Тази вечер и аз най-после ще гледам онлайн какво става в Чукурова.

Замисъл на Кадир има, но "поздравът" за Фекели го даде лично Хакан. Това, дали подозира нещо, дали позволява да е насъскан, кого слуша и как мисли си е негова работа. Но, не може всичко да приписваме на АКадир. Наемникът в конака на Фекели, който развъртя крановете на газта може да е пратен от АКадир, но след заповед от Хакан. Хакан не може да бъде оневинен, че не знаел, как щяла да се изпълни тази заповед; не знаел че там имало дете, например или че бил нахъсан. Пожарът в конака на Фекели е отговорност на Хакан. Всички последици на тази заповед са отговорност на Хакан. Сега, знам, че Хакан ще е харизматичен герой и че ще го обикнем, но не трябва да му се спестява и вината. 

Благодаря за коментарите, всичко сте разчепкали, няма какво да добавя. Аз мисля, че първоначалния замисъл на сценаристите е бил Хакан да е отрицателен герой, но при жив Демир. Няма как да знаем със сигурност кога и кой е решил да приключи с Демир. В случай , че не е предвидено Демир да умре, това обяснява и гафа с Хакан, пренаписване на сценарий, недоглеждане при положение, че сценаристите са повече от един , условия от новия герой(актьор) и т. н. Но ще видим какво ще се случи, най вероятно като забравеното писмо в сандъка на Гюлтен.
Приятно гледане! Аз докато издържа да гледам картинки, може и да спра като миналия път.
Саббахатин къде е "спал"...защо не е разказал на дъщеря си истината?!