Как да постъпя?..

• 5 138
  • 65
  •   2
Отговори
# 60
като кажете ''за деццата ми е жал" и не го разбирам..да не би да е 1 случай в който майката ще отглежда сама детето,ако не се разбират помежду си?ако някой ден единия не е влюбен има право да напусне ,стига всички големи моралисти и традиционалисти.не мисля,че трябва да стои заради детето/децата,ако любовта си е отишла,колко ще го кара така аз искам да попитам-10,15 год ?деца могат да се възпитат и отгледат и от сами родители и липсата на друг не прави израстването невъзможно.повече с драматизира отколкото да се мисли логично...ако недай Боже един родител почине какво правим?и ние си слагаме въжето на врата или продължаваме да живеем.може интелигентно да се обясни на детето че мама и татко няма да живеят заедно но пак ще го обичат и грижат за него.не смятам че любовта тр да е робство,съжалявам ако ме обявите за вещица и неморален и лош човек,но така мисля аз.А авторката да поработи над самочувствеито си като първо си намери работа и почне и тя да излиза и да видим господина ще му хареса ли размяната той да гледа детето а тя да излиза точно колкото него

# 61
YosefaBarghoty,
жал ми е за децата, когато майката ОСТАВА във токсична връзка, не когато остави насилника и си го гледа сама.
Другите имат същото в предвид.
Малко неразбиране се е получило май.

# 62
Авторката се изгуби, да не би свекървата да е дошла да я чете? Thinking

# 63
Здравейте, бих искала съвет. Накратко:
Със мъжа ми живеехме  щастлив семеен живот, имаме дете на 3 години. Но от известно време всичко се промени. Обичам го много, но нещата при него явно не стоят така. Излиза с приятели които оказват лошо влияние на отношението му към мен.

Остави го да си изживява детството

# 64
  • В.Търново
Със мъжа ми живеехме  щастлив семеен живот, имаме дете на 3 години. Но от известно време всичко се промени. Обичам го много, но нещата при него явно не стоят така. Излиза с приятели които оказват лошо влияние на отношението му към мен.

Минали са 5 години. Grinning

# 65
  • София
Скрит текст:

Минали са 5 години. Grinning
[/quote]

Toва по принцип не е гаранция, че положението не е същото... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт