💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 179
  • 853
  •   1
Отговори
# 765
  • sofia
Трети сезон според мен и ...край с това предаване.
Силен първи ,супер зле втори( едни и същи игри,скука).Уж позитивно,не се дават драми и интриги,а то нагласеноооо, та чак дразни. Разочарована съм като цяло.Или драстична промяна или да го няма...

# 766
И аз мисля, че трети сезон ще му е последен на това предаване, ако изобщо се състои. Но има къде по-досадни предавания в ефир, така че на мен лично все пак ще ми липсва, разнообразие е в ефирната скука.

# 767
Аз пък искам да си го има, не за друго, а просто ми е наистина по-различно. И Емо ме кефи, лъха ми спокойствие цялата концепция. Не ме тормозят със смси, с продуктови позиционирания, с клюки и ламтене за лидерска позиция.

# 768
  • София
Скучен ми беше 2 сезон, поради тази причина не съм и писала в темите. Но, въпреки, че гласувах в анкетата с отговор сезон 1, се чудя защо няма опция "и двата" ?
А, относно "супер добрите" от 1-ви сезон, които са и тествали игрите за 2-рия - Елена и Пламен - странен избор са според мен. Никак не се справяха добре в игрите, всъщност ги биваше само при залозите, в повечето игри или не се справяха или бяха средна работа. Факт, че в социалната част бяха ок, което не е малко, но не мисля, че това ги прави добри за тестване на игрите. Все едно, за следващия сезон да поканят Яница и Момчил да тестват - е, тогава ще е още по-голяма глупост, но не кой знае колко по-различно.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 12:54 от geri___

# 769
Павел и Елена са ми много смешни, изживяват се като някакви реалити величия и вече толкова са се взели насериозно, че анализират, дават оценки и т.н. Не мога да ги понасям, то хубаво искаш да осребриш славата, ама вече дотягат.
+1
И доколкото помня, те са победители по милост.
Пази боже сляпо да прогледа, големи звезди , няма що.
Той ми беше забавен на моменти,  но клоуни принципно ме напрягат.
Тя , невзрачна, балансираща хипер-активен съпруг, който търси внимание нон-стоп.

# 770
  • sofia
Аз искам да го има , но да се постараят. Игрите да са нови и това приказване вечер в леглата е супер смешно-дано го махнат🙄 Емо е много готин, добър водещ ❤и аз го харесвам

# 771
  • SF
На мене Емо миналата година ми се струваше много зле. Изключително неподходящ водещ, който явно не ставаше навсякъде, където го сложиш.
Тази година не ми се стори чак толкова неподходящ, но и ролята му беше много минимизирана. Той се явяваше коментатор по време на състезанията, когато какво толкова има да ми коментира - Мохамед върза връзките пръв, Дани - втори, Момчи - трети... И на дивана да съобщи кой как се е представил и кой застава отпред. Скучна работа е неговата роля. Всеки друг би се справил по същия начин.

Разговорите в леглата са скучни, защото не са истински. Двойките се стараят да възпроизведат пред камери какво наистина биха си казали, когато останат насаме. Никога не е същото, каквото би си казал под въздействие. Камерата не е скрита, а е явна. Режисирани са и от самите хора има саморежисура. Моментът вече е отминал, страстите са успокоени, остава само да покажат на зрителите какво всъщност е било.
Разговорите в леглата се заснемат от екип и не е задължително да са късно вечер. Възстановка може да им се направи по всяко време.

# 772
  • Sofia
На мене Емо миналата година ми се струваше много зле. Изключително неподходящ водещ, който явно не ставаше навсякъде, където го сложиш.

Миналата година  загуби жена си малко преди старта на предаването 🥺

# 773
Поли: "След играта с автобуса всички се прибраха във вилата и си събраха багажа. Всички мислеха, че си тръгват".
Не са ми интересни тия лайф-ове и не ги гледам.
И самото предаване ми беше една идея по-безинтересно, та още не съм изгледала финалните 3 епизода Joy
Коя игра с автобус се има предвид тук?

# 774
  • Испания
Поли: "След играта с автобуса всички се прибраха във вилата и си събраха багажа. Всички мислеха, че си тръгват".
Не са ми интересни тия лайф-ове и не ги гледам.
И самото предаване ми беше една идея по-безинтересно, та още не съм изгледала финалните 3 епизода Joy
Коя игра с автобус се има предвид тук?

Когато жените обясняваха от един автобус, без мъжете да могат да ги чуят. Трябваше да търсят цифри.

# 775
Аз съм много наивна и чак не ми се вярва все още, че по свое желание ги правят тези лайфове Laughing Да не е като някакво задължение по договора с продукцията за активности след предаването? Ако не е, направо не мога да повярвам, че им се занимава с тези глупости, честно.

# 776
  • SF
Doli, не знаех! Потресена съм да науча това.
Да, виждаше ми се странен, не онзи зевзек от Прогнозата за времето, пълен с шегички и закачки.
Бях решила, че такава е концепцията на предаването и от него се очаква да представи друг образ. Имаше нещо станно, изписано на лицето му. Сега си го обяснявам. Тази година ми беше една идея "по-така".

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 18:06 от Esmee

# 777
Водещият на предаването, според мен, е по-добре да бъде жена. Като става дума за влюбени, ми се ще  и водещия да излъчва любов, нежност. И да бъде в женската енергия.
На зрителите напоследък много мъже ни говорят, ще се отклоня малко, по време на Корона-кризата повече мъже излизаха по телевизията (генералът, Щабът) да обясняват, къде са жените лекарки, жените биолози, психиатри, психолози?

Е, може и още един водещ да бъде с тях на игрите да коментира, но да не подсказва и да не е пристрастен.

# 778
Аз нямам нищо против жена да е водещ. Само да не ни сложат Славена Вътова за водещ, че тогава и аз няма да го гледам. А ако са заедно с Пламен от първи сезон - направо не знам Grinning

Помня, че в последния сезон на "Фермер търси жена" как водещата малко се сливаше с участничките и понякога забравях, че говорят с водеща, а не с "кандидатка за сърцето им".

Коя според вас би се справила като водеща на това предаване? Или искате да е някоя неизвестна?

# 779
  • Велико Търново
Така,както гледам, повечето от присъстващите живеят в София. Едва ли за един купон, Яница и Момчил ще се понесат от Силистра.
Яница нали работи към общината в Силистра. Едва ли го прави от разстояние.

Емо ми харесва като водещ на предаването и не смятам, че трябва да се заменя.
Макар че изобщо не я "виждам" точно в "Един за друг", но като стана въпрос за жена-водещ и любов, някак си ми изплува името Наталия Симеонова. Joy

Общи условия

Активация на акаунт