Темата на ИБО🦅 ***Doğduğun Ev Kaderindir с Демет Йоздемир***Птичи полет/Кuş Uçuşu # 73

• 49 014
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, и аз се надявам да не е истина.  Може би защото съм идеалист, а и вярвах, че това между тях е много силно и истинско, а и изглеждаха много влюбени.  Имат дете все пак, за което си заслужава да се борят за брака си. По всички медии е разпространена новината. Гледах видео от някакво предаване, в което единият от участниците потърси някаква общ негов и на Челиккол приятел, който потвърди, че новината е вярна. А според онова,  което прочетох Ибо и Михре от месеци насам полагали усилия да спасят брака си заради Али, но не се получило и накрая взели решение да се разведат по взаимно съгласие. Все още няма отговор нито от Ибо, нито от Михре. Но както си бяхме писали преди няколко месеца по темата, може и сега да ги отмине тази горчива чаша. Все още не приемам изтеклата информация за вярна, може би защото ми се иска да не е, докато няма изявление и от двамата.
Сетих се да допълня. Преди време питали Михре и тя  казала, че искала да имат второ дете - момиченце и даже избрали  и име.
Та не ми приличат на двойка, която иска да се раздели. Факт, Ибо има много ангажименти в последно време и вероятно липсата му от дома е рефлектирала в отношенията им. Но пък изглеждаше посветен на семейството във всеки свободен момент. Да видим.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 23:06 от yakut

# 631
Привет Hug
Новините за Ибо са тъжни, каква е истината само те си я знаят.
И двамата ще намерят спътници в живота, само Али няма да расте с майка си и баща си в истинско семейство. Той ще бъде най- големият потърпевш.
Няма слухове за изневери , явно друга е причината.
Ако е вярна информацията за Михре, тя преди да се омъжи, не знаеше ли какво работи Ибо , че не може да свикне с този начин на живот?! Вече писах, че те си знаят...
Във всеки брак има кризисен период, дано го преодолеят...

# 632
Допускам да е тъп ПР трик за събуждане на интереса към Ибрахим, тъй като и той остарява и много млади и красиви мъже идват след него. Образа на мачо от филмите не се покрива със семейния човек. Дано да е това. Ще е жалко, ако е кривнал. Не че ще му е за пръв път. Но не ми се иска да е това.

# 633
  • на земята
Михре е потвърдила,че са разделени в турската преса.
Явно си е вярно
Едва ли ще ползват този начин за събуждане на интерес.
Уточняват също ,че те са имали проблеми не от сега.

# 634
Лаленце, заглавията в пресата бяха доста провокативни и навеждаха на мисълта за развод или с въпрос дали се развеждат. Като се зачетеш обаче разбираш, че са разделени от известно време, като в някои публикации пишат, че не са заедно от 12 юни. Това е от времето на първата за тази година новина  за тяхната тяхната раздяла. После дойде Кападокия,  РД на Бирдже и някакви снимки на плажа. Изобщо идилия. В статиите пишеше още,  че са свалили халките си и Михре изтрила снимки от инстаграм. Тя потвърдила, че преминават през такава фаза в брака си  и че са разделени, т.е. не живеят заедно, но не са  официално разведени.  Не се говори още за развод според мен.
Апропо,  какви случаи има в живота. Развеждат се, а после се събират,  даже и пак подписват. Живот! Simple Smile

# 635
  • на земята
Те си знаят,просто споделих какво съм прочела.
За мен този брак няма как да съществува вече,за 4 години колко пъти раздели и събиранки.
Ясно е като бял ден,че е от ден до пладне както се казва.
Дано поне се разбират заради детето.Но сега се сещам,че прочетох,че са коментирали за развод по взаимно съгласие.

# 636
Да, в предишните публикации се говореше за развод по взаимно съгласие. Откъде е изтекла тази информация, ей в това е въпросът? В отговора си Михре потвърждава, че са разделени, но това все няма официален характер, което би означавало, че засега не е коментиран развод. Поне тя не говори за такова нещо.

# 637
Привет момичета! Весело посрещане на новата 2022 година!
Да повдигнем духа на групипичката с хубава новина. Както винаги играта на Ибо от сърце и душа продължава да дава страхотни резултати. Личи си, че си обича работата и я върши с огромна любов. Рейтингът е леко надолу, но пак е супер.

# 638
Якутче, благодаря!
Точно днес видях рейтингите и си помислих, че бавно, но сигурно Чукурова пак зае място сред добрите и това много ме радва.

Бързо да ви пожелая весела нощ и хубава година догодина! 😂
И когато се свестите, пак да се съберем на сладки приказки! 🧡

Ето, че първа се разписвам в новата година.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 01:11 от pepel_ot_rozi

# 639

чнг  на всички
 само здраве  и благоденствие  през новата  2022 г.

мерси за новината за напредъка в рейтинга

# 640
Честита Нова година!
Да e здрава и щастлива, с много  смях и късмет!

# 641
Честита нова 2022 година! Нека през   годината бъдем здрави, щастливи, в хармония със себе си, да даваме повече  любов и внимание на семействата си и на своите близки.
Да не забравяме да подхождане с хумор и посрещаме с усмивка някои житейски ситуации.
Наздраве, момичета!

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 17:17 от yakut

# 642

Kissing Heart Бъдете здрави и щастливи през новата година!

Да, семейство Челиккол не са заедно, но дано намерят път обратно. Михре изглежда усмихната, лъчезарна, енергична. Покрай популярността си край Ибо има поле за изява, доста е активна в Инстаграм, публикува от живота си и рекламира различни продукти. След Ибо ще ѝ остане известността, но за съжаление Али ще бъде едно от многото деца, отглеждани от самотен родител, както каза и Лилимчето. Жалко.

Само може да гадаем за причините, но моите предположения са плейбойският характер на нашето момче и ревнива жена. Кой не би ревнувал, дори и само от красивите екранни партньорки? Grinning Трябват свръхчовешки сили да запазиш семейния уют при такива обстоятелства.

Ще си починем тази седмица от сериали, но нямам търпение да идва другата, че ме чакат един куп нови серии, след като старите свършиха на интересни места. Grinning

# 643
# 644
Момичета, ето го наш Ибо във филм за Мевляна, да му се порадваме.

https://bg-mam.ma/p/1356157/44073175

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 02:49 от pepel_ot_rozi

Общи условия

Активация на акаунт