакаме две седмица, за да чуем една лъжа.
Никой не блъсна Юмит, тя сама си падна.
Но и прокуроските въпроси съдържат, и отговорът на Юмит започва с предпоставено обвинение.
За лъжесвидетелство обаче има също наказание.
Може само да обвини Фикрет, че я остави в безпомощно състояние и от кръвозагуба е могла да умре, блондинките я спасиха. Но виновен за падането и няма.
Сега ще чакаме, за да чуем каква лъжа е измислила и с каква цел.
Мюжгян може да свидетелства в полза на Демир и да го пуснат на свобода, ако Юмит го обвини. А навън да го чака Зюлейха...със снимка в ръка. Това би било добро отмъщение към Зюлейха от страна на Мюжгян и жест към Демир, по-скоро против Юмит, след като разбере за старата любов Юмит - Фикрет:  Демир свободен, но Зюлейха научила за аферата с Юмит; така Демир няма да е нито за Зюлейха, нито за Юмит.

„...Трябва да вземем показанията ви. В състояние ли сте да разговаряте?
Да.
...
Помните ли деня на събитието?
Помня.
А вие видяхте ли лицето на човека, който ви е нападнал?
Видях го.
Познавате ли го.
/м-м-м/
Г-жо, трябва да дадете показания с думи.
Зная.
Кой. Можете ли да назовете име? Г-жо, кой ви приведе в това състояние? Моля, назовете име. Г-жо Юмит...
Този, който направи това с мен..."

# 52
Има няколко варианта - Юмит да излъже за Демир; да се сети за думите на Фекели, че стените в Чукурова са стъклени и да каже истината. Ако излъже - може Мюжган да свидетелства; Фикрет да признае, че е той; или някой трети около "стъклените стени", когото не са ни показали.

Ако Мюжган даде снимката на Зюлейха, ще е за сбогуване преди да замине от Чукурова. Фекели сигурно ще почине - преди или след нейното заминаване и Фикрет, макар известил Чукурова, че не е племенник на Фекели, по закон остава негов наследник. Ако Фекели вече не го е лишил и от наследство.

Пропуснахме да отбележим, че Юмит не е бременна. Освен ако не ни сюрпризират в следващата серия. Grin
Днес снимат в Мерсин - Севда и Юмит там ли ще се евакуират Joy

# 53
Здравейте Flowers Hibiscus
Благодаря за информацията и споделеното! Flowers Cherry Blossom
Ееее, жалко, че ще трябва да чакаме толкова време за новата серия! Но, живи и здрави да сме всички и снимките да вървят, ще дочакаме и ще коментираме междувременно фрагманите...дано пуснат повечко информация.
Да, и аз мисля в същата насока за бъдещото развитие на нещата. Мисля, че Мюжгян ще разбере за историята Фикрет-Юмит, за това, кой е снимал Демир в конака на Юмит и за това, че е било планирано да се злепостави Зюлейха по време на среща с Фикрет. Тогава си мисля, че тя ще реши да замине. Ще даде и снимката на Зюлейха - като отмъщение към всички и като повод да се раздвижат "пластовете". Имаше информация, че Мелике напуска 1-2 серии преди края на сезона, така че си мисля, че Фекели ще почине след нейното заминаване в предпоследната или последна серия. А, може и заминаването й с Керем Али да предизвика нов сърдечен пристъп, вече фатален. След смъртта му, евентуално, какво ли ще стане с Лютфийе и Фикрет?! Фикрет е нужен за по-нататъшната история с Юмит, може би и Лютфийе ще е до него, но дали? Юмит не е бременна, но и аз имам някакви съмнения, че може да има нещо в тази насока нататък, като капан за Демир. Защото изневярата с Юмит беше, когато Зюлейха ясно му беше казала преди това, че са само мъж и жена на хартия. И именно това, прави самата изневяра не толкова драстична и тежка, още повече, че ще е доказано вече, че това е бил и капан от страна на Юмит-Фикрет. Така че, само това не би било пречка между съпрузите. Едно дете, обаче, вече би задълбочило нещата. Но, това значи нов капан за Демир, още повече, ако в новия сезон се появи мъж, който ще се заинтригува от Зюлейха (каквато неофициална информация имаше). Със сигурност нещо ново ще заплете нещата по-сериозно в края на сезона.
Хубав ден! Nature Sunny

# 54
Привет и честити празници на всички, макар и със закъснение Flowers Four Leaf Clover Simple Smile
Изгледах с озвучката 95-та серия и ... си мисля, че Юмит, която не може да живее без Демир, едва ли ще го прати в затвора. Женската отмъстителност е доказано по-изобретателна от мъжката.

# 55
Еп. 96, фрагман 1:

Аз спрях да очаквам бременност „от Демир“, когато се разкри тайната на връзката Юмит – Фикрет;
моето очакване беше задължително свързано с тази тайна.

Рус. суб.:

https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_197692

“O kadının senin saadetini bozmasına müsade etme!”
(Не позволявайте на тази жена да ви развали щастието!)

Братско нощно нападение над конака.
Интересно дали Фикрет и Юмит действат заедно.
Голяма любов е тази на Юмит, ако Демир още не се е влюбил, сега няма да пропусне.
Да видим какви условия ще му постави да го освободи:
дали ще иска само за себе си или и за Фикрет.
Мюжгян е жалка женица, но тя има право, Зюлейха много издевателства над нея.
Щом я прави щастлива, нека покаже снимката, най-сетне да се успокои.
Можеше да каже, че е видяла Демир, но това е много да го искам от нея.
Демир пак е отвътре – е, този път в затвора Grinning, а Фикрет – отвън, също като в старото време...
Колкото по-противни са ми Фикрет и Юмит, толкова по-мога да ги понеса,
защото понякога някои техни човешки черти ме объркват.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 23:05 от vanja@

# 56
Ваня, благодаря! Flowers Bouquet
Юмит все пак е излъгала. И Мюжган не успя да надскочи себе си.
Каква е тази банда, която напада конака и Севда. Rolling Eyes
В ИГ пише "yeni bölümüyle Perşembe akşam 20.00’de atv’de!" - може да излъчат серията на 13 май.

# 57
Какъв е тоя труп, който закопават Зюлейха и май Севда?

# 58
Добро утро.
Интересен фраг. Сега и Зюлейха и Севда ли станаха убийци, или се опитват да ни заблудят? Най-накрая Зюлейха разбра, за Юмит.
Малко снимки зад кадър. Какво ли снимат на този кораб.... Дано само не гледаме отново как Зюлейха взима децата и тръгва да бяга, след като разбере за Юмит, а Демир да тръгва да я връща.

# 59
Привет!

Пламен Ценов 675112, на снимките в пост 52 Мурат е със същата риза и са в Мерсин. Чудих се какво е това на снимката с Арас, не прилича да е летище, оказа се пристанището в Мерсин. Възможно е Зюлейха наистина да заминава, не ми прилича на тайно бягство. Благодаря за снимките! Flowers Bouquet

От Мурат Сарачоолу по случай Денят на майката.

Общи условия

Активация на акаунт