💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 228
  • 853
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:

Тяна и Иво не бяха длъжни да разделят наградата. Тина и Миро няма как да се имат за победители, защото е ясно. В първият сезон играта и развоя бяха съвсем различни. Въпреки подутата ръка на Пламен, той не се отказа. Реално нямаше завършили играта, както тук. Тяна и Иво влезнаха с цел реклама, парите не са им приоритет и подялбата само би им донесла повече суперлативи.

Какви суперлативи,  каква реклама ще им поднесе подялбата на парите?Колко зрители гледат това предаване и колко от тях знаят какъв бизнес има Тяна?От друга страна с 45 хиляди такава рекламна кампания може да се направи,  че свят да ти се завие.

Явно нямаш представа колко струва една реклама по тв за 2 седмици, отделно заснемането на рекламата, агенция и т.н. Какво печелят? Печелят, че името им се споменава с добро. Всеки би посетил салон, клиника, заведение, на човек, ползващ се с добро име в обществото, с филантропски наклонности, състрадателен, чувствителен, с голямо и хубаво семейство в розово. Вярвай ми, много хора знаят с какво се занимават и всичко е на един клик разстояние. А и понякога не е нужно да си гледал предаването, за да станеш техен клиент. Приятелка на приятелка ще сподели в някой случаен разговор на кафе. Има как тези пари да им донесат дивиденти. Много добре си изиграха играта. И не казвам, че това е лошо. На мен са ми безразлични.

Явно ти имаш представа.Осветли ни и нас.А и аз никъде не съм споменавал нито за конкретна телевизия, нито изобщо за телевизия.Има много форми за реклама.Няколко човека тук споменаха, че са чували реклами за техните салони.Явно се рекламират хората.Аз не казвам че нищо не печелят като разделят парите, но изобщо не съм сигурен че ще спечелят повече от колкото една рекламна кампания за 45 хиляди лева.С какво точно се занимават знаят само тези, които влизат тук или се интересуват и са търсили да прочетат.Не вярвам да са кой знае колко много.Повечето само гледат каквото дадат по телевизията.И все пак това предаване не е от най-рейтинговите.Позволи ми да не ти повярвам че толкова много хора знаят с какво се занимават.

# 616
  • Испания

И на карикатурата не са могли "да докарат" усмивка на Яница.

За феновете на проф. Гагарина и мъж

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 16:44 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 617
Biglubo,
Наистина не ми се влиза в спор или обяснителен режим. Само ще вметна, че една рекламна кампания има срок, време на излъчване, брой на показвания и приключва, но доброто дело остава много по-дълго в съзнанието на хората.

# 618
  • София
Професорката защо така е присвила устни?
На този лайф е хубаво някой да я пита дали е научила кой е първият български космонавт.

# 619
  • Испания
Професорката защо така е присвила устни?
На този лайф е хубаво някой да я пита дали е научила кой е първият български космонавт.

От доброта и благородство.

Доколкото виждам лайвът е с Пламен и Елена. Обикновено Пламен чете въпросите, които се задават и той преценява какво да пита.
Който гледа, да пита, но може и Пламен да не прочете въпроса.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 19:35 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 620
  • SF
Явно нямаш представа колко струва една реклама по тв за 2 седмици, отделно заснемането на рекламата, агенция и т.н. Какво печелят? Печелят, че името им се споменава с добро. Всеки би посетил салон, клиника, заведение, на човек, ползващ се с добро име в обществото, с филантропски наклонности, състрадателен, чувствителен, с голямо и хубаво семейство в розово. Вярвай ми, много хора знаят с какво се занимават и всичко е на един клик разстояние. ....

Последното нещо, което проучвам преди да отида на маникюр или фризьор, е дали маникюристката или фризьорката е филантроп, състрадателна, чувствителна и с голямо и хубаво семейство, името й в обществото и т.н.
Даже педпочитам да няма голяма и хубаво семейство, за да ми е на разположение събота и неделя, когато пО ми се ходи на маникюр. Вярвай ми ти. Simple Smile
Други качества на  фризьорката ме интересуват. Аз няма да се женя за нея.

# 621
  • earth
Оказва ли влияние имиджа на собствениците върху бизнеса им? Това обсъждаме, така ли? Зависимостта между личното отношение на хората към собствениците и желанието да им станат клиенти.

В математиката зависимост между две величини се нарича функция. Анализ на функция обикновено започва с изследване на нейното поведение в границите на дефиниционната и област. Дефиниционната област на нашата функция е човешкото поведение, което варира от най-лошо, Хитлер, до най-добро, Исус Христос.

Безрачлични ли сте дали сте клиенти на Хитлер или Исус?

Хайде, за упражнение ви оставям да довършите анализа сами.Че както видяхме от предаването, само с маникюри, гримове и прически много се затъпява.

# 622
Много ясно, че когато ходя на фризьор или козметик ме интересуват две неща - професионализмът и цената. Много малко ме вълнува моралът на собственика на салона, обикновено даже и не знам кой е, ако не е самият фризьор. Колкото и да харесвам собственика, ако изляза от салона като разплетена дамаджана, няма да повторя.

# 623
  • earth
Една функция може да е функция на няколко променливи.

# 624
# 625
  • Велико Търново
Днес в "Семейни войни" бяха Свет и Ива и Георги и Мъра. Отпаднаха.

# 626
  • София
Някой знае ли Стефания и Анжело какво работят в Хърватия?

# 627
Някой знае ли Стефания и Анжело какво работят в Хърватия?
Не са ли само на екскурзия ?
 Те по принцип са били аниматори - може и с това да се занимават сега .

# 628
  • Велико Търново
Доколкото разбрах, не са на работа там.

# 629
  • Испания
Напротив. Работят. Първо са предложили договор на Анджело, след това по негова молба и на Стефания.

Работят в 6-месечен проект, след който смятат да се върнат в България.

Общи условия

Активация на акаунт