Седмокласници 2020/2021 - Тема 12

• 30 605
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Накрая огражда отговора, вместо да напише Отг. еди какво си. Обяснявам, че това може да се определи като подсказване и да доведе до анулиране на работата й, но отговора е Аз там ще си го напиша. Да, ама като свикнал да заграждаш...
Кажете, права ли съм или вече не се изискват тези неща 🙄
Огражда? В смисъл става дума за задачите с избираем отговор? Изпитният тест дори не влиза в индивидуалния плик. Спокойно може да си работи върху него. Даже е силно препоръчително, за  да пести време. Върху чертежите - с молив. Ако сбърка, трие. Чертежът обаче си остава. Накрая никой няма да гледа решенията от първа част. Задачите със структуриран отговор се проверяват машинно. Тези със свободен и описателните - от оценител. Но и за свободния отговор не се проверява решението. В бланката се записва само крайният резултат.

# 316
  • София
Дидева, става въпрос за задачите от втори модул, където трябва да се разпишат подробно. Напр. търси се лицето на триъгълник, тя намира S=36 кв.см и това го огражда, че да се виждало.

# 317
И моите деца си спестяват усилията, когато могат Simple Smile Но да, мисля че трябва ясно да се вижда отговора. Т.е. хубаво е да е написано отг.-? За "Дадено" не съм виждала в нито една задача разписано. Разбира се, че е по пригледно, но май сега не ги учат точно така.

Нашите бяха на квалификации този уикенд. Станаха трети, но при 4 отбора на квалификациите, не е голямо постижение Simple Smile Все пак е успех, че стигнаха до тук ( а и продължават борбата, защото вторите и третите продължават в допълнителни квалификации.)

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 12:21 от MollyBy

# 318
Здравейте, момичета,

имам една молба. Може ли някой да ми снима "Отговорите" към зелените карти за 6 клас, защото се оказа, че юнакът ги е изгубил.
Черпя 1 малиново  🍷🙂!

# 319
  • Варна
Моли, да са ви живи и здрави! Големи момчета, същински мъже! Браво!
И моята щерка беше на състезание днес, но не се представи според възможностите си. Хубавото е, че поне не го прие при сърце.
А казусът на Десита ме подсеща да питам по-знаещите, може ли да се огражда и подчертава нещо на втори модул въобще или би се счело за знак?

# 320
  • София
Някой изтри (или премести?) мейл в пощата докато го гледах. За пръв път реших да ползвам пощата Sad Харесах пробния на Вектор от март 2021г и не можах да сваля файловете.
Струва ми се, че и други мейли липсват в директория: БЕЛ пробни и олимпиади. Само там отворих и разгледах, затова съм сигурна, че има преструктуриране.
Дано не съм права!

# 321
Някое детенце от Пловдив да е ходило на пробен по математика в събота в търговската
интересува ме с каква трудност са били задачите?

# 322
  • София
silan, снимах ги, но са големи файловете и не ми дава да ги прикача. По-късно като се прибера ще ти ги изпратя от компютъра, ако някой друг не ти ги пусне преди това.
ЗаСлон, и аз не виждам пробен на Вектор от март по БЕЛ, само по математика видях. Определено файловете са пренаредени от последния път като влизах в пощата. Разгледай в Изпратени, доста неща има там.

# 323
  • София
Здравейте, някой да е чул за пробен присъствен изпит  през Май в София. Освен школа Ния, попаднах на реклама на школа Примерно за 19 и 21.5 , но за нея нищо не съм чувала.

# 324
  • гр.Варна
Моли, да са ви живи и здрави! Големи момчета, същински мъже! Браво!
И моята щерка беше на състезание днес, но не се представи според възможностите си. Хубавото е, че поне не го прие при сърце.
А казусът на Десита ме подсеща да питам по-знаещите, може ли да се огражда и подчертава нещо на втори модул въобще или би се счело за знак?
Къде ходихте на изпит вчера?В Материка ли?
И на мен ми е интересно дали мжое да се загражда?Аз мисля,че не би трябвало,но нека по-информираните се включат.

# 325
Здравейте, някой да е чул за пробен присъствен изпит  през Май в София. Освен школа Ния, попаднах на реклама на школа Примерно за 19 и 21.5 , но за нея нищо не съм чувала.
В ПЧМГ ще има пробен по математика на 16-ти май, от 12:30 ч..
https://parvamatematicheska.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b1%d0%b5%d … 0%bb%d0%b0%d1%81/

# 326
  • Варна
Bonanza, за друго състезание ставаше дума (в случая по стрелба). Не мога да й причиня повече ПИ - в школата, макар и онлайн правят всеки месец. Не съм чула за присъствени ПИ във Варна тия дни.

# 327
  • гр.Варна
Bonanza, за друго състезание ставаше дума (в случая по стрелба). Не мога да й причиня повече ПИ - в школата, макар и онлайн правят всеки месец. Не съм чула за присъствени ПИ във Варна тия дни.
Точно в Материка изминалият уикенд имаше присъствени пробни изпити и младежа ходи,но не е очарован.
Имало сгрешена задача,повече задачи от нормалното с отворен отговор,а във втори модул е имало задача за успоредник(решил е 2/3 подточки),а него са го взели съвсем скоро.
Днес звънях в СМБ,но засега са дистанционно при тях.

# 328
Във "Вектор" ще има присъствени ПИ, но чак на 29 и 30.05. Записването е тази седмица.

# 329
  • Ланкър, планините Овнерог
В школата, към коята щерката ходи на индивидуални уроци по БЕЛ ще имат ПИ-та.
16.05 - БЕЛ
23.05 - Мат
Интерлогос е школата, от тази седмица уроците ще са присъствено, предполагам, че и пробните.

Общи условия

Активация на акаунт