Чакаме със свити сърчица Коледните чудеса! ❤ - Декемврийски бебета 2021 (Тема 2/2021)

• 27 450
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
  • Шоколандия
Непременно ще посетя и друг, не само заради второто мнение, а защото не искам да раждам в заведението, в което работи моят АГ. Макар и след 8 години още ми държи влага от престоя с първото ми дете и отношението на персонала към мен и бебето. До ден днешен ме свива под лъжичката, когато мина от там... Съмнявам се нещата да са се променили. Насочила съм се към частна болница, затова и ще се следя на 2 места, и в случай че си допаднем с другата АГ, да родя при нея.

# 556
къде не искаш да раждаш?

# 557
  • Шоколандия
Окръжна болница (Варна)

# 558
Здравейте, дами,
Влизам с едно питане - днес ми предстои БХС (най-накрая!) и да се запиша на женска консултация. АГ каза - направление номер 3, навсякъде чета за това направление номер 3, но на моето напраление, което ЛЛ ми даде, не откривам никъде къде пише, че това е направлението. Пише, че ме насочва към акушер-гинеколог, пише някакъв код МКБ Z34.0 (да не би да е това? Излиза ми, че това било за Наблюдение върху протичането на нормална първа бременност), и отдолу пише, че се изпраща за първоначален избор на специалист АГ - програма "Майчино здравеопазване".
Притеснявам се да не ида там и да се окаже, че не съм с правилното направление.

# 559
Moята АГ ми каза направление под №9 изришно -майчино здравеопазване, защото цитирам "другото няма да свърши работа" Hands V

# 560
Това 9 го пише срещу - първоначален избор на специалист АГ - програма "Майчино здравеопазване".
Дано да е това Simple Smile

# 561
  • до най-прекрасния мъж
Това е. Направлението се води номер 3, а отдолу в опциите се избира 9 - първоначален избор на АГ по програма Майчино здравеопазване. Дано го цитирам правилно като текст. И моят лекар ми беше казал Направление номер 9, та се убих да го търся, че не ходих лично и трябваше да напиша точно какво ми трябва. Свърши ми работа.

# 562
По въпроса с обременяването - аз правих такова точно преди да забременея. Тогава спазвах условията за 12 часа глад и първото пробовземане да е преди 8:30. Сега ако искам да пусна КЗ и инсулин на гладно, за да бъде точно трябва ли пак да спазя тези условия?

# 563
Алисън, виж може би в сайта на лабораторията за самото изследване? Харесвам сайта на Синево, защото има доста инфо за изследванията и подготовката.

Аз се лутам със следенето по каса, последно имах фонд в работата и си ходех в Токуда, та тотално не знам ДКЦ-тата. Проучих, че за София е препоръчван д-р Константин Ташков. Но и много се чака, изглежда.

За момичетата в София, записахте ли се по каса някъде и дали имате препоръки? Благодаря!

# 564
Мами, здравейте. Ходих на лекар. Каза да продължим с легловия режим, за да се залепи напълно а и с хапчетата. Излязоха резултатите от БХС може ли малко разяснения по тях, защото не са ми много ясни. Благодаря ви предварително.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 12:46 от gabby92

# 565
Габи, нисък е риска за всичко, доколкото разбирам, но не съм нито лекар, нито професионалист.
Щом трябва ще лежим...
Аз започвам леко да се сдухвам вече, ако мога да съм честна. На много лекарства съм, а продължавам да си имам контракции. Не знам вече какво трябва да направя, нещо аз ли бъркам Weary а има още тооолкова много време до 36 седмица, че лошо ми става само като се замисля. Ще търпя всичко, но чувството за безпомощност ми идва в повече.

# 566
Габи, нисък е риска за всичко, доколкото разбирам, но не съм нито лекар, нито професионалист.
Щом трябва ще лежим...
Аз започвам леко да се сдухвам вече, ако мога да съм честна. На много лекарства съм, а продължавам да си имам контракции. Не знам вече какво трябва да направя, нещо аз ли бъркам Weary а има още тооолкова много време до 36 седмица, че лошо ми става само като се замисля. Ще търпя всичко, но чувството за безпомощност ми идва в повече.

И аз се чувствам по същия начин, но щом трябва да лежим и това е.

# 567
Момичета, аз влизам с морска вълна. Animal Fish Animal Whale
Тези от вас, които мислят да ходят на море живот и здраве, с какви бански ще сте? На мен ми се иска да съм с цял, ама за бременни това, което видях в нета много не ми харесва. Някави предложения? Nature High Brightness

# 568
  • Шоколандия
Аз и с предната бременност така процедирах. Ползвах моя си бански, но отгоре обличах някаква плажна рокля, за да не ми се пече коремът и така седях, задължително под чадъра. Като гледам времето тази година... Живот и здраве ноември може и да става за плаж...

# 569
Аз и с предната бременност така процедирах. Ползвах моя си бански, но отгоре обличах някаква плажна рокля, за да не ми се пече коремът и така седях, задължително под чадъра. Като гледам времето тази година... Живот и здраве ноември може и да става за плаж...
Joy ама как, аз тогава ще раждам?
И аз съм решила това да пробвам като добавя и редовно мазане с фактор 50 за бебета.

Общи условия

Активация на акаунт