Отговори
# 720
Добър вечер Simple Smile
Тази вечер и аз най-после ще гледам онлайн какво става в Чукурова.
Цитат
"Посланието", което Хакан остави съзнателно или не е, че напада конаци с жени и деца, в отсъствието на мъжете-стопани. Така мислят вече и Яман и Фекели.
Дана, така е, спор няма. Това е и замисълът на Кадир. И нямам предвид само "поздрава" за Фекели. Целият разговор с Хакан, а преди това и с брат му, беше манипулативен и насъскващ. Според мен, от дълго време той е дясната ръка на Хакан и последният му има доверие. По въпроса за смъртта на брат си обаче Хакан двукратно каза - "който и да го е направил", което според мен показва, че нещо знае или се съмнява и затова влезе в Чукурова вече лично. Но определено Хакан и Кадир са два различни типа гангстери. Интересно, какви са личните мотиви на Кадир в Чукурова.

# 721
Катя и аз вече съм на линия Blush Замисъл на Кадир има, но "поздравът" за Фекели го даде лично Хакан. Това, дали подозира нещо, дали позволява да е насъскан, кого слуша и как мисли си е негова работа. Но, не може всичко да приписваме на АКадир. Наемникът в конака на Фекели, който развъртя крановете на газта може да е пратен от АКадир, но след заповед от Хакан. Хакан не може да бъде оневинен, че не знаел, как щяла да се изпълни тази заповед; не знаел че там имало дете, например или че бил нахъсан. Пожарът в конака на Фекели е отговорност на Хакан. Всички последици на тази заповед са отговорност на Хакан. Сега, знам, че Хакан ще е харизматичен герой и че ще го обикнем, но не трябва да му се спестява и вината. Blush
Приятно гледане и коментиране!
Дават предната серия. В 20.45 ли ще започне новата?

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 20:02 от dana78

# 722
Хакан се възмути пред Кадир от брат си, че е нападнал място с жени и деца. Ясно е, че като предава поздрав на Фекели, условието е същото - там да няма жени и деца. Как по - нататък Кадир свърши работата - видяхме резултата. Дали Кадир и Хакан разбраха, че в конака е имало хора - не стана ясно.

След като Лютвие подсказа, че може Хакан да е купил акциите, не трябва ли Зюлейха веднага щом Мехмет Кара се представи, да се сети кой всъщност е.

"Понякога е необходимо да започнете отначало"

Дана, най - късно в 20:55.
Приятно гледане и коментиране! Flowers Bouquet

# 723
Лучия благодаря! Blush
Да, явно наемникът си е помислил, че като Назира излиза, то конакът е празен.
Но, Хакан не си е свършил работата по проучването - кой е Фекели, колко хора има в конака, има ли деца, кой кога излиза и т.н. Това не е работа на наемника с потури...тези хора само изпълняват това, което им се каже. Организацията по нападението е на далия заповед. Хакан или проучва сам или наема някого. Ако се е доверил само на информацията на АКадир - негова вина.
Това, че той има условия не значи, че тези условия трябва да са само на думи, така всеки може. Той като шеф трябва да гарантира и да е сигурен, че условията му се спазват. Иначе не се различава по нищо от тези, на които не им пука има ли жени и деца и кой е наранен и кой - не. Но, това е моето усещане на ситуацията.
Да, и според мен, Зюлейха трябва да се досети. Много ясно, че Хакан няма да дойде с името си. Много малко хора мъстят в лице и следвайки някакви принципи - като Йълмаз/Фекели, повечето мъстят в гръб.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 20:53 от dana78

# 724
Аз имах предвид точно това, което Лучия е написала, че "приветът" върви по веригата, но Хакан даде да се разбере какви са неговите условия. Това не го оневинява. За мен обаче Хакан е по-виновен в това, че пред очите му умря една жена, а можеше да умре и едно неродено дете. Той изобщо не реагира.
Еркан Бекташ трябва да съм го гледала в "Не тъгувай за мен", но изобщо не го помня.
Абдулкадир има същите цели като "чуждите", иска същите неща, използва същите методи, набелязал е същите хора за мишени.
За Лютвие - аз също писах, че нейното досещане е логично и навреме, защото ще помогне на Зюлейха, ако не със сигурност да знае, но да се досети, че Мехмед Кара може да е Хакан.

# 725
Е, няма такива проверки и контрол на кой как какво е изпълнил по онова време в Чукурова. Нали виждаш колко са примитивни наемниците им.

Ваня, и аз снощи си мислих за "чуждите", но засега не подсказват с нищо, че тези двамата са онези. Въпреки че отмъщението на Кадир и Хакан е започнало отдавна, споменаха само търговията. И акциите. Кадир в ретроспективния разговор с Еркан каза, че ще вземат и земя - когато го убеждаваше, че не трябва да действат без Хакан.

