Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 679
  • 772
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, направих тест , има 2ра бледа чертичка на 11 ден от трансфера. Какво мислите ? Бледо кафявото зацапване намаля от вчера,но го има.

Mialma аз имам същото воднидто течение от няколко дни .

Честито, PandaBanda! Чудесен резултат от кръвния да излезне! 🍀🎉🥂

# 361
Здравейте момичета! Днес ми беше прегледа, за съжаление плода е спрял развитие в 5 г. С. 😥

# 362
Здравейте момичета! Днес ми беше прегледа, за съжаление плода е спрял развитие в 5 г. С. 😥

Съжалявам много Frowning1
Това втори преглед ли ти беше, на първия какво видяхте?

# 363
Момичета знам че сладкото не е било хубаво за имплантация. Но вече 6ден умирам за нещо сладко. Вие как процедирате. Хапвате ли си сладичко🤔

# 364
Много съжалявам.
Бъди силна и не се предавай!

# 365
Не, първи преглед. Днес трябваше да вляза в 6 г.с.

Съжалявам много Frowning1
Това втори преглед ли ти беше, на първия какво видяхте?

# 366
  • София/Севлиево
А тогава как решиха,че всичко е приключило?То дори за сърдечна дейност е рано.Аз бих потърсила и второ мнение...

# 367
Здравейте,  Момичета!  Днес ми е 3 ден след ЗЕТ на 2 5 дневни бластоциста,  преди 2 часа започна да ме боли корема,  първо по средата долу ниско като захапване, поне аз така го усетих,  а сега от 20 мин ме преболяват яйчниците,  като в левия яйчник болката е по- силна. Нормално ли е, защото до сега нямах такава болка,  не е нетърпима но се усеща доста..  Или Да звъня на докторката?

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 21:07 от Diddy953

# 368
На 10ти май ЧХГ беше 622,днес 288. Мисля, че е повече от ясно 😔
А тогава как решиха,че всичко е приключило?То дори за сърдечна дейност е рано.Аз бих потърсила и второ мнение...

# 369
  • София

Mecho, съжалявам много! С теб сме всички, пращаме ти прегръдки и много сили! Продължавай смело напред! ❤🍀☀️

# 370
Mecho. Съжелявам. Бъди силна и продължи напред успеха те чака. ❤️

# 371
Здравейте,  Момичета!  Днес ми е 3 ден след ЗЕТ на 2 5 дневни бластоциста,  преди 2 часа започна да ме боли корема,  първо по средата долу ниско като захапване, поне аз така го усетих,  а сега от 20 мин ме преболяват яйчниците,  като в левия яйчник болката е по- силна. Нормално ли е, защото до сега нямах такава болка,  не е нетърпима но се усеща доста..  Или Да звъня на докторката?
Нормално е, не се притеснявай. Успех!

# 372
Момичета, на кой ден си пускате тестове?

# 373
Приключи и моят опит. Вчера много започна да ме боли корема и кръста , течението се засили и започна да придобива червен цвят и отидох на преглед (така започна извънматочната ми бременост миналата година ОТНОВО май месец)... Кръвния тест показа 116 mIU/ml , но лигавицата ми е 7мм и каза, че опита няма да е успешен . Понеделник ще пусна пак кръвен за да изключим втора извънматочна и чакам цикъл .. по - малкото зло.
Всяко чудо за 2 дни при мен, правя бях да се радвам.. явно не ми е писано да съм майка . Успех на вас момичета !

# 374
Ехх panda. Много съжелявам
Дано в понеделик да има добро развитие. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт