Емоционално недостъпни мъже

• 20 650
  • 591
  •   1
Отговори
# 360
Всичко е до финансова интелигентност. Няма да си купуваш Есте Лаудер, а Мейбълин (мойта спирала не я заменям за нито една скъпа такава). Не пазаруваш от скъпи магазини от мола, а от по-малки, където също има хубави и модерни дрешки. Правиш си домашна храна, с която да изкараш поне 2 дни. Изобщо разчет на разходите. И не е нужно да се запускаш разбира се. Ама ние не говорихме ли за мъже в тази тема? 

# 361
Темата от такава за мъже премина в тема за овце. Явно има причина.

# 362
  • France
Да, странно е.

Може случаят тук да не е такъв, но е изключително неприятно да съчувстваш на някой, да търсиш решение на проблемите му и накрая да се окаже, че се пързаляш

# 363
  • София
Брей, къде ги дават тези пари за пастири, я кажи, ама неанонимно? Аз съм чувала за 50 стотинки на глава добитък.
Много ме кефят такива съвети. Особено като са анонимни.
В Гигинци.

# 364
Аз също прочетох и си изтрих поста с предложението....
Иначе екипировката ми е качествена и щеше да пасне на парфюмите, гримовете и професоналната козметика за коса Simple Smile
В крайна сметка, вместо два шампоана на Керастаз ще си купи едни горе-долу подходящи планински обувки.

# 365
Е как, някой реши, че авторката си търси шугърдеди , понеже са й високи претенциит е, и айде...

Брей, къде ги дават тези пари за пастири, я кажи, ама неанонимно? Аз съм чувала за 50 стотинки на глава добитък.
Много ме кефят такива съвети. Особено като са анонимни.
В Гигинци.
Не откривам писмен материал.

# 366
Аз мисля, че примерът беше даден просто с идеята да се наблегне, че за определени дейности се взимат доста добри пари, а не конкретно авторката да се занимава с това. По-скоро да се усети, че с нещо което не мисли може да спечели добре.
Защо не опиташ с административна работа в по-малка фирма? Може да не е по специалността ти, но всичко зависи от фирмата и самата работа. Не е нещо тежко, ще изкарваш прилична заплата и ще имаш самочувствие, пък и контакти ще завържеш. Може да ти хареса.
Няма работа за 2к без мислене. Може да не искат висше, но без някакви качества не става.
Аз работя административна работа в малка фирма и съм човекът-оркестър , вкл.с физически дейности, за доооооста под 2к. Бих изпитвала големи съмнения какво точно прави и как е бил нает някой, който взима толкова пари, за да си клати топките.
И аз работя на административна работа в неголяма фирма, но е свързано с голяма компютърна грамотност, общуване и съвместяване на дейности. Има обаче и много предимства. Но да ти кажа ми е доста по-спокойно отколкото на някои други хора, взимащи цифра пари, но нервната система е на предела.
Да опита, какво губи Wink

# 367
  • София
Какъв, в Джобса ли?
Ако желаеш да пасеш биволици за тия пари ,хващам те за ръчичка и те водя.
Обаче, ако някой е заблуден като потребителката и си мисли, че работата коства 0 - сериозно, ама сериозно се е объркал.

# 368
Какъв, в Джобса ли?
Обаче, ако някой е заблуден като потребителката и си мисли, че работата коства 0 - сериозно, ама сериозно се е объркал.
Не в джобса. Все някъде трябва да има ШОК новина, че на чиляк с второ отделение дават куфар пачки всеки месец да оперира с биологични единици.
П.п. за костването  съм съгласна.
И аз работя на административна работа в неголяма фирма, но е свързано с голяма компютърна грамотност, общуване и съвместяване на дейности. Има обаче и много предимства. Но да ти кажа ми е доста по-спокойно отколкото на някои други хора, взимащи цифра пари, но нервната система е на предела.
Да опита, какво губи Wink
Да де, същото, ама парите са малко.

# 369
  • София
Кажи къде са тези биволици, да ходим там за мляко и масло, че не останаха много из България.
Друго си е овчицата, неслучайно е символ на тип характер и поведение. А биволицата - хем голям добитък, хем лесно раздразнителен.

# 370
Аз не мога да преценя дали е реално това с немотията или не. Ето от една друга тема:
"Лейди, тази кола съм я карала едва 4 пъти. Дадоха ми я преди 2 седмици.
Мечтая си за друга, но съм безработна в момента, буквално на прага на мизерията и дори бензина ми изглежда лукс, къде пък друга кола. Благодаря все пак за съвета, оценявам го.
Благодаря и на другите които се включиха и смятат да се включат със съвет и помощ."

На мен не ми се струва да има противоречие в това, че е купила скъп парфюм за РД на майка си, и че майка й я тормози. Все пак те живеят заедно. А от къде пари за парфюм и защо си мечтае за козметика и обикаля моловете... може парите да са назаем, или да си е продала нещо - нали си продава вещите. Ае безработна, може да си плакне очите в МОЛа, а после да си купи парфюм за себе си за 8,50 лв, както видях в още една тема.
Не мисля, че жената е неискрена, изглежда ми съвсем открита.

# 371
майка ми ме тормози и физически и психически, нямам къде да отида и да избягам. Расла съм под похлупак, никакви контакти, а и защото повечето мъже бягат като има разкажа как е вкъщи. Да, нямам особен опит с мъжете, защото когато съм искала да излизам вечер с мъж майка ми ме заключваше и после не ме пускаше обратно вкъщи оставяше ме на улицата. Крещеше че съм курва и целият блок разбираше отделно че нямаше къде да отида. Така с години не смеех да излезна вечер, сега също ми е терсене няма ли да се случи отново и излизам главно през деня. Въобще живота с психически болен човек е много труден. Да отчаяна съм, защото всеки ден ми е ужасен. Майка ми ме обижда без повод, постоянно крещи по мен без явна причина просто така. Аз се разстройвам, плача.
Да, отчаяна съм, но какво мога повече да направя. Буквално имам вече 2 стотинки в джоба.
Наречете ме параноична, но за мен това не е нормално просто, тя се мята от крайност в крайност. Или лъже тук, или по другите теми, в които търси якета и гримове, просто си дрънка да се намира на работа. И двете не са нормални в моите очи за човек над 30- те.

# 372
  • София
Куку, в Гигински манастир Св. Св. Кузма и Дамян. Чудесна разходка може да си направите.

Авторката иска да е това, което не е.
Какво чудно има.
Аз във форум мога и пентхаус в Ню ЙОРК да имам.

# 373
  • София
Чакайте, обикаляне по моловете не е равнозначно на пазаруване. А тя е относително млада, за тях това е форма на развлечение.

Но това за майката наистина е съществено противоречие. Ще седна да търся специално Лер дю тан (защото е много стар парфюм, и моята майка го харесваше) за някаква тиранична майка.
И веждите видях...

# 374

Авторката иска да е това, което не е.
Какво чудно има.
Аз във форум мога и пентхаус в Ню ЙОРК да имам.
Може, ама тогава едва ли ще се жалваш, че нямаш пари да си купиш тоалетна хартия. Имаше тук преди време една хубостница, дето се представяше като голям патрон, ама с постоянство го правеше. Може да я хванахме накрая по друг начин, ама жената с постоянство си градеше имиджа тук.

Общи условия

Активация на акаунт