Седмокласници 2020/2021 - Тема 12

• 30 526
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Тази година в НПМГ не се осъществява прием в Софтуерни и хардуерни науки, т. е. в ДПП няма такава паралелка. Информатиката е задължителен профилиращ предмет за две от математическите паралелки. Сравнението между професионална и профилирана паралелка трудно може да се събере в две изречения, но можете да погледнете примерно учебните планове.

# 526
Здравейте ,
днес закупих справочника на Вектор и вътре на стр.11 на едното място пише да използват химикалка ,която пише черен цвят ,а по-долу пише да пишат с химикал син цвят .

# 527
Справочникът не е официален документ за разлика от Наредба 11 и правилата за информационна сигурност, утвърдени със заповед на министъра на образованието, съгласно които химикалът трябва да е черен.

# 528
Абсолютно съм съгласна ,просто ми направи впечатление ,че е допусната грешка.

Справочникът не е официален документ за разлика от Наредба 11 и правилата за информационна сигурност, утвърдени със заповед на министъра на образованието, съгласно които химикалът трябва да е черен.

# 529
  • В центъра на моретата
Здравейте,
Знам, че ми е много тъп въпроса, ама нещо се обърках с тези пликове като четох инструктажа  - квесторът ще им даде плик за поставяне на телефона, а отделно те трябва да си носят прозрачен плик за чанта и дреха? Това нормална найлова торба с дръжки ли се счита?
И относно химикалите - допуска ли се черен тънкописец  или химикал  с гел, защото снощи на РС подчертаха изрично да е тъмен химикала? Относно моливите - ще взема меки - В или 2В, взела съм перомолив с мек графит, но не знам дали допускат за се ползва.

# 530
  • София
Моето мнение за торбички, химикалки, линийки, моливи и пр. е, че колкото по-прости са, толкова по-добре.
Никакви тънкописци, гел и подобни. Най-прост черен химикал, проверен как пише, разбира се.
За торбичката, смятам да взема от онези за храна с пластмасовата закопчалка отгоре, която се придърпва (не знам дали го обясних правилно).

За мен "Джон Атанасов" е алтернатива на ТУЕС.
НПМГ е по-близо до МГ.

dechy, писах ти ЛС.

# 531
  • В една далечна галактика...
Тази година в НПМГ не се осъществява прием в Софтуерни и хардуерни науки, т. е. в ДПП няма такава паралелка.

Аз и да гледам планове, нищо не разбирам Simple Smile Значи разчитаме на ТУЕС Simple Smile Тази година какви и колко ще бъдат паралелките там? Аз не мога да се ориентирам от сайта на РУО.

ПС:
Опс, виждам, че са  обявени 78 места за специалност Системно програмиране и 26 за Компютърни мрежи. Ориентирах се! Simple Smile

# 532
  • гр.Варна
Моя приятелка се похвали във фейса,че синът й е приет в АК.
Дано и други момичета ни зарадват с подобни успехи Simple SmileЧакаме новини!

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 12:50 от Bonanza

# 533
Купих 4черни химикалка, комплект линия триъгълник и транспортир (малки такива) и справочника. Моливи и гуми у дома тази година с лопата да ринеш. Съпругът ми пита не ме ли гризе да отворя справочника. Ми не, не ме гризе... по - скоро ме е обляло чувство за задоволство, че съм  свършила отново част от  работата, която се изисква да бъде свършена от мен.

# 534
Момичетааа, хваля се Simple Smile! Младежът е от първите 20 (имам подозрения, че ни чете и да не се разсърди, ако напиша точното място), с 13 % на съчинението. Трябва да им вярваме на тези деца повече😘! Резултатът е постигнат без допълнителни уроци и никой не го е учил как се пише съчинение, но постоянно му повтарях инструкциите от форума. Безценна е помощта ви❤! Черпя ви🥂!

# 535
  • Варна
Ех, че хубава новина! Браво, Силан, поздравления за момчето! Много успехи и занапред му желая.
Чакаме и други да се похвалят и да ни изпълнят с надежди Simple Smile

# 536
  • гр.Варна
Момичетааа, хваля се Simple Smile! Младежът е от първите 20 (имам подозрения, че ни чете и да не се разсърди, ако напиша точното място), с 13 % на съчинението. Трябва да им вярваме на тези деца повече😘! Резултатът е постигнат без допълнителни уроци и никой не го е учил как се пише съчинение, но постоянно му повтарях инструкциите от форума. Безценна е помощта ви❤! Черпя ви🥂!
Честитооооо!Сигурна съм,че щастието е огромно и от тук насетне ще дишате по-леко!

Браво!

# 537
  • Варна
Silan, поздравление за сина ти! Желая му много успехи, здраве, щастие и благополучие!

# 538
  • София
И аз съм с колежанин. Simple Smile Вече дишам по-спокойно. За мен нещата продължават, но младежът заяви, че за него са приключили. Ще видим тая работа...

# 539
  • Варна
И аз съм с колежанин. Simple Smile Вече дишам по-спокойно. За мен нещата продължават, но младежът заяви, че за него са приключили. Ще видим тая работа...

Честито и за твоето синче! Жив, здрав, щастлив и успяващ да е младежът!

Общи условия

Активация на акаунт