💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 304
  • 853
  •   1
Отговори
# 300
  • SF
Аз съм много доволна от развитието тази вечер! Не че Мохамед и Поли не заслужваха победата. Бяха досойни състезатели във всички игри до финала. Но Тина и Станимир са ми много симпатична двойка. Радвам се на настъпилото разнообразие.

Не разбрах каква беше нуждата да се стреля по прасето - време засичаха ли?  Ако Миро беше стрелял вместо Тина, можеше да имат две уцелени мишени. Малко съшиха правилата с бели конци.
Когато Тина и Поли не преминаха препятствието с ръцете, продукцията направо не знаеше какво правило да въведе. Така и не ни информираха какво им добавиха и как им сумираха вчерашните игри, с днешните... Тоя тайминг за нищо го нямат.

Утре ще се радвам и на двете двойки. Simple Smile

# 301
Не зная кой кога кои постове е редактирал, но и аз да кажа, че изказване от вида : "Повдига ми се от финалистите!" е показателно за нивото на казалия го, та дори и той да е авторът на темата.

# 302
  • earth
Всяко зло за добро. Поли сега може да се мотивира, да започне да се храни правилно и да понамали килограмите.

# 303
  • Испания
Понеже спорим с моя мъж...
Аз казвам,че паричната сума събрана от всяка двойка до момента,се дава само на тази,която спечели 1во място
Той твърди,че 4те финални взимат парите...??

Само тези, които са на първо място, получават спечелената до този момент сума.

# 304
  • earth
Не зная кой кога кои постове е редактирал, но и аз да кажа, че изказване от вида : "Повдига ми се от финалистите!" е показателно за нивото на казалия го, та дори и той да е авторът на темата.

Не ги разбираш тези работи. Това тук се нарича "усмихване." Усмихнал се някой на участниците. Голяма работа.

# 305
  • SF
За останалите три двойки остава само прекрасният спомен, че са били част от формАта.

Днес в На Кафе гледах Яница и Момчил, които споделиха, че в предаването са създали прекрасно приятелство с Дени и Дани. Аз се трогвах от приятелството между Момчил и Станимир, но за него дума не казаха.

# 306
Всяко зло за добро. Поли сега може да се мотивира, да започне да се храни правилно и да понамали килограмите.
Тя май го е направила, на една от снимките в темата , ми се видя доста отслабнала. Не слаба, но променена в добра посока.

# 307
Аз пък не мога да повярвам колко хора се радвали, че няма са слушат повече гласа на Поли. Какво толкова е говорила жената, има приятен глас и поне играеше. Хиляди пъти предпочитам нея пред това лигаво мрънкало с поведение на петокласничка и непоносими тембър и интонация за мен. Хайде да беше някоя сериозна състезателка да си затворя.. ушите, но не е. Иначе съм за Тяна и Иво.

# 308
  • SF
Че какъв глас има Поли?
Говори твърдо, уверено, заявява си позицията...
Очаквах накрая да се разплачат. Първо, защото напускат на метри от финала, а през цялото време бяха първенци и второ - защото можеше да обвини лош късмет на финала точно да не е в блестяща спортна форма. Тръгнаха си много достойно.

# 309
Това, че Тина е мръкнало, не прави Поли по-малко досадна 😁
Щом професор Гагарина е на финал , сигурно те ще победят. Дали ще Делнат парите с мяукащото ?  
Каста тази година е убийствен , чаках да се разгърнат, да видя втори план, нещо интересно, но не би .

P.S. Емо беше облечен като за Евровизия днес, да не са наели Кремена Халваджиан за стайлинга му ?

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 23:55 от dany_nik

# 310
  • SF
 От миналата година се смея на тоалетите на водещия. Обличат го като зелка -  едно върху друго: тениска, риза, блуза, суичер, сако, задължително качулка, носи и шапка. Може и елече, може и яке и елече. Като паднал в коша за пране е.

# 311
  • София

Един за друг (19.05.2021)
Сезон 2 Епизод 39

# 312
Във всеки случай предпочитам подобни игри за финал, отколкото недоразумението-мъчение от първия сезон...

# 313
Хора почвам да се замислям. Дали според Даниту хората с маските в къщата всъщност са били Мяу мяу и Миро, а не обичайните заподозрени? Уффф не знам, напрЕгнах се. Надявам се да разберем са клю-клю-то. Grinning

# 314
Гледах част от лайфа на Елена и Пламен, Яница и Момчил и казаха, че подкрепят Тина и Станимир на финала.

Едва ли е някаква драма. По-скоро Д2 са им малко по-близки.

Общи условия

Активация на акаунт