Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще има ли външни лица на класирането (граждански контрол)?
Какви са допълнителните точки за ясла в рамките на района?
Какво е мнението за отключването на системата за допълване на критерии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще има ли външни лица на класирането (граждански контрол)?
-
Какви са допълнителните точки за ясла в рамките на района?
-
Какво е мнението за отключването на системата за допълване на критерии?
-
Какви действия могат да бъдат предприети след отключване на системата?
-
Как работи системата за записване в детски градини?

Аз се занимавам с финансово право. Направо съм в непреодолим конфликт на интереси, защото съм си открила банкови сметки. Новосъздадената фондация Т.О.Н.И да дойде да си изплаче мъката тук, че няма как да я прихвана във ФБ. Поне да се разведрим малко преди класирането за 1 клас днес в 17 ч.
Беше против това че СНБМ води дела срещу СОС и СО, а самата тя чрез адвокат е образувала съдебни производства или поне беше, не знам подробности. Лъска кратуната на Генчо щото Чобанов вече го няма, а унгареца още се ослушва и се опитва да вдене, че детските градини не са НДК. Не иска да се конфронтира словесно със СО, а само с директори и учители, на РГ двама юриста отсреща й идват в повече. Освен че се хили като човек със здравословен проблем, /не се подигравам, дано е взела мерки/, проявява крайно невъзпитание по различни начини. А това че се обръща към повечето със собствено име е неприятно на всички. Колям купон е