"Порталът" - тема 2

• 35 927
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Да, Лора Христова има една такава изисканост, финес. Гледах едно нейно интервю и много ми хареса. Една такава скромничка, умничка, и много красива, разбира се.

# 691
Да, точно този фитнес у Лора нямаше да се върже с образът на момичето от село пробило в културните среди.
И аз не харесвам Жана, забравих  името на актрисаата. Безлични ми е.

# 692
Хареса ми сериалът, но не и финалът. Твърде захаросан - всички щастливи. Твърде много парадокси се получават, като например има двама Крумовци - главният герой и желаният ерген бизнесмен? Той си спомня всичко от живота си преди да промени бъдещето, но не и новият си живот? Едни такива промени на настоящето, променят целия свят (ефекта на пеперудата), пък тук всичко си изглеждаше същото.
За мен добър финал щеше да е всичко да се развие точно както си е, Крум да осъзнае, че всъщност всичко, което прави в миналото води точно до същото настояще, защото то вече се е случило и де факто той също вече е бил в миналото и т.н. (малко сложно стана, но няма как с пътуване във времето)

Иначе ми хареса, че Сава го излъга и всъщност той си беше убиеца. Като цяло беше интересен сериал, бих гледала и 2ри сезон, ако има. Ще е яко да пътуват още по-назад в миналото.

# 693
  • София
Да, и мен ме човърка финалът 😉
Трябваше, след последното връщане през портала, Крум да бъде вече успешният бизнесмен и да не знае за никакъв портал и вуйчо, дошъл от миналото. Само Джингиби да е в течение и да чете в Google какво става с героите. А убийството да ни го покажат в реално време  / за да разбере зрителят/. 😂

# 694
  • España
Приятен и лек сериал , бих гледала още... Беше доста нелепо , когато Крум го арестува точно баща му... На срещата между Дора и Джингиби пуснах сълза...Всъщност накрая не разбрах , майката на Крум му се зарадва от позицията на новото настояще или , че се е завърнал от миналото ....тя дали помни предишния живот един вид ...

# 695
Да, Лора Христова има една такава изисканост, финес. Гледах едно нейно интервю и много ми хареса. Една такава скромничка, умничка, и много красива, разбира се.

Обожавам тази актриса, наистина притежава един такъв ретро финес и деликатност...но не мисля, че възрастово щеше да отива за ролята на Жана. Жана е около 30-те, а Лора е на 23. Но беше чудесна в ролята си на начинаещата певица в "Яйцето" (макар и малка, реално от нея започна цялата история) и само как сладко и миличко се притесняваше за конкурса...изумителна разлика с образа на Юлия. Много харесвам актьори, които могат да са различни във всеки образ, а не само в едно амплоа.

Сериалът много ми хареса - някои дребни недоглеждания, както и актьорската игра на двама-трима от персонажите не можаха да развалят доброто впечатление. Направен е интелигентно, с вкус и с голямо внимание към всеки детайл. Аз много обичам стари филми, вероятно и затова така ме плени. Нека има още такива, защото има какво да научи младото поколение за онова време, за ценностите и хората тогава.

Благодаря на разказвачите на тази история. Очакваме следващата...

# 696
Гледах го чак сега и идвам направо с впечатления. Само не разбрах, защо в програмата и рекламата е вкаран с времетраене час и 40 мин, а реално беше около час и 10 мин. Дори в Интернет тв-то си беше час и 40 мин.,много жалко.
Според мен Крум и Вуйчото, притежават определена дарба, за да пътуват във времето и от там помнят всичко, независимо от промените. Не случайно чичото сам усети, че започва преобразуване на бъдещето, плюс това той си е пътувал и др. път и си помни нещата. Малко тъжна си беше сцената с бащата на Крум, но както казахте това си беше цената. Добре, че поне за Савата в тази реалност и благодарение на Крум имаше възмездие. Хубав финал, тъжен заради Татяна Лолова, но красив.
И сериала си заслужава, браво на екипа.

# 697
Аз някак очаквах да дадат по -ярък контраст между онова време и сегашното, политически, икономически, социално.

Щото добрите художествени произведения показват именно личните истории на хората, в контекста на общественото развитие и влиянието му върху участниците в тях.

# 698
А може би тази трансформация е започнала и след няколко дни Крум ще е забравил всичко, но в този момент все още не е завършила и той затова помни.

# 699
Според мен Крум и Вуйчото, притежават определена дарба, за да пътуват във времето и от там помнят всичко, независимо от промените. Не случайно чичото сам усети, че започва преобразуване на бъдещето, плюс това той си е пътувал и др. път и си помни нещата.
Вуйчото помни, защото когато е пътувал в миналото не е правил промени, за разлика от Крум. И според мен спомените на Крум от предишния му живот ще бъдат изтрити след като мине малко време.

# 700
Най-добре да питаме Матей Константинов кво е искал да каже. Аз съм решила да гледам минисериала 22.11.1963. Когато намеря време. Франко ми е крайно неприятен, как ще се прежаля..

# 701
  • София
По-добре прочети книгата, мини сериалът е по-кофти, чак ми развали вкуса от романа.

# 702
  • Варна
Свежен не е мой тип мъж, но виж Велислав си го харесах още с появата му в ОЖ, дам!

# 703
Аз съм решила да гледам минисериала 22.11.1963. Когато намеря време. Франко ми е крайно неприятен, как ще се прежаля..

Въобще не ми хареса сериала...А бях с големи очаквания... Толкова не ми хареса, че чак ми се отщя и книгата да прочета Grinning

# 704
  • София
Ели-Мели, не се отказвай, книгата е приказна. Няма нищо общо с филма, освен базовата идея.

Общи условия

Активация на акаунт