# 726
Привет! Hug Благодаря за коментарите, всичко сте разчепкали, няма какво да добавя. Аз мисля, че първоначалния замисъл на сценаристите е бил Хакан да е отрицателен герой, но при жив Демир. Няма как да знаем със сигурност кога и кой е решил да приключи с Демир. В случай , че не е предвидено Демир да умре, това обяснява и гафа с Хакан, пренаписване на сценарий, недоглеждане при положение, че сценаристите са повече от един , условия от новия герой(актьор) и т. н. Но ще видим какво ще се случи, най вероятно като забравеното писмо в сандъка на Гюлтен. Joy Приятно гледане! Аз докато издържа да гледам картинки, може и да спра като миналия път. Cry

# 727
Ваня, да точно така.
Хакан не знаеше нищо за Юмит, а се виждаше, че тя е "бременна". За целта си да получи нещо срещу Зюлейха, той не се намеси. Ако Юмит беше наистина бременна ненамесата му щеше да коства два живота.
Пипилота Hands Plus1

# 728
Нищо не е видяла Бетюл, ще чуе разказа на Зюлейха - в тази къща никой няма см лично пространство. Дали ще каже на Кадир.

# 729
  • София
Привет на всички HugHugHug

Тема 22:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1368734.new#new

Приятно гледане!

# 730
Зарани, благодаря! По време на рекламите ще се прехвърлим на 50-та стр. и после в новата тема.

Гаффур без малко да изгори вместо Джумали. И пак няма да се мръднат да го проучат.

Не съм сигурна, че тези край Хакан ще опазят тайната на Зюлейха.

Дума не разбрах от плана на Хакан.
В Чукурова никой не го познава.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 21:43 от LU4IQ

# 731
Лучия, целта на Хакан е да спечели авторитет сред чукурци, преди да се е разкрило, че е всъщност Хакан. Каза на Абдул, че няма проблем с жената на Демир, а с него самия. Кадир му, каза, че ако Зюлейха влезе в затвора, Демир ще се появи, но Хакан му каза, че ако Демир е избягал в Сирия няма да се върне. Каза му, че имат полза Зюлейха да се страхува от това, че може да влезе в затвора, отколкото да я вкарат в затвора. Поне така разбрах. Засега ще пазят в тайна, че Зюлейха е застреляла Юмит, за да може да го използват като коз срещу Демир, ако/или когато се върне.

# 732
И аз не разбрах за плана. Но, ще запазят оръжието. По тялото на Юмит ще има следа от куршум, който ще съвпадне с оръжието на Демир, имащо отпечатъци на Зюлейха. Т.е. дали ще обвинят Демир или Зюлейха в удобен момент, ще зависи от ситуацията. После май АКадир разказа, че Фекели е помислил, че бомбата е злополука и Хакан каза, че е глупак, за да мисли така, но скоро ще му стане ясно. Няма начин да не знаят, че Фекели живее с Фикрет и малкия Керем Али и Лютфийе в конака.
Малко психопатско ми дойде това, че на Хакан не му трепна окото при схватката Зюлейха-Юмит. Дали цялото му поведение е поза, а реално е друг. Когато връщаше чантата на Зюлейха сякаш гласът му се промени, изглеждаше различен. Кога играе?
Пламен, точно!
П.П.
Бетюл планираше веднага да издаде Зюлейха, за да влезе тя в затвора и Бетюл да вземе фирмата. Но, сега мисли, че Юмит е жива. Даже питаше Шермин, къде може да е, за да я убеди да свидетелства срещу Зюлейха. Имам чувството, че самата Шермин вече я е страх от дъщеря й. Има защо...ако Бетюл разбере, че Шермин я е лъгала и реално е профукала парите/наследството...не ми се мисли. Stuck Out Tongue Winking Eye Саббахатин къде е "спал"...защо не е разказал на дъщеря си истината?!

# 733
Изписали са имената на актьорите.
Зюлейха от какво повече се потресе: от това, че уби Юмит или от възглавницата. Разбра в каква измама са живели.
Бетюл подслушва а ла Сорбоната, чу обаче признанието на Зюлейха. И тя, и мъжете на Абдулкерим са заплаха.
На Фикрет му се изправи косата: изгуби Мюжгян, изгуби брат си, изгуби "дясната си ръка".
Юмит завърши като майка си - в багажник.
Аднан разкри Джумали, да видим кой ще го открие и какъв ще му е краят.
Фекели продължава с наставленията към Зюлейха. На нейното, че не е важно какъв си бил, а какъв ще станеш, Фекели казва на Фикрет: "Не е въпрос да изглеждаш велик, а да станеш велик." Еднаква школа минават Зюлейха и Фикрет.
Зюлейха за пореден път: след смъртта на Хюнкяр, на Йълмаз, сега на Демир поема да бъде стопанка. Музикалната пиеса е винаги една и съща.
Не разбирам сцените с Хакан, също и какъв е този паметен лист или какво е?
Първата среща е постановка: значи моторът е пръв, а Хакан уж и предава чантата, намерена от някой неизвестен. Но не видяхме дали пистолетът е в нея.

# 734
Цитат
Първата среща е постановка: значи моторът е пръв, а Хакан уж и предава чантата, намерена от някой неизвестен. Но не видяхме дали пистолетът е в нея.
Ваня, ясно беше, че това с чантата е постановка. Стар метод.
Но, аз мисля, че самият Хакан взе чантата от ръцета на "крадеца" и я предаде на Зюлейха веднага.
П.П. А, може и да не е...АКадир пита, колко пари е дал на моториста, а Хакан каза, че е имал късмет, нещо такова. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт