/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 223
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
За поръчката ми, която от много време пътува сега излиза това в Алиекспрес, но не и в тракинг сайтовете:

Estimated delivery: May 27

Due to logistic backlog, your parcel will delayed 17 days.

Аз съм със същото съобщение, но не мога да си го преведа какво означава. При това забавянето при мен е 29 дена

# 106
Има забавяне.

# 107
  • Варна
Due to logistic backlog, your parcel will delayed 17 days. Това със кой куриер е и може ли тракинг номера да се ориентираме и останалите ?

# 108
  • Бургас
Днес мой роднина, който разнася пратки, писма с М&БМ дойде у нас в търсена на комшия за пратка от Алиекспрес. Останах изумена, каза, че от скоро разнася и такива пратки, били предплатени. Някои пратки бяха с S проследяващ а други с BG, такава очаквам скоро.

# 109
  • Варна
И аз чакам две пратки със BG номер едната вече е на 50 дена и се чудя какво става.

# 110
  • Бургас
Дано сте записали пълен адрес и телефон, ако не ви намерят оставят бележка или звънят по телефона. И аз имам пратка с BG от началото на април.

# 111
На мен са ми носили две пратки със Спиди.

# 112
  • Бургас
аз очаквам 7 с бг
М&БМ експрес  знам че разнасят международни пратки, но като сменям числата тези номера са от 70 дена, най стария ми с бг е на 60 дена и си мисля че след 2 седмици ще има диспут
като гледам в сайта им ако ги има не са регистрирани с бг
http://clients.mbm-express.com/clients/edTracking/

# 113
  • Бургас
какъв бе надписа на английски за искане на още време в защитата

# 114
И при мен една пратка трябваше да дойде до 10 дни, а хич я няма и може да дойде и юли. Съмнявам се, че европейските пощи умишлено почват да ги бавят за да вземат за митническо посредничество, отделно държавата ДДС си взима. Но за нещо, което струва 3- 4 лв няма да дам 15 лв на БП, а направо ще им го харижа, ако дойде след 1 юли.

# 115
  • BG-DE
И аз започнах да си мисля нещо такова, защото една моя вече 10 дена седи в Лиеж, а такова нещо не ми се е случвало досега, но е възможно и броя на пратките да се е увеличил 😊

# 116
  • София-Младост
Вече трета седмица моята е така:

# 117
Абе и моите се бавят. Да няма пак засядане в суецкия канал или на друго място, че не следя световните новини ?

# 118
Отказах пратка, която беше задържана на митницата и сега ще я върнат към подателя. Имам ли някакъв шанс с диспут да си върна някаква част от сумата, като се приспаднат разходите за доставки на продавача. Случвало ли ви се е?

# 119
Имам пратки, които от 26.04 и от 30.04 ми ги дава, че са в БГ. Стойността им е по 3-4 долара. Не вярвам да са отишли на митница, но е факт, че ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт