Чакаме със свити сърчица Коледните чудеса! ❤ - Декемврийски бебета 2021 (Тема 2/2021)

• 27 437
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
Да, мериха я през корема последно при мен.

О, не знаех това за 16-17та седмица, паднах се за следващ час в МЦ Сигридов в 15та, юли месец. :/

pgeober, успех и за твоя резултат! Хайде скоро да ги усещаме да ни риткат мъничко! 😊 Нямам търпение, хаха.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 19:10 от dее92

# 586
  • London
И аз съм все с ниско кръвно, пия си айрянчета със сол и мноого вода всеки ден.
Габи, щом си в леглото по цял ден е нормално да ти е още по-ниско кръвното. Моето като полежа пада до 80/40, а по принцип ми е 90-100 на 50-60. Неслучайно препоръчват леко движение при ниско кръвно, но в твоя случай няма как.

# 587
Здравейте, имам едно загубено бебче миналата година в 16г.с. Защото някой не си свърши работата. Сега съм в 11 г.с назначиха ми генетични изследвания . Излезе ЧЕ имам тромбофилия . Сега всяка вечер си слагам Фраксипарин.  Чувствам се добре моето мнение е да говорите да ви пуснат такива изследвания ако имате проблем . Предния път през три дни бях болница с кръвоизливи.  Пожелавам ви здрави пухкави бебчета!!! ❤🍀❤

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 00:25 от Mimssss12.12.20

# 588
  • London
Момичета, някоя друга да не е пускала генетични изследвания ? 🙄
Последно време само това чета и започвам да се филмирам. Нито английските ми лекари, нито българските го споменаха. А нямам физическата възможност да се прибера в България и да си пусна подобни изследвания.

# 589
Последно време само това чета и започвам да се филмирам. Нито английските ми лекари, нито българските го споменаха. А нямам физическата възможност да се прибера в България и да си пусна подобни изследвания.
Генетични се пускат обикновено , ако си ин витро или , ако имаш няколко спонтанни аборта. Предполагам ти следят редовно кръвотока и е наред.

# 590
  • London
Благодаря ти, Ирен.
Да, казват, че всичко е наред с кръвотока към бебето.

# 591
Ами аз не съм пускала никакви генетични, защото нищо не го изисква.
 Ако всичко е наред не виждам смисъл, но ако си от по-притеснителните, може и да пуснеш, ако ще ти даде спокойствие.

# 592
  • London
Не не, не съм от толкова притеснителните, но последно време това чета основно из форум и фб групата, та ми стана интересно дали всички отиват да си ги пускат или само аз не 😂

# 593
На мен ми ги назначиха, без да имам загуби и без да съм инвитро, и да, излезе че имам нисък риск от тромбофилия, но не съм на терапия, защото за момента няма нужда. Следят ми кръвотока, артериите и през 3 седмици пускам кръвни изследвания. Тромбофилията не е болест и мутациите показват, че има риск, но може и да не се отключи през цялата бременност. Така се надявам да бъде и при мен. Като изключим форума, никой от моите близки и познати не се е тествал и не е бил на терапия. Тоест много хора никога не разбират, че имат риск, защото той просто не се проявява винаги. Прекаленото разреждане на кръвта също не е ок. Важно е лекар да следи нещата

# 594
Добро утро, момичета! 💝
Да ни е на късмет новата темичка!
Не се видях в списъка, аз съм с термин 02.01. Simple Smile
Аз пия фемибион и фолиева киселина. Уж във Фемибиона има ама ми се струва недостатъчна.
Има ли някоя мама в темата с дете под 2 години? 🤪
Еха, тъкмо се чудех ще ме приемат ли в темичката за декември, че и аз съм с термин 02.01.2022… но то е ясно, че няма да го дочакам 😀

# 595
  • София
Е ако не си решила 100% секцио, нищо не се знае може и да го дочакаш Simple Smile И аз с миналата ми бременност си мислех, че няма да дочакам термин (даже се записах да раждам в Токуда, че е с добра неонатология, ако бебето се появи много рано). Но пък дочаках и термин и даже се роди ден след термин Simple Smile

Добро утро, момичета! 💝
Да ни е на късмет новата темичка!
Не се видях в списъка, аз съм с термин 02.01. Simple Smile
Аз пия фемибион и фолиева киселина. Уж във Фемибиона има ама ми се струва недостатъчна.
Има ли някоя мама в темата с дете под 2 години? 🤪
Еха, тъкмо се чудех ще ме приемат ли в темичката за декември, че и аз съм с термин 02.01.2022… но то е ясно, че няма да го дочакам 😀

# 596
На мен ми ги назначиха, без да имам загуби и без да съм инвитро, и да, излезе че имам нисък риск от тромбофилия, но не съм на терапия, защото за момента няма нужда. Следят ми кръвотока, артериите и през 3 седмици пускам кръвни изследвания. Тромбофилията не е болест и мутациите показват, че има риск, но може и да не се отключи през цялата бременност. Така се надявам да бъде и при мен. Като изключим форума, никой от моите близки и познати не се е тествал и не е бил на терапия. Тоест много хора никога не разбират, че имат риск, защото той просто не се проявява винаги. Прекаленото разреждане на кръвта също не е ок. Важно е лекар да следи нещата

Какви кръвни пускаш? Д-димер, фибриноген, разни подобни или?

И аз съм с (уж не толкова сериозна) тромбофилия. Преди бях на аспирин, но вече не съм с терапия. Почти не засегнахме темата на БХС и ме е яд сега, че не попитах повече за бъдещо успокоение Grinning

# 597
dee92 Да, фибриноген, протромбиново време, артт и д-димер. За сега през 3 седмици ги пускам, по-късно май ще стане през 2. Но и кръвотока на ехографа е важно да се следи. Между другото момичета, излезе ми втората микробиология -отново не се изолират гъби и бактерии, но има левкоцити 😖 Док ми изписа Полижинакс, дано помогне.  Ще вметна, че нямам никакви симптоми като сърбеж, парене, цвят и мирис, просто прекалено обилно течение.

# 598
Алисън, и аз имах повишени левкоцити, и оскъдно кандида. Изписа ми 3 дни гино певарил и значително намаля, да не кажа на моменти изчезва течението. Но сега пак ще я питам, сърбеж и парене и аз нямах, но усещах странна миризма.
Предполагам, че полижинакса ще ти помогне, аз съм слагала преди години, имаше ефект.

# 599
dee92 Да, фибриноген, протромбиново време, артт и д-димер. За сега през 3 седмици ги пускам, по-късно май ще стане през 2. Но и кръвотока на ехографа е важно да се следи. Между другото момичета, излезе ми втората микробиология -отново не се изолират гъби и бактерии, но има левкоцити 😖 Док ми изписа Полижинакс, дано помогне.  Ще вметна, че нямам никакви симптоми като сърбеж, парене, цвят и мирис, просто прекалено обилно течение.

Полижинакс са добри и аз имах преди около месец лека инфекция и с него я лекува, после трябваше да изчакам седмица преди прегледа, че да се изчисти лекарството хубаво. Между другото обмислям да отида на независимо мнение при д-р Иван Тодоров в Стара Загора (откъдето съм и аз де).

Общи условия

Активация на акаунт