🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 027
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
Връзкар си е Рафи, не виждам защо ще отричаме очевидното. Това не му пречи да е талантлив. За мен образа на Васил Найденов беше една идея преигран.
Той и Васил Найденов преиграва, когато почне да импровизира Joy

# 691
Не знам дали е връзкар, но, ако ще е такъв, поне да е талантлив, та да не се налага насила да го бутат. Мен нещо леко ме подразни в образа на В.Найденов, не изпълнението, може би в грима, непрекъснато на Къци ми напомняше, не на В.Найденов. Но пък колко пъти го рязаха Рафи, когато си беше точно за първото място? Добър е, факт!

# 692
Ясно се вижда, само за секунда разбира се, но все пак се вижда, че Фики е разочарован от факта, че не печели. Но това в никакъв случай не го прави лош човек. Дори напротив - прави го съвсем нормален човек, който се е надявал на победа. Определено предпочитам да видя съвсем естествено разочарование, отколкото лицемерна радост на чужда победа. Тогава яда от загубата изпъква още повече.

# 693
Не разбирам защо е това разкостване на Фики. Нормален човек, комуто е присъщо всичко човешко.  Ами ако  беше скочил неистово  от  радост за  победата   на Рафи, тогава  какво ?   "Лицемер, злобен мазен чалгар....." И защо трябва да се преструва на щастлив и да не покаже малко огорчение? Ей няма угодия. Аз ги харесвам и двамата - Рафи и Фики. И мисля, че всичко си е ок.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 14:32 от cardhu

# 694
Гледах му гримасата на Фики, гледах я не знам колко пъти, като на от болка ми прилича. Чак толкова, направо физически, да го е заболяло от победата на Рафи, не знам що не ми се вярва. Но това само по снимките и клипчетата, иначе само той си знае. Даже когато държеше детето си на сцената, не намирам снимка, като че ли пак не беше нещо в настроение.

# 695
  • Козлодуй
Благодаря на всички които коментирахте сезона Simple Smile Надявам се да не е последен защото Маги намекна че ще е последен и се надявах вие които четете социални мрежи да внесете яснота по този въпрос та четох и гледах внимателно не разбрах точно Simple Smile
И аз се радвам за победителя макар че гледах с един ден закъснение нарочно прескачах всяка информация за шоуто и си мислех, че ще е Фики и останах изненадана приятно Simple Smile

# 696
Гледах му гримасата на Фики, гледах я не знам колко пъти, като на от болка ми прилича. Чак толкова, направо физически, да го е заболяло от победата на Рафи, не знам що не ми се вярва. Но това само по снимките и клипчетата, иначе само той си знае. Даже когато държеше детето си на сцената, не намирам снимка, като че ли пак не беше нещо в настроение.

Фики правеше тези гримаси още преди да обявят победителя. и на мен ми приличат на такива от болка.

# 697
  • София
Разбира се, че Фики прави гримаси и се държи за корема, защото го БОЛИ. Не му беше добре, много преди обявяването на финалното класиране - затова направих двете GIF картинки, тази, която labrex е поставила в мнението си по-горе и другата, когато обявяват резултата и Михаела отпада.

# 698
Леле, как не ви омръзна 4 дена да го претаквате като зеле на балкон - корем ли го боли, глава ли? Даже се учудвам, че никой досега не прерови и миналата година дали не го боляло и тогава нещо.

# 699
# 700
  • София
Не знам дали е връзкар, но, ако ще е такъв, поне да е талантлив, та да не се налага насила да го бутат. Мен нещо леко ме подразни в образа на В.Найденов, не изпълнението, може би в грима, непрекъснато на Къци ми напомняше, не на В.Найденов.

И аз така си помислих, защото и гледах с половин око. Хем от една страна ми напомни на Къци, който имитира Васил Найденов, а от друга - мисля, че не му се получи съвсем, преиграно беше.
Но аз нямах изявен фаворит, така че каквото такова. И Фики да беше спечелил щях да съм ок.

# 701
Не съм съгласна. Графа е доста успешен такъв.
И този къв певец е, мрънка и нищо повече. И за тези които не са запознати, да кажа че Графа имаше родители които му дадоха тласък, така че надали щеше да знае за него някой, айде да не изброявам и други такива като него. Славин, Рафи, Християна са талантливи и гласовите изпълнители които ще го сложат в малкия си джоб. Съжелявам ако съм малко остър, вие имате мнение, уважавам го, но и аз също имам.

# 702
Помним, помним, голямо бутане беше на Графа. Той на дъртини се разви по-добре.

# 703
Графа като дете още пееше една песен за едни мандарини, по времето, когато имаше 1-2 телевизии в държавата. Това си е сериозно рамо още от малък да те знаят и канят.

Честито на Рафи!

Материалната награда е въпрос на рекламни договори, не на това дали победителят ще я кара след това или не, макар че в други държави и сфери има и такива договори - определени известни хора са длъжни да карат определени автомобили за известно време, но там говорим за съвсем други случаи и финанси. Практика е със спортисти и артисти на запад, където и хората си купуват предимно нови коли.

Казвате, че нямали нужда от такава кола. На мен пък ми се струва, че само чалгаджиите имат финанси за по-солидни коли. Рафи не е милионер, да си я кара със здраве или да прави с нея каквото прецени.

Относно коментара на Емрах, че не можело всеки епизод брат му да печели и накрая Рафи да е първи - ами, може! Арменците, които вярвам са подкрепили Рафи, са умни хора. От един момент нататък видяха, че той е сигурен за финала и са си спестили смс-те за много от предаванията и са ги пуснали на финала. А и по този начин са успокоили феновете на Фики, които са мислели, че е сигурен победител и може би не са пускали толкова накрая. Арменска хитрост се нарича това. Феновете ми са по-хитри от феновете ти Grinning

# 704
  • DE
Неприятно е това взиране кой какъв е, Рафи е талантлив, направи най-добрите образи през сезона, затова победи.

Общи условия

Активация на акаунт